Atommanó Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Hajógyári, FWD erős autóknak szerintem felejtős, mert még jóval gyengébb autók is elverik őket ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Megtaláltam az általam készített videókat, kaszkadőrrel próbáltuk a speert a 2/a-n :wacko:, csak gyenge mantába :unsure:, de azért látszik a lényeg.. Speer-01 Speer-02 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Hajógyári, FWD erős autóknak szerintem felejtős, mert még jóval gyengébb autók is elverik őket ott... Ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 És a Kék-Fekete újra életben... :unsure: Kicsit jó...kicsit rossz érzés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Az úgy nudli...a buli éjszaka van... :unsure: Megvanmég a Páripííííípölös polod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Persze, hogy meg!!!! Pont a héten volt rajtam valamelyik nap...Tescoban voltam vásárolni...páran megmosolyogták... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Lehet maradok szombat éjjelre de nem biztos, sajnos dolgozik a feleségem szombat vasárnap :S és nem igazán bír ki egy éjszakát sem nélkülem :wacko: :lol: látszik, hogy még nem locsoltál pár milliót az autóba :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Hát pedig végre jó volt megint a móka...nem csak egyhelybenállós beszélgetős...volt némi raccsingnak nevezhető móka itt ott...de az este fénypontja, hogy Piiista a Hungárián elhagyta a kipuffogóját...Coupe meg majdnem átrongyolt rajta...bár valaki át is ment...mert elég lapi lett... :unsure: mikor hagyta el és hol? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Hungária Kőbányai...mikor visszamentünk a Lurdyba és utána elköszöntünk, meg go to Óbuda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 nem , köszönöm, kivagyok, fáradt vagyok, ma nem lennék jó társaság.... ari vagy :unsure: hát dumálhattunk volna egy jót... majd legközelebb mondjuk ma? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 már Bazs sem a régi...hova lett az antiszociális világnézet ? :lol: emberek közé akar menni :lol: néha én is meglepődök magamon :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Mi megyünk veletek. Gyere értünk,hogy vezetnem se keljen. te figyelj már! Ákos nem a világ végén lakik :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Szerintem ez a hozzászólás mindent elárult és mit tudtál meg? Azt hittem egy chat topic attól chat hogy bármiről lehet beszélgetni... Nem fér bele egy speer és hasonló? A trágár szöveg igen? Te sem ismersz engem és jobb ha nem is mutatkozunk be egymásnak, nagyon összekeverhettél valami szar######uval...... a kávézóban lehet beszélgetni, de a dinnyét a szomszédos piacon kell eladni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Csak biztos riogatni akarja a népet...igazán jó terrorista válna Bazsból... :unsure: ...semmi együttérzés, semmi érzelem...csak a puszta gyilok... :wacko: látom, te már kezded átlátni a dolgokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 hű de jól teleszórtam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Hidd el Bazs...érdemes volt...majd mutathatot a gyerekednek, hogy olvasd csak apád milyen kemény volt fiatalkorában... :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Hidd el Bazs...érdemes volt...majd mutathatot a gyerekednek, hogy olvasd csak apád milyen kemény volt fiatalkorában... :unsure: :wacko: :lol: Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy ha életbenhagyod...vagy még esetleg időben megszökik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy ha életbenhagyod...vagy még esetleg időben megszökik... :unsure: Vagy lesz aki megáll neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Vagy lesz aki megáll neki. Azt is torkonsz@rja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 a kávézóban lehet beszélgetni, de a dinnyét a szomszédos piacon kell eladni :wacko: most van borfalu :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 látszik, hogy még nem locsoltál pár milliót az autóba :unsure: Annyit nem, de 2 kiló benne van már :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Annyit nem, de 2 kiló benne van már :S kevés... nagyon kevés... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 most van borfalu :unsure: Te szoktál borozni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Ez mitől lehet? szar gátló-rugó miatt, és a kocsi bólíntása-fékerőszabályzó körön generálódhat valami problema? Esetleg levegős vagy szar olaj? jeladó? szal jöhet bármi ötlet, esetleg tapasztalat.. Jah és nem állandóan.. hol csinálja hol nem... Nekem is csinálja omi. Szar útviszonyoknál ha berugózik a futómű, akkor szinte mindig. Utálom is erősen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 kevés... nagyon kevés... :unsure: Nem egész 2 hónap alatt? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts