B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 addig nem igényelnek míg nem tudják h mit és mennyiért :unsure: Darabszám akkor is kell, ha megvan mennyi kell, akkor már lehet menni, és kérni a sok-sok árajánlatot, és amelyik megfelel azoknak akik feliratkoztak, az lesz.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Akkor ők igénytelenek? :unsure: szabin vagy még mindig? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Akkor ők igénytelenek? :unsure: az igényt ne keverjük az igényléssel :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 szabin vagy még mindig? :lol: Már igen megint. Ma dolgoztam röpke 11 órát :wacko: és majd csak jövőhét Szerdán megyek megenn. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Darabszám akkor is kell, ha megvan mennyi kell, akkor már lehet menni, és kérni a sok-sok árajánlatot, és amelyik megfelel azoknak akik feliratkoztak, az lesz.... :unsure: már van talán 14 db...odamész h kell kb 15-20 és arra mondjanak egy árat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 már van talán 14 db...odamész h kell kb 15-20 és arra mondjanak egy árat.... Nem akarom 100x elmondani, ahová én akarok menni, ott minél többet rendelsz, annál olcsóbb lesz...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Már igen megint. Ma dolgoztam röpke 11 órát :wacko: és majd csak jövőhét Szerdán megyek megenn. :unsure: akkor ezért ez a pihentség :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Milye aláírást találtam a saját fórumomon! :unsure: Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Már igen megint. Ma dolgoztam röpke 11 órát :wacko: és majd csak jövőhét Szerdán megyek megenn. :unsure: hu, hát én nem tudom, de én pl. jól bírom, hogy július 27 óta a környékén sem jártam a munkahelynek... és majd csak 31.-én kell mennem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 akkor ezért ez a pihentség :unsure: :wacko: :lol: Fáradt vok mint állat. :lol: Majd,ha ennyi idős leszel te is akkor megtudod milyen car. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Fáradt vok mint állat. :unsure: Majd,ha ennyi idős leszel te is akkor megtudod milyen car. 32 évesen nagyon vén az ember! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Nem akarom 100x elmondani, ahová én akarok menni, ott minél többet rendelsz, annál olcsóbb lesz...... ez mindenhol így van :unsure: :wacko: ezért célszerű úgy csinálni, hogy kérsz pl. 20-ra, 50-re, 100-ra ajánlatot, majd ez alapján tud mindenki dönteni, hogy mennyit szeretne evidens, hogy pl. 100 db olcsóbb és akkor lehet, hogy aki kettőt kérne, kér inkább ötöt, mert adott esetben ugyanannyiba kerül, vagy csak minimálisan többe a te módszereddel lesz egy létszámod, ahhoz kérsz ajánlatot és tudatlan maradsz hiszen lehet, hogy kijönne olcsóbban is, mert ha látjuk, hogy pl. még 20at kell rendelni és akkor olcsóbb, akkor könnyen találunk még 20 darabra való zsét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Fáradt vok mint állat. :) Majd,ha ennyi idős leszel te is akkor megtudod milyen car. csak el ne sajnáljam magam :unsure: :wacko: :lol: azért még tegezhetlek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 ez mindenhol így van :unsure: :lol: ezért célszerű úgy csinálni, hogy kérsz pl. 20-ra, 50-re, 100-ra ajánlatot, majd ez alapján tud mindenki dönteni, hogy mennyit szeretne evidens, hogy pl. 100 db olcsóbb és akkor lehet, hogy aki kettőt kérne, kér inkább ötöt, mert adott esetben ugyanannyiba kerül, vagy csak minimálisan többe a te módszereddel lesz egy létszámod, ahhoz kérsz ajánlatot és tudatlan maradsz hiszen lehet, hogy kijönne olcsóbban is, mert ha látjuk, hogy pl. még 20at kell rendelni és akkor olcsóbb, akkor könnyen találunk még 20 darabra való zsét :lol: A gondolat Uhrin Benedekje :wacko: De így is akartam egyébként, csak egy viszonyítási alap kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 hu, hát én nem tudom, de én pl. jól bírom, hogy július 27 óta a környékén sem jártam a munkahelynek... és majd csak 31.-én kell mennem.... :unsure: Most mondjam? Dec 27.-óta összesen négy napot dolgoztam áprilisban. Holnap lesz az első napom! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 bW tuti kilőve Sanyim? na meg én normál, éves rendes szabim töltöm. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Tutkó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 jééé ez is eladó ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 A gondolat Uhrin Benedekje :unsure: De így is akartam egyébként, csak egy viszonyítási alap kell... én inkább egszerűbben fogalmaznék: szoktam gondolkodni minek viszonyítási alaphoz listát írni? visszaolvasol, megnézed a két korábbi listát és máris van viszonyítási alap :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 én inkább egszerűbben fogalmaznék: szoktam gondolkodni minek viszonyítási alaphoz listát írni? visszaolvasol, megnézed a két korábbi listát és máris van viszonyítási alap :unsure: Miért is nem te intézed? Mellesleg nem fogot 10-20 darab pólóért telefonálgatni, ha nem tetszik ahogy intézem lehet intézni, nekem aztán mindegy ki rendezi, csak legyen póló.. azt hiszem kezd átmenni ez a pólós dolog gyerekeskedésbe... Ja és ha olyan brutális eszed van, akkor arra miért nem gondolsz hogy ha jó az ár akkor csak kinyomtatom a listát és viszem a készítőkhöz, aztán meg szétosztásnál is jól jön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Még mindig eladó....... S, az ára is egyre jobb........... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Egyre jobban azon gondolkozom, hogy Bazs és Csabi ha egy csoportban lett volna az oviban, biztos kiakasztották volna az óvónénit! :wacko: Wolfi! Te má megint min gondolkozol? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Miért is nem te intézed? Mellesleg nem fogot 10-20 darab pólóért telefonálgatni, ha nem tetszik ahogy intézem lehet intézni, nekem aztán mindegy ki rendezi, csak legyen póló.. azt hiszem kezd átmenni ez a pólós dolog gyerekeskedésbe... Ja és ha olyan brutális eszed van, akkor arra miért nem gondolsz hogy ha jó az ár akkor csak kinyomtatom a listát és viszem a készítőkhöz, aztán meg szétosztásnál is jól jön... Várj egy kicsit, Csaba. :unsure: Mi már túlvagyunk pár garnitúra pólórendelésen van egy kis tapasztalat. Tehát amig nincs ár addig csak körülbelüli mennyiséget tudunk mondani és ez olyan 20 db. Legalábbis viszonyítási alapnak jó. Ja, és amig nem tudjuk milyen nyersanyagra dolgoznka addig sem fognak tolongani. Meg azt is tudni kellene milyen tipusu polokat lehet rendelni (sima polo, ing, teniszpolo, ujjatlan, hosszuujjas)? Van egy "szexciós finomságok" topik inkább azt barmoljuk szét pólózással :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Wolfi! Te má megint min gondolkozol? :unsure: Hogy idén hogy fog beleférni a költségvetésbe a Veki eleje.........főleg most ezen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Hogy idén hogy fog beleférni a költségvetésbe a Veki eleje.........főleg most ezen...... milyen eleje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts