FBalazs Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Mindenkinek, aki (részben) érintett... Elém került egy ilyen "párbeszéd": Előzmény: Mantáék közölték, hogy Afterpartyként mindenkivel, aki nem volt jelen a lagzin koccintanak legalább egyet... De spúrok vagytok...csak egyet... akkor el sem megyek...1 pohár piáért...meg sem mozdulok... :unsure: szóval velem már nem is ... na szép :lol: Beléd kár...úgy is kidobod a taccsot... :) :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 úúú, váá, ez... :unsure: Mondjuk még mindíg jobb, mintha megint valami világelpusztító kütyün dolgoznál (Dr.Genya) :lol: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Elém került egy ilyen "párbeszéd": Na jó...bevallom, az én produkcióm kevésbé volt stílusos...de majd akkor szóljatok, ha ti már repültetek...jövőre lehet indulok az Air Racen...úgy kerültem az ajtófélfát, hogy ihajjjj... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Legközelebb "visszahivlak" Jelentekezz be! Ne tedd le,kár lenne,úgyis visszahívlak! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 jövőre lehet indulok az Air Racen...úgy kerültem az ajtófélfát, hogy ihajjjj... :unsure: Késrepülésben! :wacko: Aztán szórhatod a jóságport a pösti népre,meg szegény Hajnira! :lol: Ő nagyon elkeseredett,hogy nem lehet valami jó csaj,ha két pasi is rátacsolt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Ő nagyon elkeseredett,hogy nem lehet valami jó csaj,ha két pasi is rátacsolt! :unsure: Igen, még vasárnap is ezen aggodalmaskodott, szépen a lelkére vette :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Fogalmam sincs. De ez szombat hajnalban volt? Mert mondták hogy fél hatra értem be a házba. Viszont vasárnap se tudom hol jártam. Pista kocsijában ébredtem délután 3kor... a combóban voltál 1-2g kb utána én sem emléxem semmire :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Azok nem a te söreid voltak és másnap szégyeltük is hogy a 2 karton amit hoztak a többiek kiderült hogy Pistáé. Mondtam neki hogy kifizetjük, ezzel mindenki eggyetértett akinek része volt a dologban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Igen, még vasárnap is ezen aggodalmaskodott, szépen a lelkére vette :unsure: ki is volt ő? Némá Csabi is idetalált, biztos megmutatta neki vmi szakértő hogy kell használni a fórumot...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Ja asszony keresgete a képeket és mondom ha ő olvasgat akkor én is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 ki is volt ő? Némá Csabi is idetalált, biztos megmutatta neki vmi szakértő hogy kell használni a fórumot...... lehet nem is bonyolultabb, mint az élő fórum... "jééé! Balázska autó!" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Ja asszony keresgete a képeket és mondom ha ő olvasgat akkor én is :unsure: Na végre valaki megmutatta,hogy is használd a fórumot. :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 ki is volt ő? Manta, alias Hajni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Ide nem írok csúnyát mer sok a motés meg a gsi clubbos még a végén átmennek rajtam a lurdynál :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Például az én kezemből is kiszedted a sört és húzóra beverted! :wacko: Megvan már, ki lesz nekem ellenfél! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Igen, köszönöm a szállást! Remélem nem okoztam nagy kárt benne és ki lehetett szellőztetni. Pénzem esetleg nem maradt a kocsiban? :unsure: Hogy találtam ki hogy a kocsidban aludjak? Nem okoztál kárt benne. Nem voltál túl kommunikatív és mivel nem tudtuk pontosan, hogy hol van a szállásod, nem akartunk a színpadon hagyni. Nem leltem pénzt a kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Azok nem a te söreid voltak és másnap szégyeltük is hogy a 2 karton amit hoztak a többiek kiderült hogy Pistáé. Mondtam neki hogy kifizetjük, ezzel mindenki eggyetértett akinek része volt a dologban. Semmi gond, nem kell semmit kifizetni. Ha annyira roppant mód zavart volna a dolog, akkor szólhattam volna, mert pont a pickup hátsó részénél szemlélődtem. Vegyük úgy, hogy a sörívó versenyre szánt itóka más formában emelte a buli hangulatát. Azért azt megjegyezném, hogy máskor felmerülhetne bennetek, hogy talán nem oda termet két tálca sör a színpadra, valaki valamiért odarakta. De ezt írjuk a felfokozott hangulat rovására :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Ide nem írok csúnyát mer sok a motés meg a gsi clubbos még a végén átmennek rajtam a lurdynál :unsure: Szerintem írd le nyugodtan, nem fog rajtad senki átmenni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Szerintem írd le nyugodtan, nem fog rajtad senki átmenni :unsure: majd Gelkon.... ő már úgyis rutinos streetfighter... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Nem okoztál kárt benne. Nem voltál túl kommunikatív és mivel nem tudtuk pontosan, hogy hol van a szállásod, nem akartunk a színpadon hagyni. Nem leltem pénzt a kocsiban. Az első két mondatodnak nagyon örülök :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Srácok! Ma este szintén foci...ha valaki úgy gondolja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Legközelebb mi hívunk meg majd inni, nem merül feledésbe ám :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Srácok! Ma este szintén foci...ha valaki úgy gondolja... :unsure: hehe.... nem! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 hehe.... nem! :wacko: Gyenge volt az iram? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Gyenge volt az iram? :wacko: jó volt minden csak öreg vagyok én már hozzá... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts