mackosajt Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 na azért nem eszik olyan forrón a kását
opel16v Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Én fél6kor megyek a B-ért :wacko: :unsure:
rtomi Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Én meg reggel 6-kor jövök haza az E -vel mert a Cé garázsban van de a Bé-t meg eladta Bogi.
bazs Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Bazs...nem kéne kötekedni...tudom, hogy otthon nem mersz, ezért idejársz... :) :unsure: De szerintem: "A jobb mint, ...." ugyanúgy helyes mint ha azt akarod mindani, hogy "jobb mintha"...csak a mintha másik szó... :D úúú, bazzz nagyon rászoktál a három pontra :lol: nézd meg, hogyan kell használni ;) merek otthon is, csak mostanában ritkán találkozom asszonnyal és valahol pótolnom kell a hiányt :o :wacko: :lol:
bazs Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Én meg reggel 6-kor jövök haza az E -vel mert a Cé garázsban van de a Bé-t meg eladta Bogi. nekem meg volt A-m, kettő is, meg egy F-em most van egy III :unsure:
FBalazs Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 úúú, bazzz ... merek otthon is, csak mostanában ritkán találkozom asszonnyal és valahol pótolnom kell a hiányt :lol: :unsure: :wacko: EMMA... :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 úúú, bazzz ... csak mostanában ritkán találkozom asszonnyal és valahol pótolnom kell a hiányt :lol: :unsure: :wacko: Akkor nem minket baszogass, hanem ránts rá a sarokban... :lol:
bazs Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Akkor nem minket baszogass, hanem ránts rá a sarokban... :wacko: azzal nincs baj, este othon van :unsure:
opel16v Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 azzal nincs baj, este othon van :unsure: mármint asszony, vagy EMMA? :wacko: :lol: :lol:
bazs Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 mármint asszony, vagy EMMA? :unsure: :wacko: :lol: mindig is szerettem volna egy Emmát, de Alíz van esténként otthon :lol:
Demó Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Ha valaki olyan autó szeretne, ami nem jöhet még egyszer szemba az utcán. És mindez hivatalosan utcára! :unsure:
Vktr Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Ha valaki olyan autó szeretne, ami nem jöhet még egyszer szemba az utcán. És mindez hivatalosan utcára! :unsure: Na ez kegyetlen lehet (pont most szemezek egy MV6 caravannal)
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Na ez kegyetlen lehet (pont most szemezek egy MV6 caravannal) Meeee elvert a TDI mi???? :unsure:
Demó Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Eladó a protechnic gsi :unsure: Arra a padra én is elmennék, ahol ezt mérték! :wacko:
B_Csaba Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Eladó a protechnic gsi :unsure: Az életben nem fogják megvenni ennyiért, akármilyen jó gép és fiatal, sajnos...
B_Csaba Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Ma megjött a Tagsági kártyám.. hurrrráááááá :wacko: :unsure:
Korzika Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Az életben nem fogják megvenni ennyiért, akármilyen jó gép és fiatal, sajnos... Ja és ráadásul 1 millió 240 ezer kilóméterrel! :unsure:
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Ja és ráadásul 1 millió 240 ezer kilóméterrel! :wacko: micsoda részletet vettél észre. :unsure: :lol: amúgy épített motornál ilyet kiírni szerintem hülyeség.. vagy ilyen régen csinálták? (mármint 124e km-rel ezelőtt?)
Korzika Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Nem olyan sok az,csak gyorsan 3 szor megkerüli a földet és kész. :unsure:
Laci4 Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Ez valaha majdnem full olyan volt mint az enyém.. és annyiért árúlja, amennyiért 4 éve vettem az enyémet :unsure: Igaz, nem gyári már.. :wacko:
coupe Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Ez biztos elírás,kb 1.5-2 éve lett kész a motor és az összes cső és jeladó is ki lett benne cserélve...Minden új.Biztos nincs 212LE,viszont sose fog érte ennyit kapni.
opel16v Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Ha valaki olyan autó szeretne, ami nem jöhet még egyszer szemba az utcán. És mindez hivatalosan utcára! :unsure: nemtom mééé írják utcára, amikor ez pályára van építve. látszik hogy a pályaversenyek technikai szabályai szerint van megcsinálva.
Recommended Posts