redline Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 egyszer összehozunk valami össznépi lerészegedést. :lol: :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 :lol: :lol: Én benne vagyok... :wacko: hányni is kell majd??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nem az erőt fizeted meg hanem az egyediséget. Van akinek fontos, hogy ne találjon 3 ugyanolyat mint az övé egy tesco parkolóban, van akinek nem. De akkor nem olyan autót kéne venni, amiből a legtöbb van az országban :wacko: Ha már egyedi akkor nem a szívócsonknál kéne kezdeni :lol: De értem én mire gondolsz, de én már egy másik állatfaj vagyok, amit családos embernek hívnak :lol: Meggondolom 3x mire költök (persze nem mindig sikerül :unsure: ).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 hányni is kell majd??? :unsure: Szeretnél? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 hányni is kell majd??? :unsure: Ha rám bízod magad, fogsz mint a kutya....:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ha rám bízod magad, fogsz mint a kutya....:lol: Azért egy versenyben benne vagyok... :wacko: Amúgy miért nem hajtogat a tesód gátlót??? ...hisz csak egy csőőőőő???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Azért egy versenyben benne vagyok... :wacko: Amúgy miért nem hajtogat a tesód gátlót??? ...hisz csak egy csőőőőő???? :unsure: Hát nem éppen egy cső.... de ez hogy jön ide a hányáshoz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 De akkor nem olyan autót kéne venni, amiből a legtöbb van az országban :wacko: Ha már egyedi akkor nem a szívócsonknál kéne kezdeni :lol: De értem én mire gondolsz, de én már egy másik állatfaj vagyok, amit családos embernek hívnak :lol: Meggondolom 3x mire költök (persze nem mindig sikerül :unsure: ).. Amiből nem a legtöbb van, abból okkal van nem a legtöbb. Leginkább azzal az okkal, hogy akár többszörösébe is kerülhet. Nem gondoltam arra, hogy ha valaki rádobja ezt a szívósort az autóra az hűdejólesz, ettől függetlenül lehet egy része egy egésznek. Én is értem miről beszélsz, de itt nem arról van szó, hogy aki ilyet vesz az dobálja ki a pénzt az ablakon, csupán más az értékrendje. Én még 10x is meggondolom mire költök, te valószínűleg a nagyrészét mégis hülyeségnek tartanád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Hát nem éppen egy cső.... de ez hogy jön ide a hányáshoz? :wacko: Nem a hányáshoz, csak gondoltam jvasolok olcsóbb megoldást a 3000 forintos gátlónál... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Azért egy versenyben benne vagyok... :unsure: Na abban én is! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nem a hányáshoz, csak gondoltam jvasolok olcsóbb megoldást a 3000 forintos gátlónál... :wacko: De rendes vagy :unsure: Valószínű hogy a bátyám nem tud csinálni gátlót.. :lol: de szívósort csinált már nem egyet, mantásoknak, mantára :lol: és a saját mantájára is, mikor volt, meg most a Nissanra is, mikor karbit tett rá, szóval biztos nem tudna ilyen szépet, és jót, és gyárilag letesztelt cuccot mint ez az öntvény, de nem is ez volt a lényeg, hanem az ára miatt próbáltam megfogadni Orbán Viktor tanácsát (merjünk nagyot mondani) :) :o De tényleg köszi hogy próbáltál segíteni egy még olcsóbb költségvetésű gátló cserében.... Majd meghálálom ha összehozzuk azt a fönt említett kocsmás dolgot...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Majd meghálálom ha összehozzuk azt a fönt említett kocsmás dolgot...:lol: Én nem vagyok semmi jónak az elrontója... :unsure: Akár Bazs is jöhetne... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Akár Bazs is jöhetne... :unsure: Bír inni? Szeret mulatni? Szereti a nőket? :lol: Akkor már gond nem lehet egy kan bulin :wacko: Ja meg akkor viszem Kaszkadőrt is, beszél mindenki helyett is, és addig mi tudunk inni.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Bír inni? Szeret mulatni? Szereti a nőket? :lol: Akkor már gond nem lehet egy kan bulin :unsure: Ja meg akkor viszem Kaszkadőrt is, beszél mindenki helyett is, és addig mi tudunk inni.. :wacko: nekem mindegy, hogy kijön csak ezt a "ki a nagyfőnök meg ki a fővezér" szöveget ne eröltessétek légyszives mert a multkori Lurdynál is kib@szott idegesítő volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 nekem mindegy, hogy kijön csak ezt a "ki a nagyfőnök meg ki a fővezér" szöveget ne eröltessétek légyszives mert a multkori Lurdynál is kib@szott idegesítő volt Lurdynál? Én? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Lurdynál? Én? :unsure: inkább Ti Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 inkább Ti Lehet lemaradtam valamiről, de nem tudom miről beszélsz, jó pár hete nem voltam a Lurdynál, és mivel nem ismerek szinte senkit nem is beszélgettem szinte senkivel ott csak néztem mint hal a szatyorba... engem húzz ki ebből a ti listából légyszi, első vagy második alkalommal kerestem ott egy c elnököt vagy akárkit mikor intézni akartam a tagságit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Alakul az alkoholista brigád :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Alakul az alkoholista brigád :wacko: Redline már be van baszva, mi lesz ha el is jön a kocsmába? :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Lacee! Fél 9 foci, és elég vagy egyedül, mert sokan lettünk nagyon... Te, Tom, Lanti, én...így leszünk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Emberek, valakinek nincs kedve eljönni vele, Déneshez a tengelyekért, ne menjek egyedül, na meg navigálni is kéne.. :unsure: hmm? Ja most nézem focinap van, akkor gondolom senki, mivel 5 után kéne menni... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Komolyan, vagy hülyítesz? :unsure: Link? Sachs gáztöltésű kb. 10e.párszáz forint.Ez volt az Astrában mikor ültetve volt, és ez került bele most a vectrába is hátra, meg majd hamarosan előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 na mipálya gsis tesókák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 na mipálya gsis tesókák? Nézmáááá, egy réglátott géjesís arc! :wacko: Mizujs veled, koma? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ja én már megpróbáltam elcsípni a corsa topicban... Na srácok most két hétig le sem lehet majd lőni, aztán 1 évig megint nem látjuk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts