opel16v Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 ... de idén valami lájtosabb tervvel kellene előállni :lol: Tervvel????? Szoktunk mi tervezni? :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Szőkét-vöröset-barnát parancsol az úr? :wacko: Szerintem ebben a sorrendben megfelelne. :unsure: Gondoltam, egy kis tárcsás sütögetésre megint a BW-n, van ennek valamiféle technikai akadálya? Nem fával tüzelnénk hanem gázzal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 van ennek valamiféle technikai akadálya? Nem fával tüzelnénk hanem gázzal. Az gáz.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Az gáz.. :unsure: Most látom, nem is jó topicba írtam. Kösz Tomi a hsz-t. (különben észre nem vettem volna) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 18 liter /100km Igaz erősen teszt üzem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 tesztelés után jön az élesbe állítás....ugyhogy ennyi marad :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 vagy még több :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 éééésssss iggeenn!!!! a 27. tulaj ujra árulja :unsure: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 éééésssss iggeenn!!!! a 27. tulaj ujra árulja :unsure: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Váratlan fordulat. :wacko: Viszont a bevált csapaton ne változtass alapon a jó öreg képekkel megy még mindig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 szerintem ez még mindig ugyanaz a tulaj, mert mindig ugyannarról a környékről hirdetik az autót :unsure: egyébként kíváncsi lennék milyen állapotban van most :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 huhhh ez nagyon szép :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Azóta biztos fent van,mióta megvettem a caravant.....Hetente legalább egyszer meg szoktam nézni a kínálatot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 este lesz valami mozgás, vagy Keno húzást kell nézni a tv-ben? :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 ma asszem kivételesen becsatlakoznék én is ha nem baj..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Este 9 Lurdy, aztán meglátjuk merre legyen a mozzanat... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 ma asszem kivételesen becsatlakoznék én is ha nem baj..... Majd beülsz valaki mellé, és alszol út közben... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Speer difi 50 000-Ft-ért 6 hónap garanciával! Minden autótípusnál kivitelezhető, az 50 000ft-ban csak a bolygómű átalakítása van, vagyis kiszedett állapotban kell elhozni és az átalakítás után visszarakni, természetesen ha ez nem megoldható akkor mi ebben is tudunk segíteni, csak akkor + munkadíj! Egy GSI Astra már ezzel megy jó néhány hónapja, és nem gyári lóerőkkel, (210Le) a Protechnic-es GSI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 ma asszem kivételesen becsatlakoznék én is ha nem baj..... Feltétlenül ott a helyed :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 próbáltam ezt a szorított difi megoldást a versenygépben régebben, de nem igazán sperr ez a sperr... alig van hatása, az se sokáig tart, mert hamar kopik a bronztárcsa, amit beleraknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Speer difi 50 000-Ft-ért 6 hónap garanciával! Minden autótípusnál kivitelezhető, az 50 000ft-ban csak a bolygómű átalakítása van, vagyis kiszedett állapotban kell elhozni és az átalakítás után visszarakni, természetesen ha ez nem megoldható akkor mi ebben is tudunk segíteni, csak akkor + munkadíj! Egy GSI Astra már ezzel megy jó néhány hónapja, és nem gyári lóerőkkel, (210Le) a Protechnic-es GSI. No, ez majd érdekelni fog asszem. Senator diffiről lenne szó, de idővel lehet, hogy Manta diffi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 próbáltam ezt a szorított difi megoldást a versenygépben régebben, de nem igazán sperr ez a sperr... alig van hatása, az se sokáig tart, mert hamar kopik a bronztárcsa, amit beleraknak. Ez nem olyan! Teljesen más! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Ez nem olyan! Teljesen más! milyen? hogy működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Egy GSI Astra már ezzel megy jó néhány hónapja, és nem gyári lóerőkkel, (210Le) a Protechnic-es GSI. Ezt pont a legjobb helyen mondod.... :unsure: ismerjük a srácot,gondolom a 210LE-t Te se gondolod komolyan??????????? :wacko: Ja és ha jól emlékszem akkor ez a difi szakadt szét neki tavasszal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Ezt pont a legjobb helyen mondod.... :unsure: ismerjük a srácot,gondolom a 210LE-t Te se gondolod komolyan??????????? :wacko: Ja és ha jól emlékszem akkor ez a difi szakadt szét neki tavasszal? :lol: Ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 :) Ennyi... most mér bántjátok szegény srácot? valamiből meg kell élnie... :o a múltkor nem nagyon jött össze a pager, most van helyette sperr fikáztok itt, ahelyett, hogy vásárolnátok :unsure: :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts