Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Bazs...nem kéne kötekedni...tudom, hogy otthon nem mersz, ezért idejársz... :) :unsure:

De szerintem:

"A jobb mint, ...." ugyanúgy helyes mint ha azt akarod mindani, hogy "jobb mintha"...csak a mintha másik szó... :D

úúú, bazzz

nagyon rászoktál a három pontra :lol: nézd meg, hogyan kell használni ;)

merek otthon is, csak mostanában ritkán találkozom asszonnyal és valahol pótolnom kell a hiányt :o :wacko: :lol:

Elküldve
Én meg reggel 6-kor jövök haza az E -vel mert a Cé garázsban van de a Bé-t meg eladta Bogi.

nekem meg volt A-m, kettő is, meg egy F-em

most van egy III :unsure:

Elküldve
úúú, bazzz

... csak mostanában ritkán találkozom asszonnyal és valahol pótolnom kell a hiányt :lol: :unsure: :wacko:

Akkor nem minket baszogass, hanem ránts rá a sarokban... :lol:

Elküldve
Ja és ráadásul 1 millió 240 ezer kilóméterrel! :wacko:

micsoda részletet vettél észre. :unsure: :lol:

amúgy épített motornál ilyet kiírni szerintem hülyeség.. vagy ilyen régen csinálták? (mármint 124e km-rel ezelőtt?)

Elküldve

Ez valaha majdnem full olyan volt mint az enyém.. és annyiért árúlja, amennyiért 4 éve vettem az enyémet :unsure: Igaz, nem gyári már.. :wacko:

Elküldve

Ez biztos elírás,kb 1.5-2 éve lett kész a motor és az összes cső és jeladó is ki lett benne cserélve...Minden új.Biztos nincs 212LE,viszont sose fog érte ennyit kapni.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.