mackosajt Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Ha így lenne végigverném a szigetet... :unsure: beindul a pofozógép? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Persze ha nem úgy járok mint mostanság, sem az egy és sem a kettő nem akarja az igazságot, annyira kivan már kopva a váltómon a nem tudom mi, gondolom a műanyag rudazat vagy csukló hogy visszaváltásnál nem akar kettőbe menni csak négybe.. egyik nap jöttem haza és láttam az utcánk végében a nagyarcúakat.. mondom egy kis kézifék meg ilyenek, az ment is de vissza a kettő.. négy lett sajna és kicsit érdekes volt ahogy ráengedtem a kuplungot.. :unsure: Mondtam is neki.. ezt kell csinálni-e, ezt-e, áááá tese vagy már a régi.. :wacko: Tuza Bözsi a neve a kocsimnak egyébként :::lol: Meg néha Magda Marinkó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Ki mérte ezt? Hogyan? Hol? Mikor? Tesztkörnyezetet, és specifikációkat akarok... :unsure: Dyno, ügyesenm, auchan mögötti egyenes óbudán, már nem tom fejből.. átlagos tesztkörnyezet.... No de most húzok melóból melóba... holnap reggel jövök..(szal no sziget) Jah.. reggel is oda mentem amikor megláttalak.. mókás volt.. mondom huginak.. jééé.. egy gsi.. jééé... klubbos is.. jééé.. ez a Csaba :wacko: Nah húzok mert elkések.. bye all.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 na, én ma este se leszek ott... bár ez senkinek se fog feltünni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 De! Nekem, mert én most olvasom, amit írtál! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 na, én ma este se leszek ott... bár ez senkinek se fog feltünni... :unsure: Túl messze van ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 bár ez senkinek se fog feltünni... :wacko: Pedig mindig felmerül a kérdés h megint merre vagy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Kicsit visszakanyarodva a Km órára, ma voltam az M3-on és van ott az a digitális Km óra, 110-en állt a mutatóm és 109-et mutatott a digi óra... Sajnos manapság ezeket a sebességkijelzőket is felfelé kalibrálják. Régebben pontosak voltak pl itt Budaörsön, de már csak egy "megbízható" maradt, többit átprogramozták. Még többet mutat, mint az omega, pedig annak is 4-5%-ot csal felfelé az órája :unsure: Amúgy tegnap egy itteni bontóban összefutottam egy Győr mellett élő sráccal, piros B Corsájában egy C20XE leledzett :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Amúgy tegnap egy itteni bontóban összefutottam egy Győr mellett élő sráccal, piros B Corsájában egy C20XE leledzett :wacko: Már hallottam róla, képet is láttam a motorteréröl, de még nem találkoztam a sráccal. Asszem a kék Combo Pickupos srác haverja. Anti, ez gyönyörü! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Asszem a kék Combo Pickupos srác haverja. Így van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Így van :wacko: Akkor csak tudok majdnem az összes C20XE Corsáról és Tigráról! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 :unsure: http://images.iwiw.net/0201/user/00/85/07/...9_1188214342442 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 1.8 150LE... tempomat.... micsoda dísztárcsák..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Jah.. reggel is oda mentem amikor megláttalak.. mókás volt.. mondom huginak.. jééé.. egy gsi.. jééé... klubbos is.. jééé.. ez a Csaba :unsure: Jó emberek összefutnak! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 1.8 150LE... Érdekes ez a tetején, és oldalán is antenna dolog.. (már ha jól láttam a képen.. micsoda dísztárcsák..... Szörnyű,hogy már ennyiért is van ilyen évjárat.. bár azért kivi lennék az állapotára.. ha jól láttam az a hűtőmaszk is elég érdekesen áll pl. rajta.. Nah mindegy.. húzok aludni.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Jó emberek összefutnak! :wacko: akkor mi nem vagyunk jo emberek mert hozzánk nem jöttél oda... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 és én se mentem... feltünt ez valakinek??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 akkor mi nem vagyunk jo emberek mert hozzánk nem jöttél oda... :unsure: Hol? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 és én se mentem... feltünt ez valakinek??? :unsure: Mindíg feltünik,aztán megbeszéljük hogy akkor már biztos nem jössz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 1.8 150LE... tempomat.... micsoda dísztárcsák..... Nagyon nézegeted a 16V-ket... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Hol? :unsure: Még integettünk is a kúton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Nagyon nézegeted a 16V-ket... :unsure: Nem is értem, hogy miért :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Nagyon nézegeted a 16V-ket... :unsure: Szeretne pénzt locsloni... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Szeretne pénzt locsloni... :lol: Majd kivi leszek a V2000-re, amivel te jövöl be hamarosan a CP-be........... :wacko: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Majd kivi leszek a V2000-re, amivel te jövöl be hamarosan a CP-be........... :wacko: :unsure: :lol: Hát ha eladod a pics@m alol a Dezsőt én is kiváncsi leszek mit veszek helyette! :lol: Apáméknál a cégnél megborították a céges combót!TD moci van benne,ha német dízel megveszem ocsóé és mehet a turós project! Lesz mit szerelnünk végre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts