Gelko Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Tudom, hogy ez így nem szép...de fekete autón nem mutathat szarul...bár nem tudom... feketére fekete kell :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Nekem ugyanez volt pár éve. Rázós úton néha bekapcsolt magától, nappal meg észrevenni is nehéz. Én szétszedtem a kapcsolót meg összeraktam, azóta a gyorsrefim csak akkor működik, ha nagyon hátrahúzom, így általában villantani is kibekapcsolással szoktam. Amúgy semmi gondja. Ha tudsz szerezni olcsón, akkor cseréld ki és ne szórakozz, de ha van fél órád mókolni, akkor lehet hogy meg tudod csinálni. Nah.. jól rémlett nekem! :wacko: Háát sztem Dinitől szerzek ha van neki, de néztem opelbonton is.. 2-4 között irja.. 4 már a tempomatos kapcsoló. szal bontva nem lehet nagy összeg.. Igy valszeg veszek egyet tarcsiba, aztán ha sok időm lesz a régi t szétbombázom, megnézem a belső lelkivilágát.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Mocsok egy idő van.. remélem péntek estig megváltozik.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Igy valszeg veszek egyet tarcsiba, aztán ha sok időm lesz a régi t szétbombázom, megnézem a belső lelkivilágát.. :wacko: A kapcsoló karon van kikopva egy mélyedés, amibe a fénykürt kapcsoló pöcke megy. Én anno azt kiragasztottam egy vékony fóliával, utána olyan lett, mint az új. Csak nagyon melós, mégeccer nem csinálnám... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Anti ezt láttad? Nem lenne jobb mint egy C20XE? :unsure: Kompresszorral persze :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Anti ezt láttad? Nem lenne jobb mint egy C20XE? :unsure: Kompresszorral persze :lol: Hát biztos jobb lenne...bár nem biztos...mert vezethetetlenül orrnehéz lenne...és nem vállalom be, hogy a tűzfalat vágjuk, ott kb 25 cm-t jön be a moci...és 5 cm-re a térdemtől megáll...aztán ha pukk van...akkor ugrott a keddi foci...és kénytelen lennék veletek pókerezni... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 és 5 cm-re a térdemtől megáll...aztán ha pukk van...akkor ugrott a keddi foci...és kénytelen lennék veletek pókerezni... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Hát biztos jobb lenne...bár nem biztos... hogy megvéd az atomtámadás ellen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 és 5 cm-re a térdemtől megáll...aztán ha pukk van...akkor ugrott a keddi foci...és kénytelen lennék veletek pókerezni... :unsure: Jack Sparrow kapitány! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 A kapcsoló karon van kikopva egy mélyedés, amibe a fénykürt kapcsoló pöcke megy. Én anno azt kiragasztottam egy vékony fóliával, utána olyan lett, mint az új. Csak nagyon melós, mégeccer nem csinálnám... :wacko: Nem tudom mennyi meló,de én meg vacsi újat nem vennék!Valami iszonyat ahogy csattog! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Antinak..... Bár nem limó de minden téren ott van a szeren...... anyósülés elött ott figyel a karbi vagy vmi hasonló........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 na egy újabb kérdés... angol, ha az nem is, német nyelvű kézikönyv akad valakinek digit formában? az enyém francia, és bár tanultam egy kicsit, annyira azért nem megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Igen és csak autóban ülve,látnál egyszer kiszálni...... :unsure: Ja ugy ugrik le az ülésről. Még onnan is tériszonya van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Ha szerencséd van akkor egy zsir kocsid lesz ami minden zöldnél az első és csak tankolni kell Há nemazért de az IFA is mindig első a zöldnél és azt is csak tankolni kell :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Antinak..... Bár nem limó de minden téren ott van a szeren...... anyósülés elött ott figyel a karbi vagy vmi hasonló........ kiváncsi vagyok mennyiért fog elmenni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 kiváncsi vagyok mennyiért fog elmenni..... Jól agyoncsapták elektronikával! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Jól agyoncsapták elektronikával! :unsure: ez még nincs kész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 de ebbe az anyósülés előtti cuccot elfigyelve nem is sok elektronika lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Ez amúgy egy kadett C City...jó csúnya alapból szegény... Amúgy Lajbi nemrég csinált egy ilyen weberes mókát c20xe-re...Mantába...de azt mondja nem megy jobban mint a gyári ment...csak ez jól néz ki... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 na egy újabb kérdés... angol, ha az nem is, német nyelvű kézikönyv akad valakinek digit formában? az enyém francia, és bár tanultam egy kicsit, annyira azért nem megy... Azt hiszem az opelclub.hu-n találsz magyar nyelvű kézikönyvet F Astrához. Azért eget rengető dolgokra nem számíts benne. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Amúgy Lajbi nemrég csinált egy ilyen weberes mókát c20xe-re...Mantába...de azt mondja nem megy jobban mint a gyári ment...csak ez jól néz ki... :lol: Ilyen embert én is ismerek, aki ezt kis pénzért végigjátszotta. :) Most értem haza a 11kor végetért fociról. :unsure: Szegény összkerék... :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Azt hiszem az opelclub.hu-n találsz magyar nyelvű kézikönyvet F Astrához. Azért eget rengető dolgokra nem számíts benne. :lol: ott fenn kell lennie, kiválló minőségben scannelve :unsure: :wacko: de a bc hibaüzenetei nincsennek leírva ilyen egyszerűen, majd holnap összeszedem azokat amiket már franciából lefordítgattam Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 ez még nincs kész... Nem érezted a sorok mögött rejlő iróniát! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Szegény összkerék... :wacko: :lol: :unsure: Videó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts