Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 :unsure: :wacko: nemröhög :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 mint kiderült kunmadarason az én automba nincs annyi erö h bármit is letépjen.... :wacko: :unsure: de a gazdi az HF hajítóban erős! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Hmm.. sztem egész király.. kicsit off, de milyen progival (progikkal) dobtad össze? Csinálj te is képeket, videókat, és összehozzuk egyik este a mixed :unsure:, feljössz msn-re és gooo :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 de a gazdi az HF hajítóban erős! :wacko: ...én csak a hengerfejrepesztésben vagyok ott...az nem ér semmit??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 ...én csak a hengerfejrepesztésben vagyok ott...az nem ér semmit??? :wacko: :lol: :lol: akartam is kérdezni hogy nem unod még az OOOO-t hogy minden reggel beindul és jön-megy-teszi a dolgát mint egy rendes auto? Kéne már vmi izgalom nemde? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 :) :wacko: akartam is kérdezni hogy nem unod még az OOOO-t hogy minden reggel beindul és jön-megy-teszi a dolgát mint egy rendes auto? Kéne már vmi izgalom nemde? :unsure: Lesz itt izgalom... :lol: ...mondtam is Dettinek, hogy adjuk el az OOOO-t mert semmi izgalom nincs benne...tényleg csak jön megy...fékez...teszi a dolgát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 ...én csak a hengerfejrepesztésben vagyok ott...az nem ér semmit??? :unsure: na várjál, mert majdnem HF Hajlító versenyt kellett rendezni! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nem kicsit az álmom :wacko: de tudnám szeretgetni.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nem kicsit az álmom :wacko: de tudnám szeretgetni.. :unsure: Jah, ez nagyon dönörűűű, főleg így a fehér ruciban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 az egyest meg nem kapcsolom, hanem inkább belehuppan valami masszába a váltó...nemtudom üzemszerű e :unsure: :wacko: Sokat tud dobni a dolgon annak az átjátszó kütyünek a cseréje, ami a kaszniból jövő rudról fordít a váltókulisszához. Nem olcsó, de nemrég cseréltük a versenysasban, és azóta tudom melyik fokozatot kapcsoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Sokat tud dobni a dolgon annak az átjátszó kütyünek a cseréje, ami a kaszniból jövő rudról fordít a váltókulisszához. Nem olcsó, de nemrég cseréltük a versenysasban, és azóta tudom melyik fokozatot kapcsoltam :unsure: Na annyiért már nincs sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 most csütörtökön tervezel lurdy-t? mert akkor viszem a dvd-ket....fölöslegesen nem cipelem....pluszsúly :unsure: a tiéd meg ezer éve a puntoban van kérd már el egyszer, ha összefutunk :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Sokat tud dobni a dolgon annak az átjátszó kütyünek a cseréje, ami a kaszniból jövő rudról fordít a váltókulisszához. Nem olcsó, de nemrég cseréltük a versenysasban, és azóta tudom melyik fokozatot kapcsoltam :wacko: Pedig micsoda izgalom amikor kavarod a hígtaknyot a fakanállal!Mint egy jóféle francia váltó! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Na annyiért már nincs sajna... Azért is mondtam hogy nem olcsó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 nekem a hétvége óta magas fordulaton (5K fölött) fura szaga van valaminek :unsure:....de már lehet csak a paranoia dolgozik :lol: az egyest meg nem kapcsolom, hanem inkább belehuppan valami masszába a váltó...nemtudom üzemszerű e :wacko: :) Ilyen para nekem is szokott lenni néha.. de aztán gyorsan megnyugszom. csomitartoban van egy, talán kilós? - a lényeg hogy semmire se elég pici - :o halonnal oltó, illetve el kezdem keresgélni elöttem a diesel, esetleg trabant, vagy egyéb járművet, amire ráfoghatom, hogy annak van ilyen szaga.. :lol: BCsaba! Tegnap toltam párat hazafelé.. nem lettek valami nagy durr, mert egy kézzel fogtam a fényképezőt, ugyan azzal kormányt... szal igy nem lehetett normálisan gyorsúlni.. az út se volt az igazi, no meg nincs is meg a 160, max 140-150 egyszer asszem.. de egyenlőre ennyi :D Gyorsulás1 Gyorsulás 2 Gyorsulás 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Ilyen para nekem is szokott lenni néha.. de aztán gyorsan megnyugszom. csomitartoban van egy, talán kilós? - a lényeg hogy semmire se elég pici - :wacko: halonnal oltó, illetve el kezdem keresgélni elöttem a diesel, esetleg trabant, vagy egyéb járművet, amire ráfoghatom, hogy annak van ilyen szaga.. :unsure: BCsaba! Tegnap toltam párat hazafelé.. nem lettek valami nagy durr, mert egy kézzel fogtam a fényképezőt, ugyan azzal kormányt... szal igy nem lehetett normálisan gyorsúlni.. az út se volt az igazi, no meg nincs is meg a 160, max 140-150 egyszer asszem.. de egyenlőre ennyi :lol: Gyorsulás1 Gyorsulás 2 Gyorsulás 3 milyen váltód van neked, hogy 105-108 nál váltasz 3ast? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 F18 plusz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Jaja.. meg 195/50R15 gumesz.. + ki tudja mennyire pontos óra.. :lol: Lanti.. neked valami figyelőd van, hogy amint új videó kerül fel az oldalamra, azonnal jelez? Sokszor szinte még meg se csinálom a htmlt, és már irsz is rá :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Mert egész nap nézi a videókat a 16V-s GSI-kről...és álmodozik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 mindjárt lemegyek csinálok én is 1 videot... legalább röhögünk 1 jót :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Mert egész nap nézi a videókat a 16V-s GSI-kről...és álmodozik... :unsure: :wacko: kackackukac :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 mindjárt lemegyek csinálok én is 1 videot... legalább röhögünk 1 jót :lol: Ha meg sírni akarsz, itt az OOOO viheted... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 :wacko: :lol: És hogy ne csak egy hsz-növelő hsz-legyen=(ezt jól megaszondtam) Levizsgázott a paripa.. csont nélkül átment! Hiába.. csak csak gyári :o Köszke Uhuhu, és Andris.. meg aki még dolgozott rajta.. Végre ki lett cserélve e törött ködlámpa is.. Ideje volt mi coupe? :) Már idejét se tom, mikor vettem meg tőled :unsure: Ki lett cserélve a nem égő hátsó rendszámvilágításom.. (fel se tünt.. de tegnap este az igen, hogy világít) :lol: no meg egy helyzetjelző izzó, ami mindig kiesett a foglalatából, és meguntam kibányászni a lámpatestből... és ennyi(vizsgára) Azon kivül került bele egy kis Meta speed 10w40.. lehet psziho de mintha szebb lenne kicsit a hangja, meg mintha jobban is ment volna tegnap este.. de ez inkább a jobb idő miatt lehet, mint irta feljebb valamelyik kartárs is.. (vagy lehet nem is ebben a topikban volt) :D Hogy mi csörög zörög jobb elöl, még rejtély. Szemre, rángatásra semmi... elképzelhető,hogy a gátló van ki.. ABS tobábbra is szarozik.. a vezérlője viszont nem akart komunikálni a tech-el.. (de elvileg az a tech is szarakodhat.. :S) Ennyi.. 'kérem kapcsója ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Végre ki lett cserélve e törött ködlámpa is.. Ideje volt mi coupe? :) Már idejét se tom, mikor vettem meg tőled :unsure: Ki lett cserélve a nem égő hátsó rendszámvilágításom.. (fel se tünt.. de tegnap este az igen, hogy világít) :wacko: no meg egy helyzetjelző izzó, ami mindig kiesett a foglalatából, és meguntam kibányászni a lámpatestből... és ennyi(vizsgára) Ennyi bajom lenne a géppel már rég felgyujtottam volna... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 ABS tobábbra is szarozik.. Nem is kell az az ABS...jó kocsiba nem való... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts