B_Csaba Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Hát egy dízel Auditól azért nem rossz, nem???? :unsure: Mivel mod vagy ezért nagyon szép és jól is megy.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Mivel mod vagy ezért nagyon szép és jól is megy.. :lol: Na azért... :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 ennyire nem kell azért félni. Nem lesz itt Atomtámadás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Félek az Elnöki retorzióktól... :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Félek az Elnöki retorzióktól... :unsure: :wacko: :lol: A Tom támadástól? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 nah vagy felgyújtom vagy váltócsere + motorfelújítás :wacko: tegnap este nagyon jó autós idő volt, hazafelé be is kóstolt egy ujabb renault clio/megane/bármi valami....először azt hittem valaki elhozta a céges 1.4et de aztán látszottnak a gyári nagylökösök meg ilyesmi ugyhogy ez valami nagyon advancedló###### lehetett....ugyanaz volt mint szombaton....2-es végénél ment el...hogy ez miért lehet??? kicsit le vagyok most hervadva :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 ....renault clio/megane/bármi valami.... Legközelebb légy oly kedves pontosan dokumentálni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 nah vagy felgyújtom vagy váltócsere + motorfelújítás :wacko: tegnap este nagyon jó autós idő volt, hazafelé be is kóstolt egy ujabb renault clio/megane/bármi valami....először azt hittem valaki elhozta a céges 1.4et de aztán látszottnak a gyári nagylökösök meg ilyesmi ugyhogy ez valami nagyon advancedló###### lehetett....ugyanaz volt mint szombaton....2-es végénél ment el...hogy ez miért lehet??? kicsit le vagyok most hervadva :unsure: RS? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Redi! Írd már le a pontos hibajelenséget...mert egy váltó, az nem olyan, hogy csak úgy elmegy...max ha viszik...így nehéz bármit is mondani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 nah vagy felgyújtom vagy váltócsere + motorfelújítás :wacko: tegnap este nagyon jó autós idő volt, hazafelé be is kóstolt egy ujabb renault clio/megane/bármi valami....először azt hittem valaki elhozta a céges 1.4et de aztán látszottnak a gyári nagylökösök meg ilyesmi ugyhogy ez valami nagyon advancedló###### lehetett....ugyanaz volt mint szombaton....2-es végénél ment el...hogy ez miért lehet??? kicsit le vagyok most hervadva :unsure: A megane RS az 220 paci vagy mennyi. A clio meg 180. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 RS? Erről jut eszembe...azok annyira nem mennek szarul...szal lehet Te is úgy jártál csak, hogy jött egy erősebb...képzeld hányan vitték már szerelőhöz az S500-at amikor összefutottak a pénteki húzós brigáddal... - És mi a jelenség??? - Hát kettesben nem ment jól...megállt... - Hogyhogy? - Hát kettesben elhúzott mellettem egy calibra meg egy F Astra... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 A gyári méret a könyvszerint: c20xe: 195/60 R-14 c20ne: 185/60 R-14 magyarul kizárólag a c20ne gsire váltóméret a 195/50R15, a többire a 205/50R15 vagy a 195/55R15 amúgy a gsi-k többnyire 15ös felnivel jöttek ki, 205/50R15-ös gumival, a 95 utáni újak pedig ennek a váltójával, a 195/55R15-tel Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Egyszer nyersz valamibe és azt sem értékeled ? Na hallod :unsure: Micsodaaaaa??? Idén kategóriabajnok vagyok a Ba-La Kupában... :wacko: És lett 8 bajnoki pontunk két versenyen a túrában... azééé nem rossz eredmény, főleg ahhoz képest, hogy idén konyhapénzből ment szinte teljesen a versenyzés. :lol: Disztingválj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Micsodaaaaa??? Idén kategóriabajnok vagyok a Ba-La Kupában... :wacko: És lett 8 bajnoki pontunk két versenyen a túrában... azééé nem rossz eredmény, főleg ahhoz képest, hogy idén konyhapénzből ment szinte teljesen a versenyzés. :lol: Disztingválj! :lol: Kategóriát nem is kérdezem. "Futottak még" ugye ? Vaqy "vigaszág" ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ja Gabi! ...nem akarom elszólni...és nem idén hanem jövőre...de lehet lesz egy elég nagy támogatód... :wacko: bár elég csúnya lesz a sok zöld felirat a verdán... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Kategóriát nem is kérdezem. "Futottak még" ugye ? Vaqy "vigaszág" ? :unsure: "király" kategória :wacko: irigy kutya! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 ...nem akarom elszólni...és nem idén hanem jövőre...de lehet lesz egy elég nagy támogatód... :o bár elég csúnya lesz a sok zöld felirat a verdán... :unsure: mármint majd a blitzen támogatjuk egymást, arra gondolsz? :wacko: De a sárgarépának nem is zöld a színe... bár... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ja Gabi! ...nem akarom elszólni...és nem idén hanem jövőre...de lehet lesz egy elég nagy támogatód... :lol: bár elég csúnya lesz a sok zöld felirat a verdán... :unsure: Zöld ? Budapesti Fűmaggyár és Lombkorona Felújító Zrt. ? Estleg a Greenpísz ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 "király" kategória :unsure: irigy kutya! :wacko: Jahhh erről hallotam. Spec. kat. neked hozták létre. 1 induló, biztos győzelem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Jahhh erről hallotam. Spec. kat. neked hozták létre. 1 induló, biztos győzelem :wacko: Ha el nem qrja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 nah vagy felgyújtom vagy váltócsere + motorfelújítás :wacko: tegnap este nagyon jó autós idő volt, hazafelé be is kóstolt egy ujabb renault clio/megane/bármi valami....először azt hittem valaki elhozta a céges 1.4et de aztán látszottnak a gyári nagylökösök meg ilyesmi ugyhogy ez valami nagyon advancedló###### lehetett....ugyanaz volt mint szombaton....2-es végénél ment el...hogy ez miért lehet??? kicsit le vagyok most hervadva :unsure: Hát mint hozzá nem értő csak logikusan gondolkodva lehet h fel volt húzva már egy kicst a nem is tudjuk milyen autó szóval Sztem ez több mindetől függhet mintsem egy váltó vagy motor........ Dinynek van 3,94-es váltója, bár nem bizti h eladja de azzal tuti siker lenne bér 160-nál tiltana de jól gyorsulna.... lehet h hosszú a váltód vagy 1000 más dolog lehet oka az említett jelenségnek (jaj de szépen fogalmaztam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Spec. kat. neked hozták létre. 1 induló, biztos győzelem :wacko: Sok a duma, inkább jönnél ki tájékozódni kicsit a valós életbe... jövő szombaton várlak a tököli repülőtéren! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Sok a duma, inkább jönnél ki tájékozódni kicsit a valós életbe... jövő szombaton várlak a tököli repülőtéren! :wacko: Mi is lesz ott? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Sok a duma, inkább jönnél ki tájékozódni kicsit a valós életbe... jövő szombaton várlak a tököli repülőtéren! :wacko: Ömh.... Te Gabi. Ennyire nem lehet szar a helyzet, hogy pasit hívjál randizni :unsure: ui : ajtó jó lett ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Mi is lesz ott? :unsure: idöméröt tesztelünk? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts