mackosajt Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 ejha Anti! Nem akarod inkább veteránra szépen megcsinálni? ez így képről látszólag belül is szépen egyben van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Na ezek sem tudnak ujat kitalálni. :unsure: A Design-ra gondolok. Jogdíjat fogok kérni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Jó reggelt!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Na ezek sem tudnak ujat kitalálni. :wacko: A Design-ra gondolok. Jogdíjat fogok kérni. :lol: Jaj istenem, milyen szép!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Ja a belseje... ]urlhttp://img1.tar.hu/gsicaravan/img/32577795.jpg A legkeményebb talán a belülről állítható tükör... :unsure: annyira jó ez a kocsi... :wacko: csak azt felejtetted ideírni, hogy már tönkre is tetted az első út alatt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 annyira jó ez a kocsi... :unsure: csak azt felejtetted ideírni, hogy már tönkre is tetted az első út alatt :wacko: :lol: mit várunk Antitól.. mint ahogy az első képen is látszik.. csak a kereszt.. :lol: szerintem hidegen amugy be fog ujra indulni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Érdekesség: Tegnap a szigetről hazafelé összeakadtam egy Honda 1.6VTI vel /vagyis ez a matrica volt rajta/ és egy Cordoba 1.6 tal. A Cordoba nagyon csúnyán kikapott, de ami érdekes, hogy a VTI 130 ig nekem 1 autót tudott adni. Most vagy a Corsa überbrutál, vagy ez a VTI volt ultragagyi. Szegény ficsúr nézett is rendesen, hogy mi ez az öreg Corsa, ami jól megszorongatta.... úgyhogy Corsa :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Érdekesség: Tegnap a szigetről hazafelé összeakadtam egy Honda 1.6VTI vel /vagyis ez a matrica volt rajta/ és egy Cordoba 1.6 tal. A Cordoba nagyon csúnyán kikapott, de ami érdekes, hogy a VTI 130 ig nekem 1 autót tudott adni. Most vagy a Corsa überbrutál, vagy ez a VTI volt ultragagyi. Szegény ficsúr nézett is rendesen, hogy mi ez az öreg Corsa, ami jól megszorongatta.... úgyhogy Corsa :unsure: Tiéd hány lovas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 100. monnyuk van rajta egy jópofa rendszer, de az inkább hangba jobb, meg talán nagy fordulaton picit jobb. cserébe viszont alul picit rosszabb lett... kéne neki egy katalizátor hogy alul jobb legyen, de akkor felül gyengébb :wacko: és minden nem lehet :unsure: viszont nincs suly, vagyis van, de az a bal 1 be ül.... meg 175 ös a gumi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 100. monnyuk van rajta egy jópofa rendszer, de az inkább hangba jobb, meg talán nagy fordulaton picit jobb. cserébe viszont alul picit rosszabb lett... kéne neki egy katalizátor hogy alul jobb legyen, de akkor felül gyengébb :wacko: és minden nem lehet :unsure: viszont nincs suly, vagyis van, de az a bal 1 be ül.... meg 175 ös a gumi :lol: Akkor jól megy ha a VTI sem bírt igazán elmenni! Tegnap én is mentem, vagy kettőt a hajógyárin, mentem egy RS2000 ellen is, rajtnál az is elment 1-2 autót, de kettő végénél már mellette voltam, mikor tettem volna a harmadikat sajnos nem ment.. :) oda tettem a telefonom a váltóhoz és nem tudtam betenni háromba, mindenesetre a srác a végén azt mondta, hallottam hogy nem tudtad háromba tenni, de nagyon elvertél volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Érdekesség: Tegnap a szigetről hazafelé összeakadtam egy Honda 1.6VTI vel /vagyis ez a matrica volt rajta/ és egy Cordoba 1.6 tal. A Cordoba nagyon csúnyán kikapott, de ami érdekes, hogy a VTI 130 ig nekem 1 autót tudott adni. Most vagy a Corsa überbrutál, vagy ez a VTI volt ultragagyi. Szegény ficsúr nézett is rendesen, hogy mi ez az öreg Corsa, ami jól megszorongatta.... úgyhogy Corsa :unsure: Attól függően, hogy 5 vagy 6 gen vti te minimum 2-300 kilóval vagy könnyebb. Nem beszélve a gumikról. Könnyű autó, jó autó. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Attól függően, hogy 5 vagy 6 gen vti te minimum 2-300 kilóval vagy könnyebb. Nem beszélve a gumikról. Könnyű autó, jó autó. :o :) :unsure: :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Ha már a régi "roncsoknál" tartunk itt is egy gyöngyszem , nemrég fotóztam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Tegnap a szigetről hazafelé nocsak mit hagytam ki, Ákos végre kiment egy péntek este :unsure: helyette sikerült közepesen berugni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 nocsak mit hagytam ki, Ákos végre kiment egy péntek este :unsure: naaa azért nem vittem túlzásba, kb 10 percet voltam kint. Az Antival kellett randiznom :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 annyira jó ez a kocsi... :unsure: csak azt felejtetted ideírni, hogy már tönkre is tetted az első út alatt :wacko: :lol: nemisén...már a bácsi is mondta, hogy az lehet meg fog állni...vagyis az önindító.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Akkor jól megy ha a VTI sem bírt igazán elmenni! Tegnap én is mentem, vagy kettőt a hajógyárin, mentem egy RS2000 ellen is, rajtnál az is elment 1-2 autót, de kettő végénél már mellette voltam, mikor tettem volna a harmadikat sajnos nem ment.. :lol: oda tettem a telefonom a váltóhoz és nem tudtam betenni háromba, mindenesetre a srác a végén azt mondta, hallottam hogy nem tudtad háromba tenni, de nagyon elvertél volna. :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Ha már a régi "roncsoknál" nana öreg autó nem roncs autó... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Jó reggelt!:unsure: Jó volt tegnap a sziget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Jó reggelt!:wacko: :unsure: Nem semmi, mindjárt este.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Jó volt a mai rally,de a drift edzés mégjobb volt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 :wacko::lol: 7. Mellőzd az egyszavas / csak smileykat (grimaszokat) tartalmazó hozzászólásokat. :unsure: :lol: :) THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 7. Mellőzd az egyszavas / csak smileykat (grimaszokat) tartalmazó hozzászólásokat. :unsure: :wacko: :lol: THX! Jogos :) de akkor mitől chat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Jogos :wacko: de akkor mitől chat? :unsure: attól, hogy itt nincs off téma. Itt elvileg mindenről lehet társalogni. Nőkről, kocsikról, az élet dolgairól stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts