Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Én már újítottam fel...de Sonique is... Rugó, nyomásszabályozó szelep, meg a két kerék..ennyi...ezeket szokták cserélni benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Egyszer egy sör mellett elmesélem... De hidd el, hogy nem volt egyszerű megválni tőle... :unsure: Rendben! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Nincs világosabb helyen videó? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Nincs világosabb helyen videó? :unsure: Tessék, bár a sebesség annyira itt nem érződik...max amikor előzünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Tessék, bár a sebesség annyira itt nem érződik...max amikor előzünk... Vissza kéne szerezni ezt a gépet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 :unsure: :wacko: Lesz más projekt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 :wacko: :lol: Lesz más projekt... :lol: :unsure: Kis információt, ha kiszivárogtatnál így előre, kilukad az oldalam! :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Én már újítottam fel...de Sonique is... Rugó, nyomásszabályozó szelep, meg a két kerék..ennyi...ezeket szokták cserélni benne... Más alkatrész nincs is benne. :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Én már újítottam fel...de Sonique is... Rugó, nyomásszabályozó szelep, meg a két kerék..ennyi...ezeket szokták cserélni benne... És maga a ház nem megy tönkre? Lehet venni ilyen alkatrészeket pl.. a csergőbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 :unsure: Kis információt, ha kiszivárogtatnál így előre, kilukad az oldalam! :wacko: :lol: Egyenlőre nem köpök... :lol: Majd ha már teljesen körvonalazódott a dolog...lett volna egy durva projekt is...de sajnos mivel úgy néz ki, hogy jövőre megint változnak a kategória kiírások, így abból sajna nem lesz semmi... Így valami lájtosabbat prószálok összehozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 És maga a ház nem megy tönkre? Lehet venni ilyen alkatrészeket pl.. a csergőbe? Olyat még nem hallottam... Viszont a főnököm is mindig ezt kérdezi, hogy a ház nem fog tönkremenni??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Vissza kéne szerezni ezt a gépet! :unsure: Mennyit kostált a kocsid ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 ????? hogyhogy mennyit??? Mi mennyit??? Mi vaaaan??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Mennyit kostált a kocsid ? Nem tudom pontosan. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Nem tudom pontosan. :wacko: Ne mondd márn, hogy nem tudod mennyiért vetted :unsure: Amikor nézegetted a kocsikat, akkor nem láttad, hogy eladó a csíkos ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Ne mondd márn, hogy nem tudod mennyiért vetted :wacko: Amikor nézegetted a kocsikat, akkor nem láttad, hogy eladó a csíkos ? Csíkos...??? Na azért ne hívjuk mán így... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Ne mondd márn, hogy nem tudod mennyiért vetted :unsure: Amikor nézegetted a kocsikat, akkor nem láttad, hogy eladó a csíkos ? Nem tudom pontosan mert cseréltem, én 1 milláig nézegettem autókat,(de nem emlékszem rá, biztos félszemmel is láttam hogy az túl jó nekem :lol:) az enyémet a Fordot kitettem 8 kilóra aztán volt belőle 7 is, de közbe írtam 1-2 GSI-snek hogy csere nem-e érdekli, na meg rs2000 tulajoknak is, azt hiszem oda is kettőnek, és visszaírt a GSi-s tulaj vagyis nem is tulaj mert kereskedőnél volt már akkor, ő 667 000-re hirdette, mondta hogy talizzunk és meglátjuk, találkozás után nem egész egy órával írtuk a szerződést, ő pótolt még 55000-et, szóval ezért mondom nem tudom mennyibe is vettem pontosan :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 900-ért is volt fennt pedig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 900-ért is volt fennt pedig... Elkapkodtam sajna ezt a vételt, így utólag azt mondom, többet nem veszek sima gyári autót, meg olyat hogy ez egy normális családapáé volt, na épp ez a baj, mindenre volt pénz csak a kocsira nem, enyémen ez meg is látszik.... mire egyben lesz, ráfog menni 1 milla biztosan.. Clubtagtól jó venni, aki szeretgette és költött az autójára, persze ott sem mindenki ilyen, de a nagyobb része igen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Jó, mondjuk a moci nem volt épp üzemképes...de a mostani tulaj bevállalta a javíttatását...(még nem tudom mennyibe került, kb 300e) és már otthon van vele, járatja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Jó, mondjuk a moci nem volt épp üzemképes...de a mostani tulaj bevállalta a javíttatását...(még nem tudom mennyibe került, kb 300e) és már otthon van vele, járatja... Mi lett a baja a mocinak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Mi lett a baja a mocinak? Elolovadt két dugó... Lett bel téve 4 új persely, meg 4 új dugó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Elolovadt két dugó... Milyen nyomáson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 ....otthon van vele, járatja.... Gyesen van ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Milyen nyomáson? Alapból 1.2-n volt...de az autópályán akkor és ott összejött egy 1.8-as overboost... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts