Laci4 Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Ő nem elég görény? http://media.eresmas.com/biblioteca/img/es.../st27house1.jpg :wacko: De igen.. de én csipázom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Ja, egyébként én is úgy robbantam be, hogy az első hozzászólás után Blitz kért elnézést az én nevemben is. :wacko: Kimoderálhatnám, de jóhelyt van az ott. :unsure: Na tessék, és most nézd meg, mi lett belőled! :lol: (remélem + értelemben értelmezed te is ezt) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 De igen.. de én csipázom... :unsure: Ja, értem, azért van ott a 'de', mert Bazst meg nem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 indulás nem volt rossz, csak közben lettem ideges. :lol: de még erősen az elején ebből a távlatból az már erősen az indulás :lol: legalább 1 percig keresgéltem a google-on :) kevés :o :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 én? :wacko: Jah' :lol: kéne? :unsure: Nem.Mer' ezér' szeretünk! :lol: próbaidős vagyok, úgyhogy egyelőre semmi de lehet, hogy egy ilyet veszek inkább: http://www.verkehrsrundschau.de/fm/2895/Fi...-1_galerie2.jpg Ha ki tudod haszálni, miért ne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 (remélem + értelemben értelmezed te is ezt) :wacko: Mivaaa'? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Ja, értem, azért van ott a 'de', mert Bazst meg nem. :unsure: naná, hogy engem nem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 de még erősen az elején ebből a távlatból az már erősen az indulás :lol: na igen... akkor a jelenleginek csak erősen a töredéke volt a szövegeléseim száma. :) kevés :o :unsure: :wacko: francba, miért nem 5 percet írtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Nem.Mer' ezér' szeretünk! :unsure: na hagyd ezt a szar dumát :wacko: :lol: :lol: Ha ki tudod haszálni, miért ne! :) max ketten ülünk a puntoban is, ez meg jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 francba, miért nem 5 percet írtam. :unsure: mindegy, az is kevés 5 nap már valami... vagy ha te csinálod :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 ... ez meg jól néz ki attól azért messze áll... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 mindegy, az is kevés 5 nap már valami... vagy ha te csinálod :unsure: na várjál Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 na hagyd ezt a szar dumát :wacko: :lol: :lol: Akkor nemszeretünk! :unsure: max ketten ülünk a puntoban is, ez meg jól néz ki Inkább egyedi........De létezik olyan is, ami után nem kell áfát fizetni?V. bevinnéd a családi vállalkozásba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Na, ő az igazi Doktohhh Genya! :wacko: Na na na! Ő a dokoth Genyha!Ponth bizsun találtha! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 attól azért messze áll... :unsure: ízlések és pofonok :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 ...ez meg jól néz ki Max mögötte az, hogy a Tavuk döner csak 2.00. Olyan olcsón kell a Tavuk döner... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Akkor nemszeretünk! :unsure: helyes! :lol: Inkább egyedi........De létezik olyan is, ami után nem kell áfát fizetni?V. bevinnéd a családi vállalkozásba? lesz belőle személy is, ha ez volt a kérdés de mindenért kell itthon áfát fizetni, csak a kisteherből vissza is igényelheted :lol: :wacko: amúgy igen, cégre venném, egyszerűbb, praktikusabb és ráadásul kell is majd valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Vasutas?Személy?Gyors? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Vasutas?Személy?Gyors? :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 mindegy, az is kevés 5 nap már valami... vagy ha te csinálod :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 amúgy igen, cégre venném, egyszerűbb, praktikusabb és ráadásul kell is majd valami Értem.Hát akkor sok sikert a dologhoz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 http://img2.tar.hu/mackosajt/img/32168953.jpg :unsure: úúúúú, bazz inkább dolgozz még ezen egy kicsit :lol: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 úúúúú, bazz de inkább dolgozz még ezen egy kicsit :lol: :unsure: :wacko: na tessék, pedig én csináltam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 hát azt hiszem, hogy ez te voltál, legutóbb ebben a mondatban :lol: Azt kérdeztem hogy ki, nem azt hogy hogyan.... még is a sorok közt? :unsure: Iratkozz fel inkább te is.. Remélem kijössz Csütörtökön a lurdy-hoz mert nagyon meg akarok beszélni veled ezt azt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 na tessék, pedig én csináltam! :wacko: egy kicsit igényesebbel nyerő lehetsz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts