Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
nekem is csak 1.2-em van xe mocival........., meg pár GSI alkatrésszel.......

Na ezek után ne szólj be hogy az én Kadettom csak kamu GSI mert az igazi GSI a C20XE. Inkább bojujj a földle le.

Elküldve
A legjobb a gyári Pirelli GTI Golf Felni alatta......

juj de csöndben olvas itt Pehi úr(még jó h ezért fizetik........)

Végigolvastam péntel délutántól az egészet mert tudod én járkálok Lurdyhoz meg most pénteken is voltam, hétvégén meg Dinynél pihentem. Aztán vasárnap aludtam is picit (csak 1 napot)

Elküldve
Végigolvastam péntel délutántól az egészet mert tudod én járkálok Lurdyhoz meg most pénteken is voltam, hétvégén meg Dinynél pihentem. Aztán vasárnap aludtam is picit (csak 1 napot)

Gazdagéknál........

Elküldve
Pénteken jön Kaszkadőr is... pénteken reszkessen mindenki, azt mondta...D::o

Hideget mondanak jövő hétre??? :unsure:

:wacko: :lol: :lol:

Ma megyek én is a GSI-mért...már ha olyan állapotban lesz...most még 1.2...szóval befér ez is a klubbbbbba.... :)

Elküldve
Hideget mondanak jövő hétre??? :unsure:

:wacko: :lol: :lol:

Ma megyek én is a GSI-mért...már ha olyan állapotban lesz...most még 1.2...szóval befér ez is a klubbbbbba.... :)

egy gyors volt Kunmadarason még csak álmodoztál..........

Kép??????

Terv?????jó tudom keresztbe megy belle vmi és nem a gereblye de akkoris.......

Elküldve

Este átbeszélek mindent az illetékesekkel...történetesen Hajniékkal (bár jelen esetben inkább Lacival)...

Aztán ha elhozzuk, nyomom a képeket...meg az infókat... :unsure:

Elküldve
Ma megyek én is a GSI-mért...már ha olyan állapotban lesz...most még 1.2...szóval befér ez is a klubbbbbba.... :wacko:

NE?XE?LET?Kadet?Astra?Corsa? :unsure: :lol:

Elküldve
:wacko: gondolom a Lotus Omega donor nem valami olcsó... :unsure:

A nagy vízen túl létezett a C20NE turbós verziója, cooler nélkül 150LE-t tudott a Pontiac Le Mans.Gyakorlatilag az Opel Kadet kinti megfelelője.........

Elküldve
Ma megyek én is a GSI-mért...már ha olyan állapotban lesz...most még 1.2...szóval befér ez is a klubbbbbba.... :lol:

Kaszkadőr mondta mit akarsz.. vagy azóta változott? :lol:

:unsure: :wacko:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.