B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 De már nagyon várom hogy kijussak valami gyorsulásira, igaz a Futam.hu rendezésével ki van a **************** anj********* na meg az az időmérés, soha nem láttam két legalább hasonló mérést... de 8.-án megyek Taszárra ha török ha szakad.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 francnak költöttek rá ennyit ha egy széria is megy ennyit :wacko: Ritkán szólsz, de akkor jól :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 és akkor a végén mégis csak 6-7 sec a GSi ami nem meglepő egy 1100Kg-os autótól 150Le-vel és majdnem 200Nm nyomatéktól. Pedig eléggé... hidd el, hogy nehéz elérni a 7sec-et is egy GSi-vel... ehhez már minimum csontra ki kell pakolni a feles súlyokat (kárpit), meg powercup, meg rövid váltó, meg kis nyalánkságok... De ha továbbra is bizonygatod hogy neked ilyenolyan über######a 6,5-es GSi-d van, akkor várjuk a saját timeslip-es vagy dyno-s mérésed :unsure: GPS pedig nem szokott sokat csalni, bár elég lassú, de mi ugye azt se láttuk :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Hát ez Mega lol.... :unsure: Hát annyira nem lol, lehetne erről irkálni oldalakat, hogy mennyire sok olyan ember van aki azt hiszi tesz rá egy direktszűrőt meg kidobja a belét meg tesz alá 70-es rendszert meg 60-ast, kipufogót és kenterbe veri azt a gyárat aki éveken át tesztelt és alig bírt kihozni egy 2 literes szívó motorból 150 lovat anno... nem véletlenül olyan vékony nekünk a 4 leömlő is mint amilyen... fel kell hívni AVE-t a timeslippen, és elmeséli a 3 1.6 VTI mérését, 1 gyári volt a másik kettő meg síklapolt és kipufogó tuningolt vas.. el se kell mondanom hogy csak a gyári tudta 0 161 lovat ami ugye gyárilag 162 kéne lenni, a síklapolt HF-es és a 60-rendszerrel ellátott VTI tudta a 141 lovat,, erről ennyit, csak volt akkora hangja hogy azt hitte aki benne ült hogy átmegy egy másik dimenzióba… 8K rpm-nél Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Pedig eléggé... hidd el, hogy nehéz elérni a 7sec-et is egy GSi-vel... ehhez már minimum csontra ki kell pakolni a feles súlyokat (kárpit), meg powercup, meg rövid váltó, meg kis nyalánkságok... De ha továbbra is bizonygatod hogy neked ilyenolyan über######a 6,5-es GSi-d van, akkor várjuk a saját timeslip-es vagy dyno-s mérésed :lol: GPS pedig nem szokott sokat csalni, bár elég lassú, de mi ugye azt se láttuk :) Hidd el én is kiváncsi vagyok már egyébként, de nem is 8 sec lesz 0-100ra, az ezerszáz :wacko: arra ráteszem az egész autómat... :unsure: majd kiderül gyalogos leszek-e :lol:: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nekem 0-100km/h: 9.25sec :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Ki beszél most NE-ről? 2 XE és f20 váltóról volt szó, történetesen az enyémről és a Laci4-ről :wacko: Lacinak nem F20 van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Lacinak nem F20 van. :unsure: Hát történetesen én ezt már említettem...csak nem akartam ismételni magam...és mint többször is kiderült a szorított diffis F18 mérföldkövekkel jobb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Hidd el én is kiváncsi vagyok már egyébként, de nem is 8 sec lesz 0-100ra, az ezerszáz :lol: arra ráteszem az egész autómat... :wacko: majd kiderül gyalogos leszek-e :lol:: Nekem 6.7 a gyári érték, ha gondolod mehetünk egyet. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nekem 6.7 a gyári érték, ha gondolod mehetünk egyet. :unsure: És gyári állapotú a kocsid ? :wacko: Tudom-tudom, itt ott kicsit karcos, tehát nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 És gyári állapotú a kocsid ? :wacko: Tudom-tudom, itt ott kicsit karcos, tehát nem :lol: Hát akkor összekarcoljuk Csabiét is..és mehetnek a fiúk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Hidd el én is kiváncsi vagyok már egyébként, de nem is 8 sec lesz 0-100ra, az ezerszáz :lol: arra ráteszem az egész autómat... :unsure: majd kiderül gyalogos leszek-e :lol:: Csak nehogy legyorsuljon véletlenül egy sárga-fehér 1.6-os hangosautó. :) Mármint ha újra lesz benne okos váltó :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 És gyári állapotú a kocsid ? :unsure: Tudom-tudom, itt ott kicsit karcos, tehát nem :wacko: Van benne egy chip. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 nekem 9.5 volt a legjobb....büszke is vagyok rá rohadtul.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Csak nehogy legyorsuljon véletlenül egy sárga-fehér 1.6-os hangosautó. :wacko: Mármint ha újra lesz benne okos váltó :unsure: Ok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 nekem 9.5 volt a legjobb....büszke is vagyok rá rohadtul.... :wacko: Nekem 5.75...sec (volt) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nekem 5.75...sec (volt) :unsure: Persze, hiszi a piszi :wacko: csal az óra, legalább 10-et, ha valójában kiszámolod nem elsz az csak vagy 6.4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Persze, hiszi a piszi :lol: csal az óra, legalább 10-et, ha valójában kiszámolod nem elsz az csak vagy 6.4 Ellenben veled mi ezt nem stopperrel mértük...találsz is egy ilyen topicot... :unsure::wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 nekem 9.5 volt a legjobb....büszke is vagyok rá rohadtul.... :unsure: elsőre 9.4 aztán 9.25. Csákvár, Subi Dyno-ja, jó 14"-os téligumival. Ez számítása szerint 120 ló a tömeg alapján. Akkor már fent volt a Lexmaul négyleömlő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 nekem 9.5 volt a legjobb....büszke is vagyok rá rohadtul.... :unsure: Albert legyorsul ámmmm, akkor :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Albert legyorsul ámmmm, akkor :unsure: engem mindenki... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 under const.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 nekem 9.5 volt a legjobb....büszke is vagyok rá rohadtul.... :unsure: Há nekem ugyanott mint Albinak 10.11 volt még a szar hfel meg blokkal és lóerőben is karcsút mutatott. Ja és mikor 100at mutatott az óra akkor mondta a Dinó hogy 100al megyek. Kivi lennék most mennyit változott de én a hétvégén elért 200km/hra vagyok büszke a Bocival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nekem az OOOO meg 9.97 szóval 10 alatt van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Na hadd lám már azt a videjót...:-) Úgy sem találom otthon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts