B_Csaba Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 a sebesség növekedésével exponenciálisan nő a különbség próbáld csak ki :unsure: Azt elhiszem, de a téma lényege 0-100-ra volt..:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Na szerintem el se kezdjétek...van itt sokkal jobb téma... :wacko: Mitől nem megy Lanti 1.4 8V-je 4000-nél... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Mitől nem megy Lanti 1.4 8V-je 4000-nél... :unsure: és még itt aránylag "jol" is megy.. innentöl kezdve kapok mindekitöl rendesen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Mert sajnos úgy néz ki, hogy fűtés így sem lesz benne...megoldható, csak nem olcsó móka...útban van, így aki ilyet csinál, az nagy többsége flex, és nincs fűtés...na ez a DIS-es verzió...viszont ha ott van még a trafó, akkor az még jó pár centi, ami még a tűzfalba is beleér...itt két verzió van...majdnem 400 EUR-ért lehet kapni egy átalakítót, amivel ezt el lehet tolni, vagy flex..de jelen esetben már a tűzfal bánja... Így néz ki az átalakító: http://www.kadettc.info/ohc-umbau/ohc68g.jpg A DIS-es meg így pont elfér...: http://www.kadettc.info/ohc-umbau/ohc76g.jpg és megvan már a donor amibe kerül az xe? miért nem turbo? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Mert így is életveszélyes lesz...a sperr meg a 800 kg-s súlya miatt 3-ban még simán keresztbe teszi magát...bárhol...godolj csak Demo corsájára...és ott a keréken még rajta van a súly...időben 400-on olyat fog menni mint a kék-fekete ment, 200-on meg jobbat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Donor, meg úgy néz ki, hogy hétfőn intéződik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Mert így is életveszélyes lesz...a sperr meg a 800 kg-s súlya miatt 3-ban még simán keresztbe teszi magát...bárhol...godolj csak Demo corsájára...és ott a keréken még rajta van a súly...időben 400-on olyat fog menni mint a kék-fekete ment, 200-on meg jobbat... Ellenfél? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Tényleg jól megy és a hangja is szép, vissza is kellett tekernem a videó elejére, hogy jól hallottam e "1.4 8 szelep" :lol: 4000-nél már megtapadt a gumi a kipörgéstől. ez az oka is, hogy miért veri meg mindenki: mert a C14NZ iszonyú ereje nehezen megy rá az útra, csak a kerekek pörögnek, és addíg elmennek a gyengébb géjesík :lol: :) :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Tényleg jól megy és a hangja is szép, vissza is kellett tekernem a videó elejére, hogy jól hallottam e "1.4 8 szelep" :lol: 4000-nél már megtapadt a gumi a kipörgéstől. ez az oka is, hogy miért veri meg mindenki: mert a C14NZ iszonyú ereje nehezen megy rá az útra, csak a kerekek pörögnek, és addíg elmennek a gyengébb géjesík :lol: :) :wacko: :unsure: Ez gyenge volt... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Ez gyenge volt... :wacko: Gyóvanna, nekem is ilyen motor van benne, nem hagyhattam... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Mert így is életveszélyes lesz...a sperr meg a 800 kg-s súlya miatt 3-ban még simán keresztbe teszi magát...bárhol...godolj csak Demo corsájára...és ott a keréken még rajta van a súly...időben 400-on olyat fog menni mint a kék-fekete ment, 200-on meg jobbat... Azért arra kiváncsi leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Azért arra kiváncsi leszek. A gyorsulásnál a legtöbbet az idulás számít... Namármost... Én mentem 200 m-en 9.1-et (utcai gumival) 400-on pedig 13.8-at (szintén utcai gumival) Demo ment 200 m-en 9.00-át, (slick) 400-on pedig 14.08-at Nálam valahol nem tudom hány lóerő volt...de 280 biztos megvolt, nála meg 150 paci.. ne ennyit számít a súly... És adott egy ugyanilyen súlyú autó, ami még ráadásul sperrel van, és hátsókerekes...240-es szlickel... Szóval a kérdés nem kérdés, hogy eleve a hátsókerék miatt lejön 2-3 tized, plusz a sperr és a nagyobb slick... Így akár a 13.6 sem elképzelhetetlen, egy 8.6-os idővel... Sokat számolgattunk ám...ez így abszolult reális lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Akkor, most kellenek a felnik a gumikal és még a 4 240-es Slick is? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Szeritnem inkább a 200 méter meg a 60 láb lesz nagyon jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Tényleg, Corsát át lehet hátsókerék hajtásúra alakítani? Na, hogy ne legyen egészen off, mondjuk egy GSi Corsát :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Tényleg, Corsát át lehet hátsókerék hajtásúra alakítani? Na, hogy ne legyen egészen off, mondjuk egy GSi Corsát :unsure: Minden megoldható, csak idö és pénz kérdése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 A gyorsulásnál a legtöbbet az idulás számít... Namármost... Én mentem 200 m-en 9.1-et (utcai gumival) 400-on pedig 13.8-at (szintén utcai gumival) Demo ment 200 m-en 9.00-át, (slick) 400-on pedig 14.08-at Nálam valahol nem tudom hány lóerő volt...de 280 biztos megvolt, nála meg 150 paci.. ne ennyit számít a súly... És adott egy ugyanilyen súlyú autó, ami még ráadásul sperrel van, és hátsókerekes...240-es szlickel... Szóval a kérdés nem kérdés, hogy eleve a hátsókerék miatt lejön 2-3 tized, plusz a sperr és a nagyobb slick... Így akár a 13.6 sem elképzelhetetlen, egy 8.6-os idővel... Sokat számolgattunk ám...ez így abszolult reális lehet... Ugy gondoltam hogy ha kész az autó arra leszek kiváncsi nem pedig az időeredményre. Evidens hogy hátsó kerék tolja a súlyt nem pedig húzza, ezért jobban is megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Akkor, most kellenek a felnik a gumikal és még a 4 240-es Slick is? :wacko: Hát ha mondasz egy jó árat, akkor viszem az egészet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Minden megoldható, csak idö és pénz kérdése. Diplomatikus válasz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Hát ha mondasz egy jó árat, akkor viszem az egészet... :unsure: Oké, majd megálmodok valamit. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Diplomatikus válasz :wacko: A sz.pást kihagyta Demó...bár gondolom ezt lehet némi píízel helyettesíteni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Oké, majd megálmodok valamit. :unsure: Oksi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Tényleg, Corsát át lehet hátsókerék hajtásúra alakítani? Na, hogy ne legyen egészen off, mondjuk egy GSi Corsát :wacko: Először egy ilyen projektről beszélgettünk Demóékkal, de az csak versenyre lett volna... A Corsa, MV6, hátsókerék, moci hátul...ideális minden... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Így akár a 13.6 sem elképzelhetetlen, egy 8.6-os idővel... hmm szép tervek...széplesz ha összejön :lol: Szóval a kérdés nem kérdés, hogy eleve a hátsókerék miatt lejön 2-3 tized, plusz a sperr és a nagyobb slick... plussz még te + egy szatyor sajtburger :lol: :) :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 plussz még te + egy szatyor sajtburger :lol: :) :unsure: :wacko: Jelzem, hogy jelen állás szerint nem én leszek lemosva szeptember végén...hanem Robi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts