rtomi Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 elvégre én hoztam a csapatba az egyik legszebb, legjobb gsi-t anno :wacko: Neked volt GSI-d? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Coupe tőle vette a Caravant... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Visszajön a csaj a nyaralásból,Redi felhívja utána már többet fogunk tudni....Már végigjártuk anno ezt a témát,itt pesten drágább lenne és a minőség se mindegy.Ugyan kicsit szétszort a hölgy,de a pólókkal eddig nem volt baj. Nem semmi, nyaral mikor nekünk póló kell? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Coupe tőle vette a Caravant... :wacko: Hát én nem akarok senkit megsérteni de ennyi erővel a 16 szelepes 2 literes Calibra meg Vectra is lehetne GSI. A GSI az a 3 ajtós sportváltozat volt hivatalosan. Szóval Bazsnak nem volt Géesije. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Hát én nem akarok senkit megsérteni de ennyi erővel a 16 szelepes 2 literes Calibra meg Vectra is lehetne GSI. A GSI az a 3 ajtós sportváltozat volt hivatalosan. Szóval Bazsnak nem volt Géesije. :unsure: Biztos csak tévedésből került a gyárban rá Gsi felírat. Szólahtnál nekik, hogy mekkorát hibáztak :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Biztos csak tévedésből került a gyárban rá Gsi felírat. Szólahtnál nekik, hogy mekkorát hibáztak :unsure: És hol van rajta az a GSI felirat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 És hol van rajta az a GSI felirat? Díszlécben mindkét oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Hát én nem akarok senkit megsérteni de ennyi erővel a 16 szelepes 2 literes Calibra meg Vectra is lehetne GSI. A GSI az a 3 ajtós sportváltozat volt hivatalosan. Nekem is furcsa ez az egész, ha egyszer benne van a nevében hogy sport, akkor a caravan, a motorján kívül mitől az?! :unsure: Kombi sport. :wacko: Mindegy milyen a bódé, a lényeg hogy menjen mint állat.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Itt egy kép >>>> http://img5.tar.hu/laci4gsi/img/29484781.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 És hol van rajta az a GSI felirat? Enyimre sem volt ráírva... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Egyébként ha jól tudom, akkor hivatalosan Istváne Irmscher Caravan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Hát én nem akarok senkit megsérteni de ennyi erővel a 16 szelepes 2 literes Calibra meg Vectra is lehetne GSI. A GSI az a 3 ajtós sportváltozat volt hivatalosan. Szóval Bazsnak nem volt Géesije. :unsure: nem, nem... 95 után felszereltség lett a GSI amit lehetett kapni 5 ajtós változatban is... katttttttttttt Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Egyébként ha jól tudom, akkor hivatalosan Istváne Irmscher Caravan... És nincs is rajta díszléc. Piista aludj egyet. :unsure: Maradjunk az Irmscher-nél. István ne sértődj meg. Már beraktam az üléssineket a Rekord csomagtartójába,hogy itthon ne maradjanak. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 És nincs is rajta díszléc. Piista aludj egyet. :unsure: Maradjunk az Irmscher-nél. István ne sértődj meg. Már beraktam az üléssineket a Rekord csomagtartójába,hogy itthon ne maradjanak. :lol: Mivel azt írtam, hogy a gyárban rakták rá, így evidenes, hogy ezen állapotról írtam :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Opel Fórum- Tartalom Legfrissebb információk: Szerver karbantartás 2007.07.12. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 István ne sértődj meg. Már beraktam az üléssineket a Rekord csomagtartójába,hogy itthon ne maradjanak. :lol: Nem sértödök meg...Nekem mindegy hogy hívjátok...mikor megvettem Bazs banki szerződésén gsi szerepelt,az eredetvizsgán is gsi volt a papíron,és a gyári díszlécen is gsi felírat volt,míg Bazs le nem szedte :unsure: Köszi sínt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Nekem is furcsa ez az egész, ha egyszer benne van a nevében hogy sport, akkor a caravan, a motorján kívül mitől az?! :wacko: Kombi sport. :lol: Mindegy milyen a bódé, a lényeg hogy menjen mint állat.. :lol: Akkor ezek szerint az RS modellek az auditól mind vicc kategória mert kombi??????????????? Amúgy gsi első futómű,gyári irmsher hátsó rugó....Benne van az összes gsi felszereltsék,a külsőt leszámítva :) .És ugyan abban a gyárban készült mint a többi gsi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Eljött a várva várt nagy nap... természetesen nem tudtam a héten olaj nyomást méretni mert nem volt fej a mérőhöz... De tegnap meghajtottam picit a gépet és ma már nem alszik el az olajlámpa egyántalán... a tőkék meg csak kitartóan csattognak.... Így nem megyek vele sehova a ház elől sem... valakinek van kéznél bontott olajpumpája? vagy egyéb ötelete? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Akkor ezek szerint az RS modellek az auditól mind vicc kategória mert kombi??????????????? Amúgy gsi első futómű,gyári irmsher hátsó rugó....Benne van az összes gsi felszereltsék,a külsőt leszámítva :lol: .És ugyan abban a gyárban készült mint a többi gsi :unsure: Ennyi..... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Eljött a várva várt nagy nap... természetesen nem tudtam a héten olaj nyomást méretni mert nem volt fej a mérőhöz... De tegnap meghajtottam picit a gépet és ma már nem alszik el az olajlámpa egyántalán... a tőkék meg csak kitartóan csattognak.... Így nem megyek vele sehova a ház elől sem... valakinek van kéznél bontott olajpumpája? vagy egyéb ötelete? :unsure: Pedig holnap akartalak megkeresni az olajnyomás mérés ügyben....Tuti jó az olajgombád? Nekem van egy bedobhatjuk 10 perc alatt... :wacko: MSN? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Az én autómban semmi sem tuti csak az hogy valami mindig rossz :wacko: Pedig holnap akartalak megkeresni az olajnyomás mérés ügyben....Tuti jó az olajgombád? Nekem van egy bedobhatjuk 10 perc alatt... :unsure: MSN? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Egyébként ha jól tudom, akkor hivatalosan Istváne Irmscher Caravan... Nem is kérdeztem még, miért adtad el azt a szép GSI-det? :unsure: Találtam 1-2 videót róla, meg nézegettem a képeket.. olyan gépet adtál el amiről sokan csak álmodoznak, beleértve engem is. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Nem is kérdeztem még, miért adtad el azt a szép GSI-det? :wacko: Találtam 1-2 videót róla, meg nézegettem a képeket.. olyan gépet adtál el amiről sokan csak álmodoznak, beleértve engem is. :lol: Álmodoztál már arról,hogy vontatnak? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Egyszer egy sör mellett elmesélem... De hidd el, hogy nem volt egyszerű megválni tőle... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Eljött a várva várt nagy nap... természetesen nem tudtam a héten olaj nyomást méretni mert nem volt fej a mérőhöz... De tegnap meghajtottam picit a gépet és ma már nem alszik el az olajlámpa egyántalán... a tőkék meg csak kitartóan csattognak.... Így nem megyek vele sehova a ház elől sem... valakinek van kéznél bontott olajpumpája? vagy egyéb ötelete? :unsure: Hello! Én most cseréltem az autómban (X18XE) olajpumpát (az én problémámat megoldotta, ami hasonló volt a tiédhez-hidrotőkék csörögtek, olajnyomás indításkor nem akart összejönni), azt nem tudom,hogy a C20XE-vel megegyezik, de ha jó oda tudom adni, bár ennek a bele sem igazi. Apropó, van köztetek olyan aki már újított fel olajpumpát (mit érdemes/lehet benne kicserélni). Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts