B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Apa kezdődik! :unsure: Írtam az ERREA-nak, remélem kihozzák a pólókat 1500búúl :wacko:
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Online felhasználók listája, 2 perce: Vendég Témát nyomtatja .... ha valaki egyszer ezt a topikot nyomtatná ki, egy kevés ideig eltartana. :unsure:
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Online felhasználók listája, 2 perce: Vendég Témát nyomtatja .... ha valaki egyszer ezt a topikot nyomtatná ki, egy kevés ideig eltartana. :wacko: 1013 oldal! :unsure: Nem lehetne ezt leszedni a főoldal tetejéről? Opel Fórum- Tartalom Legfrissebb információk: Szerver karbantartás 2007.07.12.
Lacee Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Hát vezeg mire visszaolvastam ezt a sok marhaságot ami tegnap óta íródott ^^ A gumis poló nyomatásról mégegyszer annyit hogy örök garancia van rá(én azt kaptam) ... Nem fakul egyántalán , nem kopik ... ha nem felejtem el kiviszem lurdyhoz a mezem hogy aki akarja letapizza az anyagát a feliratnak ... A szelepfedél színátmenetes nem hiszem hogy ők ezt kivitelezni tudják... Polót meg szerintem lehet külön kéne keresni ...
Lacee Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Jah igen egy apróság: Van pár vállalkozó szellemű aki segítene szétszedni az autómat , minden valószínűség szerint ma vagy holnap éjszaka ? Kikellene deríteni hogy a pumpám a rossz vagy a hengerfej vagy csapágyas e a motor vagy valami mielőtt megvenném a 60e ft-os pumpát... :unsure:
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Jah igen egy apróság: Van pár vállalkozó szellemű aki segítene szétszedni az autómat , minden valószínűség szerint ma vagy holnap éjszaka ? Kikellene deríteni hogy a pumpám a rossz vagy a hengerfej vagy csapágyas e a motor vagy valami mielőtt megvenném a 60e ft-os pumpát... :unsure: Figyi Laci, Azon lehetőség fel sem merült benned, hogy elviszed 1 mesteremberhez ? :wacko:
Lacee Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Felmerült mint mindig csak nem ér rá egyiksem csak jövő héten az meg már késő lenne... mellékesen ez a művelet 20-30 ezer ft-ba kerülne ami nem is lenne baj ha lenne pénzem :wacko: de kipuff és angel után nincs, akármilyen ciki is, igazán várhatott volna az autó 2 hetet a fizumig... Csaba felajánlotta hogy segít csak jó lett volna ha eljön pár olyan valaki akinek nem új ez a motor , vagy esetleg már szedett is szét pumpát/vezérlést/ ... Patyit nem hívtam még , majd most ... Figyi Laci, Azon lehetőség fel sem merült benned, hogy elviszed 1 mesteremberhez ? :unsure:
redline Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 ... Patyit nem hívtam még , majd most ... olyan szinten el van havazva, hogy elég valószínűtlen, hogy ráérjen.....ma betonoznak :unsure:
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Lacee hívd fel Robi barátomat, már beszéltem vele, meg is csináljuk ma ha azon múlik.... 0630 5494699
Lacee Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 csak szézszedni tudjuk ma maximum... alkatrészt nem vettem... amíg nem tudjuk mit is vegyek ... ha mégsem a pumpa az akkor drága móka lenne.muszáj szétszedni előbb :unsure: Lacee hívd fel Robi barátomat, már beszéltem vele, meg is csináljuk ma ha azon múlik.... 0630 5494699
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Nem olyan helyre hívlak én akik most látnak először autót :wacko: 11-12 éve ebből élnek, ma reggel gurult ki egy B Omega 2.0 motorcserés, hidd el érdemes felhívnod Robit, és valószínű ha ma éjjel csináljuk, ott leszek én, te, a bátyám, Robi, és még remélem jön néhány clubos is, legalább dumálunk egy jót,, remélem jön bazs is. :unsure:
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Most mennem kell egyik ügyfélhez, készítettem neki weboldalt most adom át.. :unsure: 12-13 óra körül már vagyok, ha gondolod Lacee elmehetek és elviszem az olajgombámat is, nézzük meg azt is nem-e ragadt le...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 ... Patyit nem hívtam még , majd most ... Tényleg itt az ideje :unsure: Én azt javaslom, ne állj neki az autónak, mert ez már elég nagy hiba, jó lenne ha szaki állna neki, mielőtt megnehezíted a munkáját :wacko:
redline Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 jó lenne ha szaki állna neki, mielőtt megnehezíted a munkáját :unsure: és plusszköltségekbe vered magad mert többet és nehezebben kell dolgoznia
bazs Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 remélem jön bazs is. :unsure: szerda este a szokásos sörnapot tartom, így ez nekem biztosan kimarad :wacko:
redline Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 apropó direktszűrőhöz tisztitó cucc van valakinek? elég retkes a mostani és a gyári dobozt szerintem még jó ideig nem lesz erőm visszarakni :unsure: :wacko: :lol:
bazs Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 apropó direktszűrőhöz tisztitó cucc van valakinek? elég retkes a mostani és a gyári dobozt szerintem még jó ideig nem lesz erőm visszarakni :unsure: :wacko: :lol: norautoban 2-3e forint a tisztító+olajzó szett
bazs Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 A szelepfedél színátmenetes nem hiszem hogy ők ezt kivitelezni tudják... tévedsz az egy egyszínű vektor :unsure:
Lacee Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 van szerelőm akihez általában viszem, a baj azzal van hogy jövő hétre kellene az autó de nem ér rá senki ilyen hamar , Csabával szétszedjük ma vagy holnap este aztán ha nem sikerül összerakni akkor felgyujtom az egészet aztán le van szarva ... Tényleg itt az ideje :unsure: Én azt javaslom, ne állj neki az autónak, mert ez már elég nagy hiba, jó lenne ha szaki állna neki, mielőtt megnehezíted a munkáját :wacko:
Lacee Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 oki, de szerintem ezt gumiból megcsinálni nem lehet, de ne legyen igazam. tévedsz az egy egyszínű vektor :unsure:
bazs Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 oki, de szerintem ezt gumiból megcsinálni nem lehet, de ne legyen igazam. a honlapon található leírás szerint legyártható ha fóliából kivágható, akkor gumiból is kivágja a plotter :unsure:
Lacee Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 okés , reméljük a legjobbakat ... a honlapon található leírás szerint legyártható ha fóliából kivágható, akkor gumiból is kivágja a plotter :unsure:
Albert Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Yess sikerült másfél nap alatt végigolvasnom a fórumot. Eleinte még tök jó volt Mor híreit olvasni, de a vége felé enyhén szólva is nem élveztem ezt a pólós témát. Amúgy PehiCsabi intézi a Kadettklubos pólókat és ő is szívóágon van rendesen. BCsabi, én is úgy csinálnám ahogy mondják: elmennék a boltba, megkérdezném hogy mit ajánlanak ha kell 30-40 póló és jönnék a kész megoldásokkal. Szóval MOR gratula, nagyon szép a verda, Blitzen már láthatjuk élőben? :unsure: QP én nem is értem ezt a felni dolgot. Nekem az a tapasztalatom hogy előfordul hogy egy rendes Opelre való felnit sem tudnak úgy megcsinálni a gumisok hogy ne rázza a kormányt, ezt az 5*akárhányat nem is értem... Lehet köpködni, de nekem a norautos olcsófelnivel tetszik legjobban a kocsid. Holnap vagy lesz Lurdy vagy nem attól függ hogy haladok a GTE-vel, ma Magyar-Olasz, Blitzre péntek délután-este megyek és vasárnap délután józanodok ki.
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Lacee hívd fel Robit, várja a hívásod! beszéld meg vele is és elmegyünk hozzád megnézni a vasat.. Na meg elhúzni a műhelyhez..
coupe Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 QP én nem is értem ezt a felni dolgot. Nekem az a tapasztalatom hogy előfordul hogy egy rendes Opelre való felnit sem tudnak úgy megcsinálni a gumisok hogy ne rázza a kormányt, ezt az 5*akárhányat nem is értem... Lehet köpködni, de nekem a norautos olcsófelnivel tetszik legjobban a kocsid. Ez nem opelra való felni hanem audira......Viszont a gumis Krisztián ismét sokat segített,mert annyira szépen megcsinálták hogy észre se lehet venni hogy patkázva volt a széle.....Jó lesz az a felni jövőre :wacko: Legalább lesz nagy fékem is :unsure: A norautós felni már a Dettié lett,a kéken sokkal jobban muatt :lol:
Recommended Posts