Lanti Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Lett 1-2 jó kép.. remélem az érintettek nem haragszanak ha publikálom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Az még hagyján,de amikor a szlalom pályán kínoztad az öreglányt...picit fájt a szivem. Nem is nagyon. De van róla video. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 hazafelé nem igen erösen elfogyott szinten minden benya a kocsimbol.... :unsure: Én 10000 ft-ért tankoltam és még negyedig van a tank :lol: :wacko: Szegény Pehi Csabi kicsit lemaradt,de sikerült lenyitott tetővel szélárnyékban a 200 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Viszem haza a haverokat...alig haladtunk, mert folyamatosan visszatartottak... :unsure: Itt keresem a srácok elhagyott motyóját a fűben...és ugye az elhivatottság...1 óra keresés után sem adtam fel...ekkor már a többiek próbáltak meggyőzni arról, hogy ne keressem tovább...álljak fel... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Viszem haza a haverokat...alig haladtunk, mert folyamatosan visszatartottak... :unsure: Itt keresem a srácok elhagyott motyóját a fűben...és ugye az elhivatottság...1 óra keresés után sem adtam fel...ekkor már a többiek próbáltak meggyőzni arról, hogy ne keressem tovább...álljak fel... :wacko: Hűűűűbazzegg! :lol: :lol: :) Frankó filmszakadás...... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Emléxek ám mindenre...sött reggel fél 9-kor már talpon voltam...és semmi gond nem volt...nem tudtam aludni...sokat hánykolódtam... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Viszem haza a haverokat...alig haladtunk, mert folyamatosan visszatartottak... :unsure: Itt keresem a srácok elhagyott motyóját a fűben...és ugye az elhivatottság...1 óra keresés után sem adtam fel...ekkor már a többiek próbáltak meggyőzni arról, hogy ne keressem tovább...álljak fel... :wacko: Zsír! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Emléxek ám mindenre...sött reggel fél 9-kor már talpon voltam...és semmi gond nem volt...nem tudtam aludni...sokat hánykolódtam... :unsure: ahogy hallottam nem csak kint, hanem bent, a házban is hánykolódtál. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 ahogy hallottam nem csak kint, hanem bent, a házban is hánykolódtál. :wacko: Én mondtam neki, hogy inkább ma kinnt aludnék...dehát magyarázhat ezeknek az ember...ittak egy kicsit és nem lehetett meggyőzni őket... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 hazaértünk egyben mi is, a képeket majd hamarosan feltölöm. :unsure: akinek van a medence partyról képe ne tartsa magában :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Viszem haza a haverokat...alig haladtunk, mert folyamatosan visszatartottak... :unsure: Itt keresem a srácok elhagyott motyóját a fűben...és ugye az elhivatottság...1 óra keresés után sem adtam fel...ekkor már a többiek próbáltak meggyőzni arról, hogy ne keressem tovább...álljak fel... :wacko: Az a kár,hogy a Supermen-ezésről nincs kép! Az a HP ütős cucc volt,mi is ittunk belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Az a kár,hogy a Supermen-ezésről nincs kép! Igen...valószínűleg attól keveredett fel a gyomrom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Igen...valószínűleg attól keveredett fel a gyomrom... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Uhh.. képek.. bááz.. redi a nagyon duuuurva csávó!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Viszem haza a haverokat...alig haladtunk, mert folyamatosan visszatartottak... :wacko: Itt keresem a srácok elhagyott motyóját a fűben...és ugye az elhivatottság...1 óra keresés után sem adtam fel...ekkor már a többiek próbáltak meggyőzni arról, hogy ne keressem tovább...álljak fel... :lol: Anti azért vigyázz magadra! Elég szarul néztél ki a képeken :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Láttad volna a többieket... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 TT-t sem veszünk már....., ugye Diny........ :unsure: Hát igen nem bírta sokáig. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Láttad volna a többieket... :unsure: Amikor a párnára plusz mintát "rajzoltál" kicsit kezdtünk aggódni,de figyeltünk rád,pár percenként valaki mindig bekukkantott,hogy minden ok-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Láttad volna a többieket... :o .............. :) :unsure: :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Biztos rosszat álmodtam... :unsure: De köszi hogy figyeltetek rám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Biztos rosszat álmodtam... :wacko: De köszi hogy figyeltetek rám... :unsure: Egyébként mit ittál,hogy ennyire elfáradtál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 hát asszem ezek sztárfotók, Dehát nem sok ember tesz(iszik) meg ennyit két fotó kedvéért mint Anti....... a 2 hüje elengedi majd 1000el megy utánna.. Tom is ezt jaccota egész uton hazafelé :unsure: TT-s nagyfiú elég sokáig nem fogta fel h mivan aztán csak észrevette magát........ hazafelé nem igen erösen elfogyott szinten minden benya a kocsimbol.... :wacko: hát nekem sem termelte a benyát, de valamit valamiért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 :unsure: Egyébként mit ittál,hogy ennyire elfáradtál? Eleinte söröztem...aztán megittam egy üveg malibut, majd jött a nem kevés házipálesz...szintén Malibuval kísérve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Viszem haza a haverokat...alig haladtunk, mert folyamatosan visszatartottak... :wacko: Itt keresem a srácok elhagyott motyóját a fűben...és ugye az elhivatottság...1 óra keresés után sem adtam fel...ekkor már a többiek próbáltak meggyőzni arról, hogy ne keressem tovább...álljak fel... :lol: na végre feltetted őket :o még jó hogy kéznél volt a fényképezőm mert miről maradtunk volna le :lol: De látod átadtam neked a képeket, hogy eldönthesd melyik publikus. De ne feledd nálam vannak az eredetik :) Ja meg azt mondták hogy újra kell füvesíteni a kempingben egy csíkot mert valaki felszántotta mikor nem tudta már megemelni a lábát :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts