opel16v Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Egyik sem! De hívd(játok) fel kaszkadőrt ő rendezi ezt, én csak segítek neki... de ha egyszer te is szereled befele, csak láttad már, hogy működik... kíváncsi lennék ám tényleg rá :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 de ha egyszer te is szereled befele, csak láttad már, hogy működik... kíváncsi lennék ám tényleg rá :wacko: Elmagyarázni bonyolult lenne itt, de a lényeg hogy görgős.. de gyere el és megmutizzuk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Elmagyarázni bonyolult lenne itt, de a lényeg hogy görgős.. de gyere el és megmutizzuk! :unsure: Hajt a kíváncsiság, szal mindenképpen érdekel majd, mert ez az eddigi elmondások szerint ismeretlen számomra. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Nem egész 2 hónap alatt? :unsure: hajjaj... :wacko: Pííístaa!!! Sajnálom, hogy nem jött össze, amit akartunk ma. Biztos izgalmasabb lett volna 0,3 másodpercen belüli küzdelemben résztvennem, mint 2-3 másodperccel később célbaérni, mint a másik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 ....Pííístaa!!! Sajnálom, hogy nem jött össze, amit akartunk ma. Biztos izgalmasabb lett volna 0,3 másodpercen belüli küzdelemben résztvennem, mint 2-3 másodperccel később célbaérni, mint a másik. :unsure:.... Majd hétvégén tolunk pár kört :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Majd hétvégén tolunk pár kört :unsure: addig kipakolom a fél ótót! :wacko: bazz... hogy egyesek mennyire őrültek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Megtaláltam az általam készített videókat, kaszkadőrrel próbáltuk a speert a 2/a-n :lol:, csak gyenge mantába :lol:, de azért látszik a lényeg.. Speer-01 Speer-02 Csak nem HP fényképező? :wacko: Amúgy mókás..és hogy fütyűl valami.. Nekem is csinálja omi. Szar útviszonyoknál ha berugózik a futómű, akkor szinte mindig. Utálom is erősen. Nekem sajna nem kell szar út hozzá.. tök síma úton is képes előadni.. bár szar úton mintha tényleg csinálná.. De valami oka tuti van, mert csak x ideje csinálja.. :S Lehet tényleg a gátló-rugókkal függ össze :S jó lenne tudni, mert engem is idegesít, no meg nem túl biztonságos.. 1-2-3 méterrel is megnőhet a féktáv :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Csak nem HP fényképező? :unsure: De az, hogy rájöttél a fájl nevéből. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 most van borfalu :unsure: sörös vagyok, de ezt tudod :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Hidd el Bazs...érdemes volt...majd mutathatot a gyerekednek, hogy olvasd csak apád milyen kemény volt fiatalkorában... :unsure: :wacko: :lol: ez nem keménység kérdése tudod, hogy ha olyanom van, mindenen felhúzom magam pl. olvasgattam egy ideig csabánk hirdetéseit ebben a topikban, de az kapcsolta le az áramot, hogy mennyi helyesírási hibával ír :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Nem egész 2 hónap alatt? :unsure: kérdezd meg a Redit, hogy ő mennyit tolt ennyi idő alatt a sajátjába, ami kicsit jobb állapotban volt a vételkor, mint a tiéd :lol: legalábbis vizuálisan mindenképp :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 De az, hogy rájöttél a fájl nevéből. :unsure: Ha megnézed a videókat az oldalamon, rájösz miből vágtam.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 pl. olvasgattam egy ideig csabánk hirdetéseit ebben a topikban, de az kapcsolta le az áramot, hogy mennyi helyesírási hibával ír :unsure: Először is akkor kezdjük azzal hogy minden mondatot nagybetűvel kezdünk, a Csaba az még mindig nagy C, (legalább azt a hozzászólást írd le helyesen, amiben épp mást fikázol) de szerintem ne akard hogy visszaolvasgassam a hozzászólásaidat (bár ezzel az lenne a bajom, hogy a 20-30 karakteres hozzászólásaid, és akkor nem mondtam sokat) a torkonszarom szövegek közt, nem igazán lehet sok helyesírási hiba, és már megint te vagy az észosztó, csak néhány hír amit én írtam a sok 100-bol. Symantec - gyermekek túljárnak a szülők eszén Rootkit jelent meg a legfertőzőbb kémprogramok között Vírusirtók tesztje üzleti környezetben Itt mikor gyorsan ír az ember nem foglalkozik szinte semmivel, de ezen túl figyelni fogok jobban. Többet nem linkelek, tök fölösleges, iszonyatosan kezd elegem lenni belőled, szépen megkérlek koccanj le rólam míg nem lesz baj... és annak is örülnék, ha teljesen figyelmen kívül hagynád a hozzászólásaimat, én is ezt teszem majd a tiéddel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Ha megnézed a videókat az oldalamon, rájösz miből vágtam.. :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Na srácok! Akkor talán most már legyen elég... :unsure: Köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Nem kicsit tud parkolni, a levegőben van a jobb hátsó kerék.. :unsure: meg az első is? :wacko: Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 GSI-s pólót lehet rendelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Hát ha valaki bevállalja, hogy elkészíttet egy újabb adagot... :unsure: Igény lenne rá szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Hát ha valaki bevállalja, hogy elkészíttet egy újabb adagot... :wacko: Igény lenne rá szerintem... Nekem mindenképp kéne 2-3 db minimum. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Na srácok! Akkor talán most már legyen elég... :wacko: Köszi... a Blitzen majd szét lesznek ültetve....feltéve ha Bazs jön :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Megtaláltam az általam készített videókat, kaszkadőrrel próbáltuk a speert a 2/a-n :wacko:, csak gyenge mantába :unsure:, de azért látszik a lényeg.. Speer-01 Speer-02 Ja, ha gyenge a Mantába, akkor inkább várnék még, mire kiforr a technika. Ezzel a 2.2-es motorral már téptem szét egy diffit, mégegyet nem kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 GSI-s pólót lehet rendelni? hehe ezen küzdök jó ideje, de a csajt aki csinálta egyszerűen nem tudom elérni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Ja, ha gyenge a Mantába, akkor inkább várnék még, mire kiforr a technika. Ezzel a 2.2-es motorral már téptem szét egy diffit, mégegyet nem kéne... Kemény vagy Csoki! Az 1,2-es Diffi volt. :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Kemény vagy Csoki! Az 1,2-es Diffi volt. :unsure: :wacko: kinyírta vagy nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Már elnézést de asszem ebben most én vezetem a listát :unsure: kérdezd meg a Redit, hogy ő mennyit tolt ennyi idő alatt a sajátjába, ami kicsit jobb állapotban volt a vételkor, mint a tiéd :lol: legalábbis vizuálisan mindenképp :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts