Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 ...Kaszkadőr mondta mit akarsz.. Ez a Kaszkadőr emlegetés már majdnem felér Albert Katapult barátjával. :unsure:
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 c kadett lesz a donor úgy néz ki...hogy hogy lesz ebből még GSI azt nem tom... :unsure:
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 c kadett lesz a donor úgy néz ki...hogy hogy lesz ebből még GSI azt nem tom... :unsure: csak 1 matrica kell és máris GSi.. :wacko:
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 ne csodálkozz..... soha nem lesz "igazi" GSi-je... :wacko: :lol: Ja, sajnos :unsure:
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Volt olyan is... Aztán lett Opel Senator GSI, aztán lett GS4i, most lehet lesz egy Kadett GSI C hátul hajtós... :unsure:
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Ez a Kaszkadőr emlegetés már majdnem felér Albert Katapult barátjával. :unsure: Most hogy mondod, milyen igaz.. még sztár lesz itt belőle, és közbe meg egy nyomi.... :wacko:
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Volt olyan is... Aztán lett Opel Senator GSI, aztán lett GS4i, most lehet lesz egy Kadett GSI C hátul hajtós... :wacko: nah és mondasz vmi konkrétumot?? voltál már? megnezted? lefotoztad? megvettted? nem vetted? kipróbáltad? valamit... :unsure:
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Este 6-ra megyek...csak akkor jó a bácsinak...merthogy egy 62-éves bácsi a tulaj... :unsure:
Stefan Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Este 6-ra megyek...csak akkor jó a bácsinak...merthogy egy 62-éves bácsi a tulaj... :unsure: Hű, akkor lehet, hogy kifogtál egy megkímélt műremeket... ha garázsban lesz, akkor az már félsiker.
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Garázsban van 5 éve...de ez uganúgy lehet jó, mint rossz...megnézzük meglátjuk... :unsure:
Stefan Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Garázsban van 5 éve...de ez uganúgy lehet jó, mint rossz...megnézzük meglátjuk... :unsure: Ja, kár lenne elkiabálni. Izgulok helyetted is :lol: :wacko:
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Nekem nagyon tetszett a kék fekete GSI-je, nekem nem tetszenek ezek a régi autók, már a GSI sem egy korszerű, na de egy C kadett.. biztosan jó és szép lesz ha abból indulok ki hogy milyen volt a GSI-je, de akkor is C kadett lesz.. mindenképp visszalépés az én szememben egy ilyen szép GSI után... és mindenképp ez csak az én szerény véleményem, nem kell adni rá.. :unsure:
Stefan Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 ... az audihoz képest azért előrelépés :wacko: :unsure:
Demó Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Azért ez a visszalépés nem feltétlenül rossz dolog ám. Nekem is lesz egyszer egy C Kadettom, ha minden jól megy. Azoknak az autóknak még sarkai vannak, karakterük és nem szélcsatornában lettek faragva. az én szememben azok "még" autók voltak! Na meg nem jön szembe minden 2-ik sarkon, mint egy kék-fekete GSI. :unsure:
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 az audihoz képest azért előrelépés :wacko: :unsure: Hát azért az Audi más kategória, és az egy nagyon szép autó.. nekem tetszik, szép megjelenése van és még jól is megy a videón amit láttam, 100 fölött főleg... az már egy kicsit más világ..
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 ..Na meg nem jön szembe minden 2-ik sarkon, mint egy kék-fekete GSI... :unsure: reméljük, hogy a sarkon nem jön semmi szembe mert ugye... csak a kereszt... :wacko:
Stefan Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Hát azért az Audi más kategória, és az egy nagyon szép autó.. nekem tetszik, szép megjelenése van és még jól is megy a videón amit láttam, 100 fölött főleg... az már egy kicsit más világ.. De nem igazi hobbi autó, csak jön, megy, teszi a dolgát, semmi izgalom :unsure:
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 De nem igazi hobbi autó, csak jön, megy, teszi a dolgát, semmi izgalom :unsure: Pedig Anti minden pénteken dolgozik rajta, hogy legyen benne izgalom..
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Amit láttál az a GSI volt... :unsure: Már ha a belső digit km/h-s videóra gondolsz... Kadett terén pedig kb ilyesmit szeretnék kihozni:
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 nem egy feltünő autó..ááá :unsure: Úgy is utáltam, hogy a GSI-t mindig megnézték mindenhol... :wacko:
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Úgy is utáltam, hogy a GSI-t mindig megnézték mindenhol... :unsure: lehet mert mindig nyitva volt a motorháztetö... :wacko:
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 lehet mert mindig nyitva volt a motorháztetö... :wacko: Ettől jelen esetben most sem félek...max nem a géptető lesz nyitva...hanem az alját fogjuk skubizni, hogy melyik kanyarban esek ki az alján... :unsure:
Recommended Posts