Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Arról beszélek :unsure:

2 percenként ment a "hol egy nagyfőnők" meg "hol egy nagyvezér" beszólás és kicsit idegesítő volt a sokadik után :wacko:

Hát én még mostsem tudom miről beszélsz, Kaszkadőr ment oda Antival kezet fogni és ott kérdeztük meg hogy ki itt az az ember aki intézi a tagságit és hasonló, és akkor mondta ott valaki hogy nem lehet csak utalni a pénzt.. szóval senki nem hajtogatta ezt amit állítasz... de ha még is így lett volna, téged ez idegesít? Akkor nem jössz velünk kocsmázni... :lol:

Megosztás:

De egyébként, ha én úgy megyek majd oda például hozzád Anti hogy szevasz főatyaúristen, akkor mi van? Viccelek, és ilyen vagyok, és nehogy már más megmondja, hogy milyen legyek?(ha megismertek, áldani fogjátok az istent :unsure:) sőt ha kaszkadőr hív már úgy veszem fel a telefont,, szevasz főatyaszentúristen, mennyit bizniszeltél ma össze ? :wacko: Ilyen vagyok, szeretem a poénokat, szeretek viccelődni, akinek nem tetszik az nem jön KOCSMÁZNI? :lol:

Megosztás:

Gabi nem lettem papucs csak anno kihúzták alólam a talajt éééé

most vagyok etthon még 2 7ig utána júeszéjjjjj

Tom zsák nincs nyár elején a muay thait is dobtam... csak lájtosan edzegetek, mert volt egy balszalag recsenésem és nekem pont eddig volt vicces a sport :unsure:

a régi képek... mikor még Antit 6ból 4x vertem.. beszarááááss :wacko:

Megosztás:

to funny Csaba - semmi szado meg mazo csak simmán Antal úrfi gépe lehetett vagy 112 lóerő, vagy inkább 110.

Utána mikorra megépítette már esélyem nem lett volna....

Viszont télleg az ip-s esték mely szépek voltak....

A minap futottam össze régebbi sr arcokkal, billiárd majd persze spontán racsing - sztetek? 320as merci és tsai és meg a 100le-s ugyan turbós kocsimmal videózni sem tuttam :wacko:

redi inkább élj.

ne add el a lelked ilyen cégnek mert sok értelme nincs....

Gabi papuccság annyira nincs h I-t is offoltam annyira rajgyerek vagyok.

Azóta meg egyedül, komolyan mondom a legjobb!

a f###t ezt ne vegyétek komolyan az ember társas lény - pont ez lett a vesztem, mert Gombi nem akart közém és a gsim közé állni :lol:

EDITTT - csüt nemjó, mert sulim van. innen 220 kmre :unsure:

Megosztás:

to funny Csaba - semmi szado meg mazo csak simmán Antal úrfi gépe lehetett vagy 112 lóerő, vagy inkább 110.

Utána mikorra megépítette már esélyem nem lett volna....

Viszont télleg az ip-s esték mely szépek voltak....

A minap futottam össze régebbi sr arcokkal, billiárd majd persze spontán racsing - sztetek? 320as merci és tsai és meg a 100le-s ugyan turbós kocsimmal videózni sem tuttam :wacko:

redi inkább élj.

ne add el a lelked ilyen cégnek mert sok értelme nincs....

Gabi papuccság annyira nincs h I-t is offoltam annyira rajgyerek vagyok.

Azóta meg egyedül, komolyan mondom a legjobb!

a f###t ezt ne vegyétek komolyan az ember társas lény - pont ez lett a vesztem, mert Gombi nem akart közém és a gsim közé állni :lol:

EDITTT - csüt nemjó, mert sulim van. innen 220 kmre :unsure:

Én csak az 1 tizedét értem de abból is kiderül hogy jól be tudnánk ba**ni egy jó kocsmában. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.