kavics Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 felkerültek a képek: blitz képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 http://kakukk.uw.hu/006.JPG ss után szabadon, Hotel Caravan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Eleinte söröztem...aztán megittam egy üveg malibut, majd jött a nem kevés házipálesz...szintén Malibuval kísérve... Házipálesz......már értem........így már azt mondom.......egész jól bírtad :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 A kurv@ horvátokat meg reggel majdnem megöltem,amikor azt a gyönyörű szláv népi zenét betolták 8kor!Jó volt arra ébredni. :unsure: Ha gyorsabban feltudok öltözni és kikelni a sátorból,oda gurultam volna dezsővel és egy kis belezős death metalt toltam volna nekik én is a kocsiból! Ne is mondd... az én sátram mellett voltak két méterrel. :wacko: Én naív meg azt hittem, legalább aznap reggel aludhatok pár nyugodt órát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Ne is mondd... az én sátram mellett voltak két méterrel. :unsure: Én naív meg azt hittem, legalább aznap reggel aludhatok pár nyugodt órát. :wacko: Mindenki arra ébredt szinte,meg az állandó tiltáson való pörgetésre! Gondolkodtam rajta,hogy odamegyek és kitépem az egész gyujtásmodult abból a tetves veci2000-ből! Amikor leültünk Gyuláék háza elé reggel,jöttek is arrafelé és elég szépeket mondtam nekik magyarul,nem sokat érthettek belőle! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Viszem haza a haverokat...alig haladtunk, mert folyamatosan visszatartottak... :unsure: Itt keresem a srácok elhagyott motyóját a fűben...és ugye az elhivatottság...1 óra keresés után sem adtam fel...ekkor már a többiek próbáltak meggyőzni arról, hogy ne keressem tovább...álljak fel... :wacko: még jó, hogy mindkét képen látszik a klubbos póló :lol: :lol: az elsőn az arckifejezés elég őszinte :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Amikor leültünk Gyuláék háza elé reggel,jöttek is arrafelé és elég szépeket mondtam nekik magyarul,nem sokat érthettek belőle! :unsure: Azért mert anti szociális vagy. :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Azért mert anti szociális vagy. :unsure: :wacko: :lol: Nem nem,az a Bazs! :lol: Fajin csávó hol van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Nem nem,az a Bazs! :unsure: Jaa tényleg. Megtévesztett a pocak. Jövőre pár alap mondatot meg kell tanulni szlovénül meg horvátul is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 még jó, hogy mindkét képen látszik a klubbos póló :unsure: :wacko: az elsőn az arckifejezés elég őszinte :lol: :lol: Elkapta a tavaszi..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Jövőre pár alap mondatot meg kell tanulni szlovénül meg horvátul is. Nem találtam olyan szavakat az online szótárban,amire szükség lenne! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 ss után szabadon, Hotel Caravan :wacko: Igen, köszönöm a szállást! Remélem nem okoztam nagy kárt benne és ki lehetett szellőztetni. Pénzem esetleg nem maradt a kocsiban? :unsure: Hogy találtam ki hogy a kocsidban aludjak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Albert tudod már merre jártál??? Detti mondta, hogy reggel valamikor 5 körül ott álltál az Audi mellett, de nem igazán voltál képben... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Viszem haza a haverokat...alig haladtunk, mert folyamatosan visszatartottak... :unsure: Itt keresem a srácok elhagyott motyóját a fűben...és ugye az elhivatottság...1 óra keresés után sem adtam fel...ekkor már a többiek próbáltak meggyőzni arról, hogy ne keressem tovább...álljak fel... :wacko: 1/8 - 9,186 - 133.89 km/h-----1/4 - 13,83 - 171.02 km/h Már csak HPt venni állok meg a kúton... Gondolkoztunk névváltoztatáson. A Korommanó mellett ezek alapján felvetődött az Atombebaszottmanó név is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Albert tudod már merre jártál??? Detti mondta, hogy reggel valamikor 5 körül ott álltál az Audi mellett, de nem igazán voltál képben... :unsure: Fogalmam sincs. De ez szombat hajnalban volt? Mert mondták hogy fél hatra értem be a házba. Viszont vasárnap se tudom hol jártam. Pista kocsijában ébredtem délután 3kor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Fogalmam sincs. De ez szombat hajnalban volt? Mert mondták hogy fél hatra értem be a házba. Viszont vasárnap se tudom hol jártam. Pista kocsijában ébredtem délután 3kor... Mit ittál??? Vagy beszívtál vagy mi volt??? Mert már este 10-kor keményen táncoltál... :unsure: Ja amúgy péntek este volt...vagyis szombat hajnalban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Gondolkoztunk névváltoztatáson. A Korommanó mellett ezek alapján felvetődött az Atombebaszottmanó név is :unsure: Nagyon ügyesek vagytok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Laci4, ha szépen megkérlek, csinálsz egy videót 0-160-ig ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 LOOOOOL.. Látom nem semmi dolgok voltak :lol: Odacsaptatok keményen :lol: Én meg az igát húztam.. most meg várom, hogy ZH-zik a kicsi kocsi :) Eddig nem hivott Ákos..vagy nagy a baj, vagy nincs baj :unsure: :wacko: Laci4, ha szépen megkérlek, csinálsz egy videót 0-160-ig ? Hát nem tom mikor lesz rá alkalmam.. mint látod épp vizsgázik a paripa.. fél 4re mehetek legkorábban érte.. Mire hazaverekedem magam a forgalomban lesz vagy f5.. este 5:45kor meg már a meló helyemen kell jelentkeznem.. Szal ma biztos felejtős.. De amugy 0-160videó csalóka lehet. ott a fél másodperceket pl nem fogod sztem érzékelni, márpedig az sokat számit.. Sokkal többet mond az élöben való összefutás a másik kocsival.. Amúgy jobb1ben érzésre nem ment rosszúl a vasad, pedig nem pörgetted el fullra.. szal nyugi :o Amúgy biztos lesz alkalom összemérni akár az enyémmel, akár a többiekével.. Sajnos most pénteken megint nem hiszem, mert pont éjszakás leszek... csütörtökön meg maszek meló(kell a zsé) és nem tom mikor végzünk... ui: esetleg youtube-on keress rá.. böszme sok videó van ott is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Megszereztem ezt a smilt Élőben Klikk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Sajnos most pénteken megint nem hiszem, mert pont éjszakás leszek... csütörtökön meg maszek meló(kell a zsé) és nem tom mikor végzünk... Kár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Mit ittál??? Vagy beszívtál vagy mi volt??? Mert már este 10-kor keményen táncoltál... :unsure: Ja amúgy péntek este volt...vagyis szombat hajnalban... Ideg voltam mert sz@r úton mentünk és kb húzóra megittam az Unicumot amit hoztam, rá pár sör és ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Ideg voltam mert sz@r úton mentünk és kb húzóra megittam az Unicumot amit hoztam, rá pár sör és ennyi. Például az én kezemből is kiszedted a sört és húzóra beverted! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Megszereztem ezt a smilt Élőben Klikk :lol: úúú, váá, ez... :unsure: Mondjuk még mindíg jobb, mintha megint valami világelpusztító kütyün dolgoznál (Dr.Genya) :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Például az én kezemből is kiszedted a sört és húzóra beverted! :unsure: Éreztem hogy nem kell tudnom... Apropó azt sem értem miért öntötték bele a söreimet a Comboba... Legközelebb "visszahivlak" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts