Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 ...Kaszkadőr mondta mit akarsz.. Ez a Kaszkadőr emlegetés már majdnem felér Albert Katapult barátjával. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 c kadett lesz a donor úgy néz ki...hogy hogy lesz ebből még GSI azt nem tom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 c kadett lesz a donor úgy néz ki...hogy hogy lesz ebből még GSI azt nem tom... :unsure: csak 1 matrica kell és máris GSi.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 ne csodálkozz..... soha nem lesz "igazi" GSi-je... :wacko: :lol: Ja, sajnos :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Volt olyan is... Aztán lett Opel Senator GSI, aztán lett GS4i, most lehet lesz egy Kadett GSI C hátul hajtós... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Ez a Kaszkadőr emlegetés már majdnem felér Albert Katapult barátjával. :unsure: Most hogy mondod, milyen igaz.. még sztár lesz itt belőle, és közbe meg egy nyomi.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Volt olyan is... Aztán lett Opel Senator GSI, aztán lett GS4i, most lehet lesz egy Kadett GSI C hátul hajtós... :wacko: nah és mondasz vmi konkrétumot?? voltál már? megnezted? lefotoztad? megvettted? nem vetted? kipróbáltad? valamit... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Este 6-ra megyek...csak akkor jó a bácsinak...merthogy egy 62-éves bácsi a tulaj... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Este 6-ra megyek...csak akkor jó a bácsinak...merthogy egy 62-éves bácsi a tulaj... :unsure: Hű, akkor lehet, hogy kifogtál egy megkímélt műremeket... ha garázsban lesz, akkor az már félsiker. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Garázsban van 5 éve...de ez uganúgy lehet jó, mint rossz...megnézzük meglátjuk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 itt van neked gummmi a verdához.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Garázsban van 5 éve...de ez uganúgy lehet jó, mint rossz...megnézzük meglátjuk... :unsure: Ja, kár lenne elkiabálni. Izgulok helyetted is :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Nekem nagyon tetszett a kék fekete GSI-je, nekem nem tetszenek ezek a régi autók, már a GSI sem egy korszerű, na de egy C kadett.. biztosan jó és szép lesz ha abból indulok ki hogy milyen volt a GSI-je, de akkor is C kadett lesz.. mindenképp visszalépés az én szememben egy ilyen szép GSI után... és mindenképp ez csak az én szerény véleményem, nem kell adni rá.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 ... az audihoz képest azért előrelépés :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Azért ez a visszalépés nem feltétlenül rossz dolog ám. Nekem is lesz egyszer egy C Kadettom, ha minden jól megy. Azoknak az autóknak még sarkai vannak, karakterük és nem szélcsatornában lettek faragva. az én szememben azok "még" autók voltak! Na meg nem jön szembe minden 2-ik sarkon, mint egy kék-fekete GSI. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 az audihoz képest azért előrelépés :wacko: :unsure: Hát azért az Audi más kategória, és az egy nagyon szép autó.. nekem tetszik, szép megjelenése van és még jól is megy a videón amit láttam, 100 fölött főleg... az már egy kicsit más világ.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 ..Na meg nem jön szembe minden 2-ik sarkon, mint egy kék-fekete GSI... :unsure: reméljük, hogy a sarkon nem jön semmi szembe mert ugye... csak a kereszt... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Hát azért az Audi más kategória, és az egy nagyon szép autó.. nekem tetszik, szép megjelenése van és még jól is megy a videón amit láttam, 100 fölött főleg... az már egy kicsit más világ.. De nem igazi hobbi autó, csak jön, megy, teszi a dolgát, semmi izgalom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 De nem igazi hobbi autó, csak jön, megy, teszi a dolgát, semmi izgalom :unsure: Pedig Anti minden pénteken dolgozik rajta, hogy legyen benne izgalom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Amit láttál az a GSI volt... :unsure: Már ha a belső digit km/h-s videóra gondolsz... Kadett terén pedig kb ilyesmit szeretnék kihozni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 De akár...: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 nem egy feltünő autó..ááá :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 nem egy feltünő autó..ááá :unsure: Úgy is utáltam, hogy a GSI-t mindig megnézték mindenhol... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Úgy is utáltam, hogy a GSI-t mindig megnézték mindenhol... :unsure: lehet mert mindig nyitva volt a motorháztetö... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 lehet mert mindig nyitva volt a motorháztetö... :wacko: Ettől jelen esetben most sem félek...max nem a géptető lesz nyitva...hanem az alját fogjuk skubizni, hogy melyik kanyarban esek ki az alján... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts