J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 :lol: előbb eljuttatom a képeket az érdekeltnek, hogy cenzúrázhassa, majd ő felteszi amelyik publikus. Szerintem mind az lenne :unsure: Hát nem kicsit röhögött ő is,amikor másnap megnézte! Van benne egy-két oscar díjas kép az biztos! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Kettőt bizti felrakok...amikor viszem haza a haveokat...meg amikor keresem a fűben a haver elhagyott motyóját...erre ezek még rám is támaszkodnak... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 ki itt a hiéna? :unsure: Akkor Paparazzi... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Ha gyorsabban feltudok öltözni és kikelni a sátorból.... Csak nem le voltál kicsit lassulva? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 TT-t sem veszünk már....., ugye Diny........ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Redi itt úgy látom még nem tudta, hogy ki fog kapni egy Tigrától! :unsure: http://img3.tar.hu/j0hnny/img/32294314.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Redi itt úgy látom még nem tudta, hogy ki fog kapni egy Tigrától! :unsure: http://img3.tar.hu/j0hnny/img/32294314.jpg#3]http://img3.tar.hu/j0hnny/img/32294314.jpg#3 ne kerülj a szemem elé, hogy mindenkinek ilyen büntetős gépet építesz mi meg itt szivunk :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 ne kerülj a szemem elé, hogy mindenkinek ilyen büntetős gépet építesz mi meg itt szivunk :unsure: :wacko: :lol: Elötte nem is tudtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Elötte nem is tudtad? tudta ő mert látta már előtte csak azt hitte hogy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 ne kerülj a szemem elé, hogy mindenkinek ilyen büntetős gépet építesz mi meg itt szivunk :unsure: :wacko: :lol: azt nem írod hogy megfogtad a zafira OPC-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Pista tiszta ideg: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Néhány videó a GSI-ről, a kormányra fogattam már amennyire tudtam a digi gépet.. Sajnos volt némi forgalom ezért nem teljesen fullos a videó... 0-160-ra - klikk 0-160-ra - klikk 3.- 4. 80-ról 180-ig Valaki GSI-s mondjon már valamit, jól megy a gép gyárihoz képest vagy sem? csak ti tudjátok hogyan kell menni egy alap GSI-nek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Kettőt bizti felrakok...amikor viszem haza a haveokat...meg amikor keresem a fűben a haver elhagyott motyóját...erre ezek még rám is támaszkodnak... :unsure: Kivi vagyok rá.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Redi itt úgy látom még nem tudta, hogy ki fog kapni egy Tigrától! :wacko: http://img3.tar.hu/j0hnny/img/32294314.jpg#3 Ezt a tigrát Én szívtam meg a legjobban.....Azt hittem 1.6os és mivel nagyon melegem volt,így nem kapcsoltam ki a klímát,mikor láttam hogy ott hagy a tigra 3.ban kicsit meglepődtem :lol: :lol: :) .Egyből ki is kapcsoltam a klímát.Viszont szerintem nem megy sokkal jobban mint egy gsi,vagy a srác nem tudja még igazán használni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Valaki GSI-s mondjon már valamit, jól megy a gép gyárihoz képest vagy sem? csak ti tudjátok hogyan kell menni egy alap GSI-nek.. Mivel biztos csal az óra elég nehéz így ezt megmondani :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Mivel biztos csal az óra elég nehéz így ezt megmondani :wacko: GPS-el mértük be és mikor 90-el ment a mutató szerint a GPS mutatott 87-et... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Tavasszal szokott lenne a GSI Devils Club nyitótalija...vagy ősszel (nem nyitó)...most hírtelen nem tom...de a Hősök terén... Na oda a mi kis társaságunk is el szokott menni, meg még jó pár GSI aki sehol sem tag... Ott előfordul 80 autó egyszerre...szép látvány... :unsure: Így ígaz :lol: "polisz a barátunk..." no meg a "dik mán, hogy meg van csinázva a kombi.." vagy hogy is volt.. :wacko: Katt a képre.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 TT-t sem veszünk már....., ugye Diny........ :wacko: a 2 hüje elengedi majd 1000el megy utánna.. Tom is ezt jaccota egész uton hazafelé :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 ... Már mesélte, pár hozzászólással feljebb. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Én is kipróbáltam mivan akkor,ha elborul. A km órám kb. 30-35-tel mutat többet a ténylegesnél. De ha 40-el akkor is. Azért sajnáltam szegényt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Én is kipróbáltam mivan akkor,ha elborul. A km órám kb. 30-35-tel mutat többet a ténylegesnél. De ha 40-el akkor is. Azért sajnáltam szegényt. :unsure: Az még hagyján,de amikor a szlalom pályán kínoztad az öreglányt...picit fájt a szivem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 TT-t sem veszünk már....., ugye Diny........ :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 hazafelé nem igen erösen elfogyott szinten minden benya a kocsimbol.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Hát az biztos, hogy a hazajövetel benne volt a 3 legjobb dologban a találkozó alatt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts