Tom Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Most már vihetnél is egy kört :unsure: Ok. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Hát sajnos nem. Az 1.6 16V-n is ez van elől. :unsure: Nem olyan kevés ám az a 256 :wacko: Ha normális tárcsa és betét van, bírja az a 150-es ménest is könnyedén, péntek esténként is :lol: Patyi is ekkora fékkel ment a Corsán, pedig neki egy 10km-es gyorson többet kapott a pofájába, mint a péntek esti streetfighter autóknál egész életében :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Nem olyan kevés ám az a 256 :lol: Ha normális tárcsa és betét van, bírja az a 150-es ménest is könnyedén, péntek esténként is :) Patyi is ekkora fékkel ment a Corsán, pedig neki egy 10km-es gyorson többet kapott a pofájába, mint a péntek esti streetfighter autóknál egész életében :lol: Így van!Nézzetek a Gabira!Nem a méret lényeg! :unsure: Tudom Gabi,az én anyámat! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Így van!Nézzetek a Gabira!Nem a méret lényeg! :unsure: Jóból keveset adnak... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Jóból keveset adnak... :wacko: ezzel csak az a baj, hogy így hamar elfogy! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 ezzel csak az a baj, hogy így hamar elfogy! :unsure: remélem azért megélem a 70. szülinapom egészségben, békességben :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 úgy legyen! Jut eszembe... laptopot hozol BW-re? a bc miatt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Jut eszembe... laptopot hozol BW-re? a bc miatt :unsure: jah :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 oksa. thx. akko nagytakarításkor nem dugom el a kábelt... 1 éve ugyanúgy van, ahogy hagytuk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Jóból keveset adnak... :wacko: Én is ezt érzem,ha a sört csapolják nekem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Hát én a 256-os tárcsákat annyira nem mutogatnám egy 151 lóerős autón. :unsure: Háát igen.. Most,hogy Petya megvette az OFF autót,rácsodálkoztam.. abban is szemre nagyobb tárcsa van.. pedig olasz... Azután vettem szemügyre,miután az első fékezésem alkalmával fejeltük a szélvédőt..és ráadásúl még a hátsó is mintha nagyobb lenne..... A tesztkör után az enyémbe visszaülve, nagyon "elnyúlt" a fék.. meg is lepődtem.. :wacko: Mondjuk abban az is más, hogy allig érsz a pedálhoz,már böszme fékereje van...(Gsi-hez képest) Szal lassan féktárcsa csere.. lehet be is kellene alkotni valami okosat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Mondjuk abban az is más, hogy allig érsz a pedálhoz,már böszme fékereje van...(Gsi-hez képest) Az azéé, mer minden márkánál más a rásegítő koncepció. Nekem speciel nem tetszik az a fék, amelyik cipősúlytól már szélvédőfejelős (pl renaultban volt ilyen, amit én próbáltam, de a honda civicnél is határeset). Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 na amennyit abból napi szinten érzel, hogy fél seccel jobbat mész negyed mérföldön azért kár 15ös kereket venni :unsure: Nem a fél másodperc miatt veszek 15" kerekeket, az csak egy érv volt a sok közül, de a legfőbb az-az hogy ennél az erős autónál így is sokat kell cserélgetni a szilentet az elejében, féltengelyek sem a legbrutálisabbak, és a kuplung sem.. na hát pont ezeknek az ellensége a nagy kerék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Háát igen.. Most,hogy Petya megvette az OFF autót,rácsodálkoztam.. abban is szemre nagyobb tárcsa van.. pedig olasz... Azután vettem szemügyre,miután az első fékezésem alkalmával fejeltük a szélvédőt..és ráadásúl még a hátsó is mintha nagyobb lenne..... A tesztkör után az enyémbe visszaülve, nagyon "elnyúlt" a fék.. meg is lepődtem.. :unsure: Mondjuk abban az is más, hogy allig érsz a pedálhoz,már böszme fékereje van...(Gsi-hez képest) Szal lassan féktárcsa csere.. lehet be is kellene alkotni valami okosat.. Én most vettem első féktárcsákat, és betétet is, nagyon jók a fékek tőle, és nem kel taposni esztelenül a pedált.. Lehet nálad is jobb lesz a helyzet, ha felújítod a féked.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Egyébként mindig kint vagyok Lurdynál, ott bármikor megnézheted...:wacko: Voltam kint már jó párszor, én nem láttalak még téged.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 62500,- körül van Csergőben a pumpa ... 58100,- a Müllerben ... Eddig horror....nem mintha nem tudtam volna hogy drága, de azért mégiscsak ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 62500,- körül van Csergőben a pumpa ... 58100,- a Müllerben ... Eddig horror....nem mintha nem tudtam volna hogy drága, de azért mégiscsak ... Elég horror, még nincs bent az emberünk.. de hamarosan megtudjuk mennyi az annyi.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Sajnos nincs ott ahol olcsó lett volna, és nem is lesz nekik, nem fektetnek magyarán ilyen ritkán kelendő dolgokba.. :S Egyelőre marad akkor még a kutakodás.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Azt mondta egy haverom hogy ő úgy hallotta hogy 3 féle pumpával is szerelték a c20xe-t és nincs feltétlen ez a motorszámhoz kötve , tehát vegyem ki a pumpát először és azzal a kezemben keresgéljek nehogy meglepetés érjen ... Sajnos nincs ott ahol olcsó lett volna, és nem is lesz nekik, nem fektetnek magyarán ilyen ritkán kelendő dolgokba.. :S Egyelőre marad akkor még a kutakodás.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 62500,- körül van Csergőben a pumpa ... 58100,- a Müllerben ... Eddig horror....nem mintha nem tudtam volna hogy drága, de azért mégiscsak ... Csergőben 55800ért megkapható a pumpád, csak meg kellett volna kérdezned, müller is onnan veszi... Nem fogsz taálni újat olcsóbban, csak gyáriban létezik és motorszám függő, de mivel a tied 94es, én a váltás utánira tippelnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Azt mondta egy haverom hogy ő úgy hallotta hogy 3 féle pumpával is szerelték a c20xe-t és nincs feltétlen ez a motorszámhoz kötve , tehát vegyem ki a pumpát először és azzal a kezemben keresgéljek nehogy meglepetés érjen ... Szerintem, aki már újított fel pumpát az majd mond okosabbat, mert 55 vagy 58 vagy 60 ezer, tök mind1, így is úgy is drága, a felújítás valószínű hogy a negyedéből megvan, a házat meg nem szokták cserélni... De kivenni, mindenképp érdemes vásárlás előtt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 c20ne pumpája nem olyan? Mert ahhoz van 6000ft-ért fogaskerék, és egyben is csak 42 ropi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Jóvanna! Az én 15% - om is már ajándék, nem voltam olyan pofátlan hogy még alkudozzak is a müller meg így hirdeti magát a % -okkal ... tudod te is ha tehetem a csergőbe megyek de ez a pumpa dolog most nagyon rosszkor jött a hónap közepén ... Csergőben 55800ért megkapható a pumpád, csak meg kellett volna kérdezned, müller is onnan veszi... Nem fogsz taálni újat olcsóbban, csak gyáriban létezik és motorszám függő, de mivel a tied 94es, én a váltás utánira tippelnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Megvártam míg ezt Te írod le..... :unsure: :wacko: Tényleg elég viccesen mutatt a 17" felni mögött.Szinte nem is látszik a felni közepétől. nem is vicces :lol: no jo ez 288 as :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Én is ezt érzem,ha a sört csapolják nekem! :unsure: Erről jut eszembe, le lett mérve a fogyasztásom. Meleg "motorral" (cirka 5 korsó után) nem egész 6 másodperc alatt 0.5 liter. Szerintem nem rossz. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts