coupe Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Ha Lacee tényleg kicseréli a motort akkor neked elég a kábelköteg meg a komputer :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Ha Lacee tényleg kicseréli a motort akkor neked elég a kábelköteg meg a komputer :unsure: Húúúú tényleg... Na akkor lebeszéltük...némileg legalább hozzájárulnék a mocicserédhez...computer, kábelköteg, trafó jöhet, a többit meg úgy is kapod a másikhoz...Így kicsit rentábilisabb lenne neked is...szal ha ilyen projekt lenne, akkor stipi-stopi... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 :lol: :wacko: Húúúú tényleg... Na akkor lebeszéltük...némileg legalább hozzájárulnék a mocicserédhez...computer, kábelköteg, trafó jöhet, a többit meg úgy is kapod a másikhoz...Így kicsit rentábilisabb lenne neked is...szal ha ilyen projekt lenne, akkor stipi-stopi... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Csak mindezt úgy...hogy én valszeg az első jó árú, jó állapotú mocira lecsapok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 A játszós autóba... :unsure: hehe ugylátom konkrét tervek vannak :lol: ...de sajnos a nem Dis-est nagyon szivacs belerakni...így keresgethetek olyat ami mondjuk nem BAZ megyében van... :lol: de miért? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Hát erről a full generálról én tudnék mesélni... :unsure: Ne mindig magadból indulj ki! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Kicsit visszakanyarodva a Km órára, ma voltam az M3-on és van ott az a digitális Km óra, 110-en állt a mutatóm és 109-et mutatott a digi óra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Kicsit visszakanyarodva a Km órára, ma voltam az M3-on és van ott az a digitális Km óra, 110-en állt a mutatóm és 109-et mutatott a digi óra... Nem mindenhol mér pontosan az óra,a GPS megmondja az igazságot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 hehe ugylátom konkrét tervek vannak :wacko: de miért? :unsure: Mert sajnos úgy néz ki, hogy fűtés így sem lesz benne...megoldható, csak nem olcsó móka...útban van, így aki ilyet csinál, az nagy többsége flex, és nincs fűtés...na ez a DIS-es verzió...viszont ha ott van még a trafó, akkor az még jó pár centi, ami még a tűzfalba is beleér...itt két verzió van...majdnem 400 EUR-ért lehet kapni egy átalakítót, amivel ezt el lehet tolni, vagy flex..de jelen esetben már a tűzfal bánja... Így néz ki az átalakító: A DIS-es meg így pont elfér...: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 nesztek hiénák... röhögjetek.... :unsure: :wacko: :lol: klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 nesztek hiénák... röhögjetek.... :wacko: :lol: :lol: klikk Mi a bibi, ott egyesben 4000-nél??? Megáll a a forszámmérő... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Mi a bibi, ott egyesben 4000-nél??? Megáll a a forszámmérő... :unsure: nekem is mond el ha rájössz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Mi a bibi, ott egyesben 4000-nél??? Megáll a a forszámmérő... :unsure: Ott ment át a nyomaték a talajra. :wacko: És megfogta.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Pufffff bele egy xe-t...szerintem ez a baja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Mi a bibi, ott egyesben 4000-nél??? Megáll a a forszámmérő... :unsure: Ezt most komolyan kérdezed? Amúgy szép hangja volt, tényleg 1.4 8 szelep? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Lesz ma este valami racsing? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Lesz ma este valami racsing? Hajógyári? Én mindenképp megyek.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Ezt most komolyan kérdezed? Amúgy szép hangja volt, tényleg 1.4 8 szelep? Én komolyan...és Te???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Lesz ma este valami racsing? Ki akarsz kapni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Ki akarsz kapni??? Kitől?:unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Kitől?:wacko: Majd megfog az 1.4 8V... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Amúgy szép hangja volt, tényleg 1.4 8 szelep? Ahhoz képest nem is megy szarul, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Kicsit visszakanyarodva a Km órára, ma voltam az M3-on és van ott az a digitális Km óra, 110-en állt a mutatóm és 109-et mutatott a digi óra... a sebesség növekedésével exponenciálisan nő a különbség próbáld csak ki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 a sebesség növekedésével exponenciálisan nő a különbség próbáld csak ki :wacko: Bazs... ne használj ilyen szavakat, mert nem mindenki olyan okos mint Te... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Ahhoz képest nem is megy szarul, nem? És a hangja is jóóóó... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts