Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
A pénteki pálesz pont alkalmas lett volna erre a feladatra... :unsure:

Elég lett volna vért venni töled.. kb egy "fokosak" lehettek.. :wacko:

Elküldve
Jaja.. meg 195/50R15 gumesz.. + ki tudja mennyire pontos óra.. :unsure:

Enyém garantáltan pontos, tegnap bátyámmal is megnéztük, 60-al ment a primerával és nekem is 60-on állt, aztán visszafelé megnéztük egy vadi új Ford Fusion-al 100-al ment előttem és az enyém is hajszálpontosan 100-on állt.....

Elküldve
Enyém garantáltan pontos, tegnap bátyámmal is megnéztük, 60-al ment a primerával és nekem is 60-on állt, aztán visszafelé megnéztük egy vadi új Ford Fusion-al 100-al ment előttem és az enyém is hajszálpontosan 100-on állt.....

Ez különösen autentikus mérésnek tűnik. :unsure:

Elküldve

ha mértetek volna egyet gps-el vagy lézerrel akkor kiderült volna, hogy egyik óra sem mutatja a valós sebességet :unsure:

(majdnem) pontosan csak az én autóm mér de az meg azért mert nem váltóméret a gumi :wacko:

Elküldve
Hát mikor a gps és még másik két autó is ugyan azt méri, akkor van némi alapja..

A GPS ok, de a másik két autó inkább vicces.

Egyébként gyári gumimérettel egyik autó sem mutatja a pontos sebességet.

Elküldve
Hát mikor a gps és még másik két autó is ugyan azt méri, akkor van némi alapja..

Ez egy kicsit sántít, ugyanis minden gyári(!) autó felfelé csal kicsit.

(értem ezalatt a gyári kerékméretet)

A GSi-k pedig híresek arról, hogy baromi nagyot csalnak felfelé gyári váltómérettel. Ez általában 10% körüli szokott lenni.

Elküldve
F20, nekem is addig megy..

Nem mindegy az sem, hogy az XE és NE között fordszámban is van különbség,

maximumra és optimális váltásra is. Meg persze hogy melyik óra mennyit csal ugye. :unsure:

Elküldve
Nem mindegy az sem, hogy az XE és NE között fordszámban is van különbség,

maximumra és optimális váltásra is. Meg persze hogy melyik óra mennyit csal ugye. :wacko:

Talán még végáttételből is van pár fajta, ami befolyásolhatja a váltási helyeket... :unsure:

Elküldve
Talán még végáttételből is van pár fajta, ami befolyásolhatja a váltási helyeket... :unsure:

Talán...de 0-100 esetén az sem mindegy ki mikor indítja a stoppert...Így gyorsul jó pár xe 6 körüli időt... :wacko:

Elküldve
Talán...de 0-100 esetén az sem mindegy ki mikor indítja a stoppert...Így gyorsul jó pár xe 6 körüli időt... :unsure:

Hát meg mikor állítja.

Holnap este majd mérünk a Calira egy 3.1 0ról 100ra. :wacko:

Elküldve
Hát igen, a 15.5-höz, pont a 6.5ös 0ról 100ra passzol... :unsure:

(lehet hogy fent elgyengül a verda, vagy összkerekes)

az enyém leginkabb amikor alattam van akkor gyengül....

Elküldve
Hát igen, a 15.5-höz, pont a 6.5ös 0ról 100ra passzol... :wacko:

(lehet hogy fent elgyengül a verda, vagy összkerekes)

Csak egyszerűen nagy a hajtásveszteség... :unsure:

Elküldve

Csak be kellene faragni a kocsiba a Computert... :wacko:

Így legalább lenne viszonyítási alap...

Csak kurvára nincs kedvem meló után nekiállni :unsure:

Elküldve
Talán...de 0-100 esetén az sem mindegy ki mikor indítja a stoppert...Így gyorsul jó pár xe 6 körüli időt... :unsure:

Nézd meg a videómat.. ott van a videó hossza másodpercben, (12.sec-nél indulok)de közben indíthatsz egy stopper órát is, minden esetben 6.5 jön ki.. Klikk

Elküldve
Nézd meg a videómat.. ott van a videó hossza másodpercben, (12.sec-nél indulok)de közben indíthatsz egy stopper órát is, minden esetben 6.5 jön ki.. Klikk

szerencsés vagy :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.