Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Én is hamar haza értem... egy citroen vlmiX a 70-es évekből vágódott be elém a hungárián 120 körül értem utol és 150 nél vettem vissza mikor már nem láttam a tükörben pont ott ahol Redi a minap gyanította a flasht ... a vidámparknál ... jah és az 1.4 -el voltunk :-)

Mondanom se kell hogy a sajátomon mik mentek épp tönkre tegnap.. mindig valami ami még eddig nem volt bibis ...

Jah még valami, a Yard megállított tegnap a GSI-vel voltam;

- Jónapot , mutasson valami papírokat! És közben mondja már el hol van a maga első rendszáma...

- Őőő itt van hátul épp...

-Na mindegy majd felrakja egyszer, adja a papírokat aztán menjen...mennyit ér egy ilyen autó amúgy ma?

- Nemsokat, 260e Km van benne és mindenhonnan vérzik...

- Tyűűű az jó sok, de azé szép!

- Szép jah dehát alig megy már ...

- Na menjen , de azé jó néz ki !

Jo fej volt :lol:

Ilyen embert én is ismerek, aki ezt kis pénzért végigjátszotta. :)

Most értem haza a 11kor végetért fociról. :unsure:

Szegény összkerék... :wacko: :lol:

Elküldve
Amúgy Lajbi nemrég csinált egy ilyen weberes mókát c20xe-re...Mantába...de azt mondja nem megy jobban mint a gyári ment...csak ez jól néz ki... :unsure:

Csak programozható gyújtás, tengely, és karbibeállítás kérdése, hogy 200LE meglegyen. :lol:

Persze mindez úgy, hogy óvatosan is 25L körül van a min fogyija :wacko:

Elküldve
Ez kié? :unsure:

Ők vették meg Tom Sárga-feketéjét...majd adták el...akarták megvenni az enyim...de hitelre...amit nem kaptak meg...több helyen sem...lefoglalózni sem volt pénzük...aztán megvették ezt személyi kölcsönre...vagy hogy...

Most meg árulják...

Elküldve
Ja!

GSI Club Hungarys matricák vannak nálam...kicsi is, nagy is...ha valakit érdekel... :unsure:

Kicsi az mit jelent? Oldalsó ablakra(hátra) jó? Mert nekem kéne akkor mindkét oldalra..

Elküldve
Ők vették meg Tom Sárga-feketéjét...majd adták el...akarták megvenni az enyim...de hitelre...amit nem kaptak meg...több helyen sem...lefoglalózni sem volt pénzük...aztán megvették ezt személyi kölcsönre...vagy hogy...

Most meg árulják...

Ű :wacko: komoly a brigád :unsure:

Elküldve
Na haverunknál eddig tartott a kadett turbó mánia... :lol:

Kadett 1.200.000.-

Miért van olyan érzésem, hogy ezt egy darabig árulni fogják ennyiért...........de ne legyen persze igazam..... :wacko:

Ebként sztem a tag is keresi az igazit, aztán végül kiköt majd v.mi dieselnél........ :unsure:

Elküldve
Én is hamar haza értem... egy citroen vlmiX a 70-es évekből vágódott be elém a hungárián 120 körül értem utol és 150 nél vettem vissza mikor már nem láttam a tükörben pont ott ahol Redi a minap gyanította a flasht ... a vidámparknál ... jah és az 1.4 -el voltunk :-)

Mondanom se kell hogy a sajátomon mik mentek épp tönkre tegnap.. mindig valami ami még eddig nem volt bibis ...

Jah még valami, a Yard megállított tegnap a GSI-vel voltam;

- Jónapot , mutasson valami papírokat! És közben mondja már el hol van a maga első rendszáma...

- Őőő itt van hátul épp...

-Na mindegy majd felrakja egyszer, adja a papírokat aztán menjen...mennyit ér egy ilyen autó amúgy ma?

- Nemsokat, 260e Km van benne és mindenhonnan vérzik...

- Tyűűű az jó sok, de azé szép!

- Szép jah dehát alig megy már ...

- Na menjen , de azé jó néz ki !

Jo fej volt :unsure:

Mondom én neked hogy ne add el... :wacko:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.