Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

állé állé élek

meg túlélek

amúgy kifordulásom miatt úgy érzem magyarázattal tartozom

2 éve menyasszonyom minuszolta magát és két dologra vezette vissza ahova jutott anno kapcsolatunk

gsi és muay thai

és emiatt dobtam mind2t mert kicsit flesss volt h 2 dolog miatt amit igazábn szerecc elvesztesz 1et amit imádsz

na joe kerek story kicsit spanyol sorozat gyanús de RÍÍÍÍÍÍL :unsure:

Megosztás:

állé állé élek

meg túlélek

2 éve menyasszonyom minuszolta magát és két dologra vezette vissza ahova jutott anno kapcsolatunk

gsi és muay thai

és emiatt dobtam mind2t mert kicsit flesss volt h 2 dolog miatt amit igazábn szerecc elvesztesz 1et amit imádsz

hu vazz... :lol:

mondjuk elsőre nem sikerül elolvasnom, mert nem volt bekapcslva az aztc frdtó gépm :wacko:

Megosztás:

állé állé élek

meg túlélek

gsi és muay thai

Végre akkor gyorsabb vagyok nálad. :lol: Remélem azért a zsák még megvan az udvaron. :wacko:

Megosztás:

engem húzz ki ebből a ti listából légyszi, első vagy második alkalommal kerestem ott egy c elnököt vagy akárkit mikor intézni akartam a tagságit....

Arról beszélek :wacko:

2 percenként ment a "hol egy nagyfőnők" meg "hol egy nagyvezér" beszólás és kicsit idegesítő volt a sokadik után :lol:

mi nem a Csillagflotta vagyunk itt nincs főnök, meg generális....mi a Borg vagyunk mindenki egyenlő és mindenkit asszimilálunk, az ellenállás hasztalan :unsure:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.