Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Ennyi bajom lenne a géppel már rég felgyujtottam volna... :unsure: :wacko: A pénteki pálesz pont alkalmas lett volna erre a feladatra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 A pénteki pálesz pont alkalmas lett volna erre a feladatra... :unsure: Elég lett volna vért venni töled.. kb egy "fokosak" lehettek.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 milyen váltód van neked, hogy 105-108 nál váltasz 3ast? F20, nekem is addig megy.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Jaja.. meg 195/50R15 gumesz.. + ki tudja mennyire pontos óra.. :unsure: Enyém garantáltan pontos, tegnap bátyámmal is megnéztük, 60-al ment a primerával és nekem is 60-on állt, aztán visszafelé megnéztük egy vadi új Ford Fusion-al 100-al ment előttem és az enyém is hajszálpontosan 100-on állt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Elég lett volna vért venni töled.. kb egy "fokosak" lehettek.. :unsure: Nem is mertem rágyújtani... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nem is mertem rágyújtani... :unsure: lool :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Enyém garantáltan pontos, tegnap bátyámmal is megnéztük, 60-al ment a primerával és nekem is 60-on állt, aztán visszafelé megnéztük egy vadi új Ford Fusion-al 100-al ment előttem és az enyém is hajszálpontosan 100-on állt..... Ez különösen autentikus mérésnek tűnik. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Ez különösen autentikus mérésnek tűnik. :unsure: Hát mikor a gps és még másik két autó is ugyan azt méri, akkor van némi alapja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Enyém garantáltan pontos, tegnap bátyámmal is megnéztük, 60-al ment a primerával és nekem is 60-on állt, aztán visszafelé megnéztük egy vadi új Ford Fusion-al 100-al ment előttem és az enyém is hajszálpontosan 100-on állt..... ha mértetek volna egyet gps-el vagy lézerrel akkor kiderült volna, hogy egyik óra sem mutatja a valós sebességet :unsure: (majdnem) pontosan csak az én autóm mér de az meg azért mert nem váltóméret a gumi :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Hát mikor a gps és még másik két autó is ugyan azt méri, akkor van némi alapja.. A GPS ok, de a másik két autó inkább vicces. Egyébként gyári gumimérettel egyik autó sem mutatja a pontos sebességet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Hát mikor a gps és még másik két autó is ugyan azt méri, akkor van némi alapja.. Ez egy kicsit sántít, ugyanis minden gyári(!) autó felfelé csal kicsit. (értem ezalatt a gyári kerékméretet) A GSi-k pedig híresek arról, hogy baromi nagyot csalnak felfelé gyári váltómérettel. Ez általában 10% körüli szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 F20, nekem is addig megy.. Nem mindegy az sem, hogy az XE és NE között fordszámban is van különbség, maximumra és optimális váltásra is. Meg persze hogy melyik óra mennyit csal ugye. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nem mindegy az sem, hogy az XE és NE között fordszámban is van különbség, maximumra és optimális váltásra is. Meg persze hogy melyik óra mennyit csal ugye. :wacko: Talán még végáttételből is van pár fajta, ami befolyásolhatja a váltási helyeket... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Talán még végáttételből is van pár fajta, ami befolyásolhatja a váltási helyeket... :unsure: Talán...de 0-100 esetén az sem mindegy ki mikor indítja a stoppert...Így gyorsul jó pár xe 6 körüli időt... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 pl...egy 6.5-es 0-100 ... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Talán...de 0-100 esetén az sem mindegy ki mikor indítja a stoppert...Így gyorsul jó pár xe 6 körüli időt... :unsure: Hát meg mikor állítja. Holnap este majd mérünk a Calira egy 3.1 0ról 100ra. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 pl...egy 6.5-es 0-100 ... :unsure: Hát igen, a 15.5-höz, pont a 6.5ös 0ról 100ra passzol... :wacko: (lehet hogy fent elgyengül a verda, vagy összkerekes) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Hát igen, a 15.5-höz, pont a 6.5ös 0ról 100ra passzol... :unsure: (lehet hogy fent elgyengül a verda, vagy összkerekes) az enyém leginkabb amikor alattam van akkor gyengül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Hát igen, a 15.5-höz, pont a 6.5ös 0ról 100ra passzol... :wacko: (lehet hogy fent elgyengül a verda, vagy összkerekes) Csak egyszerűen nagy a hajtásveszteség... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Csak be kellene faragni a kocsiba a Computert... :wacko: Így legalább lenne viszonyítási alap... Csak kurvára nincs kedvem meló után nekiállni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Csak kurvára nincs kedvem meló után nekiállni :unsure: ...inkább ígyááááááááá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 nem is tuttam h Felnit is hamisítanak már:Azev...öööhhhmmm vagyis Atev felnik Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Talán...de 0-100 esetén az sem mindegy ki mikor indítja a stoppert...Így gyorsul jó pár xe 6 körüli időt... :unsure: Nézd meg a videómat.. ott van a videó hossza másodpercben, (12.sec-nél indulok)de közben indíthatsz egy stopper órát is, minden esetben 6.5 jön ki.. Klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nézd meg a videómat.. ott van a videó hossza másodpercben, (12.sec-nél indulok)de közben indíthatsz egy stopper órát is, minden esetben 6.5 jön ki.. Klikk szerencsés vagy :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Én azért szánnék egy kis időt pl egy dínós mérésre...de így legyen...legyen 6.5...csak mitől lenne annyi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts