Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Kímélés alatt mit értesz ? Amikor nem használod ? :wacko: vigyázok rá.. és nem nyomom neki... csak legyen már péntek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 vigyázok rá.. és nem nyomom neki... csak legyen már péntek... :unsure: Pénteki esőt várod annyira ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 jahham csak elöbb el kéne Adni a Ronalt, meg beleérne hátul, meg népfelni......... Igen népfelni.Azért kell Borbetet venni az nincs senkinek. :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Igen népfelni.Azért kell Borbetet venni az nincs senkinek. :unsure: :wacko: A felnik lényege hogy minnél több luk legyen rajtuk mer akkor van csak kihívás. Ezt azé merem most mondani mert később ha visszajön Coupé tuti kilukassza a gumim mert tudja hol állok a Bocival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 A felnik lényege hogy minnél több luk legyen rajtuk mer akkor van csak kihívás. Ezt azé merem most mondani mert később ha visszajön Coupé tuti kilukassza a gumim mert tudja hol állok a Bocival. Igen és az osztókör meg se közelítse a 4x100at :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nekem volt ilyen mocim nemrég, a végén 1l/100km. Ebbe asszem verhetetlen vagyok Nehogy azt hidd! A Mantába most 40 kilóméterenként kell belenyomni a liter olajat. Igaz nem eszi, hanem fröcsköli. Úgyhogy a gépjármű 5 méteres körzetében a dohányzás és a nyílt láng használata szigorúan tilos!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 különben most hogy kímélem egész jól beállt.. már nem eszi... már jóllakott... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nehogy azt hidd! A Mantába most 40 kilóméterenként kell belenyomni a liter olajat. Igaz nem eszi, hanem fröcsköli. Úgyhogy a gépjármű 5 méteres körzetében a dohányzás és a nyílt láng használata szigorúan tilos!!! :unsure: Jól gyullad az olaj...tényleg... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 (edited) :lol: Mindegy! Az a lényeg, hogy a retkes, olajos motorterem abszolult nincs összhangban a szép fényezésemmel, és a csili-vili felnimmel, nem is beszélve a káprázatos belteremről! Hiába, a Hotel Manta kiérdemli az öt csillagot! :unsure: (Bár, ahogy kinézek, még annyi sincs fenn, hogy ragyogjon rá) Eddig vártam rá, hogy valaki rámcáfoljon, de sehol semmi. Ezek szerint tényleg így van! :wacko: Módosítva Augusztus29, 2007 : Sörös Sanyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Sajna...eleve nem sok videó van a kocsiról... :unsure: Háát jah.. meee.. mikor én be tudtam ülni, sose volt toppon :wacko: vagy bejáratós volt, vagy épp egy gyertyát olvasztott le :lol: vagy stb.. :lol: Amúgy pár mérés Csaba. 7-8 sec között vagyunk a gsi-vel...de inkább a 8 felé... kérdés hogy tud elindúlni az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 A felnik lényege hogy minnél több luk legyen rajtuk mer akkor van csak kihívás. Azért egy 3X112-as smart felni is adhat némi kihívásra okot... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nem 205/55 a gyári méret a Gsi-nek?? nem 205/50R15 a régieké, 195/55R15 az újaké ezek ugyebár váltóméretek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Jó Gabi, akkor ebben is te vagy a bajnok. Grat :unsure: Nem szerettem volna erre benevezni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Nesztek hiénák... Anti... Fuu.. hát ez nagyon gyenge... csal az óra... dacia? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 tévedsz, mert a tiéd mérete áll a legközelebb a gyári mérethez 195/55R15 a gyári méret, a 205/45R16 a legjobb váltó (illetve a 215/45R16 jobb lenne, de a 205/45R16 is ugyaannyit tér el) http://www.miata.net/garage/tirecalcold.html A gyári méret a könyvszerint: c20xe: 195/60 R-14 c20ne: 185/60 R-14 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Pénteki esőt várod annyira ? :unsure: Én igen. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Nem szerettem volna erre benevezni :unsure: Egyszer nyersz valamibe és azt sem értékeled ? Na hallod :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Én igen. :wacko: Esőisten :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Esőisten :unsure: jobb mint az esőember :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 És "Naná, hogy nincs rajta alsó..." :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Fuu.. hát ez nagyon gyenge... csal az óra... dacia? :wacko: Hát egy dízel Auditól azért nem rossz, nem???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 És "Naná, hogy nincs rajta alsó..." :unsure: "ki kezd ? ki ?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Hát egy dízel Auditól azért nem rossz, nem???? :unsure: A GSi is csak azért ment "jól", mert AUDI felni volt rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 A GSi is csak azért ment "jól", mert AUDI felni volt rajta... Ennyi...István is gondolkozott már az 5X112-n...szerintem nem véletlenül... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ennyi...István is gondolkozott már az 5X112-n...szerintem nem véletlenül... :unsure: Ha már a kupak és a chip nem ér semmit... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts