Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nekem az OOOO meg 9.97 szóval 10 alatt van... :unsure:

Ezek szerint akkor mostmár nekem is 10 alatt van ami elméletileg kötelező is, mert ha jól emléxem kaptál min 1.5 autót ha nem 2őt.

Elküldve
Nálam 52 sec múlva már 6-tal megy... :wacko: kár hogy ez a videó nem adja vissza a valós élvezetet...meg nem is a 0-100 volt az érdekes gyorsulási adat..inkább a 100-200

hát nem adja vissza de nem sok belsö videod van.. Ezért is köszönet Lifinek. :unsure:

Elküldve
Nálunk budi van az udvar végiben... :unsure:

Nálunk is van he.. :lol: csak én gyerekkoromban nem mertem oda menni. féltem a pókoktól.. :lol: :

Amint látjátok Korommanó sem a kerti budiban végzi a dolgát... :wacko:

gallery_16_59_122218.jpg

Elküldve
hát láttam már pár videót a gsiről,ezen az 1-2 se semmi,nade a 3.-4. :wacko: :lol: :lol:

És képzeld el mire leért a leejtő aljára...Februárra meg ha minden igaz kész lesz a kék-fekete verő... :unsure:

Elküldve
Az bizti. :wacko:

A kipakolt 200 kilóval könnyebb kadettal még a közelébe sem lennék.Bár lehet a mocim szar.

én elcserélem egy NE-re a mocidat, hogy ne keljen szenvedned vele.... nana??? :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.