B_Csaba Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 A jobb oldali elektromos ablak tegnap fenn maradt , meg sem moccan ... Nekem tegnap a baloldali maradt fönt, kiszedtem a biztosítékot és vissza, aztán jó lett. tegnap a motor dugóban 2 perc alatt elérte a 98-100 fokot ... felé nem megy de azt ne mondjátok hoyg normális hogy a tegnapi esőben 15 fokban igy melegszik ... Nekem is.. a gomba az 95 foknál kapcsol be, szóval természetes... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Anti neked hogy ehet 5.5-6-ot amikor a dizelpassat amivel lejöttünk eszik 7.6-ot bc szerint? A két autó meg kb ugyanaz... Úgy, hogy én autópályán is max 140-et megyek vele...tök 8, hogy klíma vagy nem, város vagy 140-es autópálya...néha kicsit a péntekek megdobják, de alig észrevehető... Amúgy sajna az enyimben nincs bc...úgyhogy nem tom...én telitanktól teliig számolom... De ezt már GSI/BMW Tomi is kérdezte, mert az övé meg 8-9 körül benyeli... Szóval őszintén...nem tudom...de remélem így marad... :unsure: Nos! Helyesbítenék egy kicsit. Városban BC szerint 6,5 - 7,6l/100km között mozog a fogyasztásom (az utóbbi időben)attól függően épp mennyire vagyok gázpedál taposós hangulatban (szeretem amikor a 330NM dolgozik). Országút, autópálya 5,2 - 6l/100km szintén 140-es max tempónál! Viszont ha pl megyek egy autópályát ahol mondjuk 5,5 a fogyi utána város kb 1 hétig a tankolásig akkor nem megy feljebb a BC 6,5 - 6,8l-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Akkkkóóó meg mit sírtáááá mútkóóó??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Hmm, ezt direkt Antinak találtam: Mantzel2007. 02. 13 21:26:43ruddee:Sziasztok!Kadett c coupéba rakok C20LET-et. ha valakinek van a birtokában bármi adat, megköszönném! Mellette keresek manta 1.8 ohc olajkartert. Esetleg c20ne, c20xe , de acél, nem alu kellene..előre is köszi20/9887239kruplrudolf@gmail.com @Anti: ha ez a projekt összeáll, Te is sírni fogsz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Hát ezt a Rudi csinálja, erről már régóta tudunk. Még itt a fórumon is kérdezett, hogy mi hogy merre. Nem nagyon fog összeállni a projekt mostanában. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Jóóóreggelt Balázska... Egy...Már régóta csinálják, de a turbó még nehezebb projekt...nem véletlenül szívnak vele...tény, hogy brutál lesz, de nem véletlenül nem csinálták meg a Muháék sem...vezethetetlen lesz...nics súly a hátsó keréken, így semmi esély a tapadásra... Mellesleg Rudeeval pont a héten beszéltünk, hogy hogy állnak...de azt mondja, hogy pont úgy mint fél évvel ezelött... Kettő...csipkebokor vessző... Három...én nem építek senki ellen autót...csak a magam szórakoztatására... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Definiáld pontosabban, mit jelent a "magam szórakoztatására"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Mosolyogni fogok miközben vezetem... :unsure: ...Jobb mint, ha viccet mesélnél magadnak... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Mosolyogni fogok miközben vezetem... :wacko: ...Jobb mint, ha viccet mesélnél magadnak... :lol: helyesen: Jobb, mintha viccet mesélnél magadnak... :unsure: azért majd mosolyogtass meg engem is lécci, mert az igazi turbóból kimaradtam (csak a bejáratós időszak volt meg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Bazs...nem kéne kötekedni...tudom, hogy otthon nem mersz, ezért idejársz... :wacko: :unsure: De szerintem: "A jobb mint, ...." ugyanúgy helyes mint ha azt akarod mindani, hogy "jobb mintha"...csak a mintha másik szó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 alszom rá egyet ... Ígyvan, ne kapkodd el, én megvszem 500ért így ahogy van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 alszom rá egyet ... a ne add el re vagy az 500e-re? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 a ne add el re vagy az 500e-re? :unsure: 510e az ajánlatom... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 510e az ajánlatom... :unsure: nehogy szavadon fogjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Bazs...nem kéne kötekedni...tudom, hogy otthon nem mersz, ezért idejársz... :o :unsure: hahahahahhahahah ez nagyonjóóóóó :wacko: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 na alakul eddig Anti a nyerő :wacko: 510e az ajánlatom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 na alakul eddig Anti a nyerő :unsure: megkímélt állapotú 8v csere? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Te járnál rosszabbul :wacko: De amúgy fontolandó az ötlet :unsure: megkímélt állapotú 8v csere? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Mosolyogni fogok miközben vezetem... :wacko: Én is mosolyogtam, miközben a trike-ot vezettem nálatok egyszer régebben... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Te járnál rosszabbul :lol: De amúgy fontolandó az ötlet :wacko: mondjuk az enyém még megy :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Reggel 9-re megyek a C-ért... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Reggel 9-re megyek a C-ért... :wacko: este 7-re megyek a B-ért :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Na??? Valaki egy A manta??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 az előbb volt egy "Aaaa" felkiáltásom, mert elaludtam a nyakam... én nyertem, mert nekem most azonnal volt egy A-m :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 az előbb volt egy "Aaaa" felkiáltásom, mert elaludtam a nyakam... én nyertem, mert nekem most azonnal volt egy A-m :unsure: Aki A-t mond, mondjon B-t is! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts