Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Mindenkinek, aki (részben) érintett...

Elém került egy ilyen "párbeszéd":

Előzmény: Mantáék közölték, hogy Afterpartyként mindenkivel, aki nem volt jelen a lagzin koccintanak legalább egyet...

De spúrok vagytok...csak egyet...

akkor el sem megyek...1 pohár piáért...meg sem mozdulok... :unsure:

szóval velem már nem is ... na szép :lol:

Beléd kár...úgy is kidobod a taccsot... :)

:wacko: :lol:

Megosztás:

jövőre lehet indulok az Air Racen...úgy kerültem az ajtófélfát, hogy ihajjjj... :unsure:

Késrepülésben! :wacko:

Aztán szórhatod a jóságport a pösti népre,meg szegény Hajnira! :lol:

Ő nagyon elkeseredett,hogy nem lehet valami jó csaj,ha két pasi is rátacsolt! :lol:

Megosztás:

Igen, köszönöm a szállást! Remélem nem okoztam nagy kárt benne és ki lehetett szellőztetni. Pénzem esetleg nem maradt a kocsiban? :unsure:

Hogy találtam ki hogy a kocsidban aludjak?

Nem okoztál kárt benne.

Nem voltál túl kommunikatív és mivel nem tudtuk pontosan, hogy hol van a szállásod, nem akartunk a színpadon hagyni.

Nem leltem pénzt a kocsiban.

Megosztás:

Azok nem a te söreid voltak és másnap szégyeltük is hogy a 2 karton amit hoztak a többiek kiderült hogy Pistáé. Mondtam neki hogy kifizetjük, ezzel mindenki eggyetértett akinek része volt a dologban.

Semmi gond, nem kell semmit kifizetni.

Ha annyira roppant mód zavart volna a dolog, akkor szólhattam volna, mert pont a pickup hátsó részénél szemlélődtem.

Vegyük úgy, hogy a sörívó versenyre szánt itóka más formában emelte a buli hangulatát.

Azért azt megjegyezném, hogy máskor felmerülhetne bennetek, hogy talán nem oda termet két tálca sör a színpadra, valaki valamiért odarakta.

De ezt írjuk a felfokozott hangulat rovására :unsure:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.