redline Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Tudom hogy megszokott a lurdy csütörtökönként, de nem lehetne, csak és csakis GSI minitali néha egy kiválasztott helyszínen, amit itt megdumálunk a fórumon? Váci úti Tesco parkoló, Pólus hátsó parkoló, Lurdy, vagy tök mindegy hol, de a lényeg hogy csak GSI… :unsure: Szerintem, ezzel erősödne a GSI szekció, persze biztos nem lesz jó ötlet, mert én hoztam fel :o akkor a Tom sem jöhetne (mégiscsak egy kalibrás... :wacko: ), Anti sem (hoooo ;)) sőt a coupe is csak akkor ha behunyjuk a fél szemenünket (irmscher caravan)...szal az aktívan fórumozók kb. 1/3-át kilőttük :lol: :lol: de pont erre vannak a csütörtökök meg a péntekek lehet menni offline fórumozni :) ez a "csak gsi-s és senki más" igazából nem a legjobb szelektálás, némelyik gsi tulaj úgy viselkedik, hogy nem szivesen vállalnék vele semmilyen közösködést :D sajnos nagyon látszik, hogy egy relative olcsó sportos autórol van szó.....legalábbis a tulajok viselkedésén ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Szerintem azért lehetne próbálkozásokat tenni, mondjuk nyitnánk ide egy minimeet-es témát, és akinek ráérős estéje van, az elkezdi a listát egy helyszínnel és időponttal, és ha 3-4 autó jön el akkor annyi, az is valami, fotózkodni, megörökíteni a talikat stb.. jobb mint otthon ülni, aztán lehetne majd írni a környező országok klubjainak, és elkezdeni rendezni a nemzetközi GSI talikat.... Nem kéne engedni, hogy elmenjen a süllyesztőbe a GSI szekció..... Ez is csak egy ötlet a sok közül, majd eldöntik a kicsit öregebb klubtagok, én azért még nagyon új vagyok ezekhez a dolgokhoz .. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 csakhogy itt a társaság a lényeg, nem az autó típusa. ezért mindenki inkább a csütörtöki lurdy talira összpontosít, más időpontot nehéz is leszervezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 ma váltót cseréltünk a versenygépsasban. A harmadik fokozat foghiányos lett sajnos a versenyváltón. az új váltó is 4.18 végáttétellel rendelkezik, de W-s, így most harmadikban az autó 150-et megy :unsure: szal ugrott a jó kis gyorsulás egy ideig :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 én emlékszem még a calibrás időszakomból arra, amikor a calibrások nem mentek el opel-talira, mert nekik calijuk van, nem opeljük (és ez nagyjából most is így van, tisztelet a kivételnek) már akkor rájött minden értelmes ember, hogy nem jó a szelektálás, mert csak ellentéteket szül a gsi is opel ez pedig az opelklub persze lehet a talikon külön sorba állítani a géesíket, kalikat, korzákat, vektrákat stb, de mind opel marad szóval szerintem nincs értelme külföldi klubokkal amúgyis fel lehet venni a kapcsolatot és elhívni őket opel-talira jönnek amúgy is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Akkor ennyit a GSI meetekről.... :unsure: :wacko: Valaki megy mostanság a Csergőbe, mondjuk holnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 ma láttam a TR-t. még opelklubos rendszámkeret van rajta :unsure: na meg egy nagy tetőcsomagtartó, ami tele volt pakolva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 GSi talira ő mehetne ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 ma láttam a TR-t. még opelklubos rendszámkeret van rajta :wacko: na meg egy nagy tetőcsomagtartó, ami tele volt pakolva.... végre rendes gazdához került :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 ma láttam a TR-t. még opelklubos rendszámkeret van rajta :wacko: na meg egy nagy tetőcsomagtartó, ami tele volt pakolva.... valami fafeldolgozó vette meg cuccolni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 GSi talira ő mehetne ? :unsure: http://www.opelfreunde-obertuerken.com/ges...Bexlusiv01a.jpg Simán... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Simán... :unsure: na azé :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 szerintem akinek nincs igazi GSi-je azt közösítsük ki :wacko: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 szerintem akinek nincs igazi GSi-je azt közösítsük ki :lol: :wacko: :lol: hát bizí akkor mondhatjuk hogy nekem sincs már igazi GSI-m :unsure: most ki vagyok rúgva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 szerintem akinek nincs igazi GSi-je azt közösítsük ki :wacko: :unsure: :o de ha úgy nézem hogy a kabrioban C20Ne van akkor az Gsi motor szóval majdnem Gsi :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 de ha úgy nézem hogy a kabrioban C20Ne van akkor az Gsi motor szóval majdnem Gsi :unsure: :wacko: :lol: Hát nem akartam beszólni így Lantinak,de nekem is ez jutott eszembe! :lol: Aljas vagyok,mint Anti pálinkázás után! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Hát nem akartam beszólni így Lantinak,de nekem is ez jutott eszembe! :unsure: Aljas vagyok,mint Anti pálinkázás után! :wacko: te inkább tedd fel a GSi lámpákat hogy minnél többen lehessünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 te inkább tedd fel a GSi lámpákat hogy minnél többen lehessünk :wacko: Már régesrégen fent van! :unsure: Ennyi maradt Anti gépéből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Már régesrégen fent van! :unsure: Ennyi maradt Anti gépéből! A legmegbízhatóbb alkatrész... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 A legmegbízhatóbb alkatrész... :lol: Elég mattos......... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Elég mattos......... :unsure: :wacko: Csak megbízhatót mondtam...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Jó reggelt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Gabi munkában! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 szerintem akinek nincs igazi GSi-je azt közösítsük ki :wacko: :unsure: :lol: nekem is csak 1.2-em van xe mocival........., meg pár GSI alkatrésszel....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 nekem is csak 1.2-em van xe mocival........., meg pár GSI alkatrésszel....... jol van..... alakul az egyeduralom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts