Tom Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 A régi szép idők... :unsure: De emléxek arra is, amikor Lurdynál a hóban megjelentél a zöldikével... :wacko: És Te cserélted a Pista kerekét, amit szokás szerint leütött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 uhhh Tomi debütálásáról lemaradtam :wacko: Mert olyan soxor jársz ki velünk...hát még régen...akkor is mindig ott voltál...amióta ismerünk...tuti költözik a cég... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 És Te cserélted a Pista kerekét, amit szokás szerint leütött. :wacko: Hát ha mi nem cseréljük ki...még ma is az lenne fennt...mint a hátsóhídja...az is akkor lett kiütve valamikor... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Hát ha mi nem cseréljük ki...még ma is az lenne fennt...mint a hátsóhídja...az is akkor lett kiütve valamikor... :unsure: lélekben mindig ottvagyok :lol: személyesen meg nemláttok szivesen :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Arról beszélek :unsure: 2 percenként ment a "hol egy nagyfőnők" meg "hol egy nagyvezér" beszólás és kicsit idegesítő volt a sokadik után :wacko: Hát én még mostsem tudom miről beszélsz, Kaszkadőr ment oda Antival kezet fogni és ott kérdeztük meg hogy ki itt az az ember aki intézi a tagságit és hasonló, és akkor mondta ott valaki hogy nem lehet csak utalni a pénzt.. szóval senki nem hajtogatta ezt amit állítasz... de ha még is így lett volna, téged ez idegesít? Akkor nem jössz velünk kocsmázni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Csaba... Tényleg volt ilyen főnöközős szöveged...nem is egy... Még Coupe szólt is érte... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Csaba... Tényleg volt ilyen főnöközős szöveged...nem is egy... Még Coupe szólt is érte... :unsure: Itt a fórumon, de nem a lurdynál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 szerintem ezt a vitát már részegen kéne majd folytatni, akkor talán lenne értelme :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 De egyébként, ha én úgy megyek majd oda például hozzád Anti hogy szevasz főatyaúristen, akkor mi van? Viccelek, és ilyen vagyok, és nehogy már más megmondja, hogy milyen legyek?(ha megismertek, áldani fogjátok az istent :unsure:) sőt ha kaszkadőr hív már úgy veszem fel a telefont,, szevasz főatyaszentúristen, mennyit bizniszeltél ma össze ? :wacko: Ilyen vagyok, szeretem a poénokat, szeretek viccelődni, akinek nem tetszik az nem jön KOCSMÁZNI? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 szerintem ezt a vitát már részegen kéne majd folytatni, akkor talán lenne értelme :unsure: Na.. komolyra a szót, mikor és hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Azt meg tudja valaki mondani, hogy ha kihúzom a féltengelyeket az olajszint lentebb vagy föntebb van? Mindenképp vegyek 1 litert utántölteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Gabi nem lettem papucs csak anno kihúzták alólam a talajt éééé most vagyok etthon még 2 7ig utána júeszéjjjjj Tom zsák nincs nyár elején a muay thait is dobtam... csak lájtosan edzegetek, mert volt egy balszalag recsenésem és nekem pont eddig volt vicces a sport :unsure: a régi képek... mikor még Antit 6ból 4x vertem.. beszarááááss :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 a régi képek... mikor még Antit 6ból 4x vertem.. beszarááááss :unsure: Szadomazo? :wacko: bocsi de nem tudtam kihagyni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 most vagyok etthon még 2 7ig utána júeszéjjjjj nincs felvétel? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Gabi nem lettem papucs Örömmel hallom :unsure: Azé amíg itthon vagy, tóóód má ki a képed csütörtökön! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 to funny Csaba - semmi szado meg mazo csak simmán Antal úrfi gépe lehetett vagy 112 lóerő, vagy inkább 110. Utána mikorra megépítette már esélyem nem lett volna.... Viszont télleg az ip-s esték mely szépek voltak.... A minap futottam össze régebbi sr arcokkal, billiárd majd persze spontán racsing - sztetek? 320as merci és tsai és meg a 100le-s ugyan turbós kocsimmal videózni sem tuttam :wacko: redi inkább élj. ne add el a lelked ilyen cégnek mert sok értelme nincs.... Gabi papuccság annyira nincs h I-t is offoltam annyira rajgyerek vagyok. Azóta meg egyedül, komolyan mondom a legjobb! a f###t ezt ne vegyétek komolyan az ember társas lény - pont ez lett a vesztem, mert Gombi nem akart közém és a gsim közé állni :lol: EDITTT - csüt nemjó, mert sulim van. innen 220 kmre :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 csak Redi beteg közülünk.. :unsure: :wacko: Cöcö. Te meg kicsináltad Gabi versenyótóját, azért az sem semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Azóta meg egyedül, komolyan mondom a legjobb! Nekem mondod? :unsure: Azért nem árt ha néha becsusszan egy-egy izgalmas kaland is :lol: Mert ahogy mondod, az ember társas lény :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Te meg kicsináltad Gabi versenyótóját, azért az sem semmi :wacko: Ne basztasd mán, nem a gumi volt az oka :unsure: Egyébként meg Ákos talált egy jobb felhasználási területet a gumiknak utána :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Cöcö. Te meg kicsináltad Gabi versenyótóját, azért az sem semmi :unsure: de én neee......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 to funny Csaba - semmi szado meg mazo csak simmán Antal úrfi gépe lehetett vagy 112 lóerő, vagy inkább 110. Utána mikorra megépítette már esélyem nem lett volna.... Viszont télleg az ip-s esték mely szépek voltak.... A minap futottam össze régebbi sr arcokkal, billiárd majd persze spontán racsing - sztetek? 320as merci és tsai és meg a 100le-s ugyan turbós kocsimmal videózni sem tuttam :wacko: redi inkább élj. ne add el a lelked ilyen cégnek mert sok értelme nincs.... Gabi papuccság annyira nincs h I-t is offoltam annyira rajgyerek vagyok. Azóta meg egyedül, komolyan mondom a legjobb! a f###t ezt ne vegyétek komolyan az ember társas lény - pont ez lett a vesztem, mert Gombi nem akart közém és a gsim közé állni :lol: EDITTT - csüt nemjó, mert sulim van. innen 220 kmre :unsure: Én csak az 1 tizedét értem de abból is kiderül hogy jól be tudnánk ba**ni egy jó kocsmában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Na.. komolyra a szót, mikor és hol? majd... ecce :unsure: ne félj, nem maracc le róla :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Azt meg tudja valaki mondani, hogy ha kihúzom a féltengelyeket az olajszint lentebb vagy föntebb van? Mindenképp vegyek 1 litert utántölteni? Igen, egy minimális mennyiség kifolyik, kb. a tengely feléig-3/4ig kell érni az olajszintnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 majd... ecce :unsure: ne félj, nem maracc le róla :lol: Remélem komolyan is gondoltad.. csörögsz, és már megyek is metróval, busszal, vagy akármivel... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Igen, egy minimális mennyiség kifolyik, kb. a tengely feléig-3/4ig kell érni az olajszintnek. Köszi szépen! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts