Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 B) Már vagy egy hete. :)
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Már vagy egy hete. :) Akkor a szokásos. Lemaradtam B)
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Akkor intézz még rá valami szép felnit és utána nyilvánítsd késznek! :) Tudom, hogy azért ez nem ilyen egyszerű, de már tényleg majdnem minden meg lett csinálva rajta szépen. Sőt... :) B) Ez kellene de ez még legalább 300e ft...És rengeteg idő.Majd talán jövő ilyenkorra jó lesz....
Laci4 Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Nem gond, Albert azt mondta visszaveszi ha nem kell úgyhogy semmi probléma csak megautóztattam :) De amúgy bele van ütve a GM felirat/szám úgyhogy gyárinak kell lennie... Lehet.. de lehet valami más paripára vagy nem tom.. az enyém ilyen: (amikor megvettem is ilyen volt rajta...ez azóta már másik..)
Lacee Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Fura... ...télleg a Tied nem ilyen, na sebaj... lehet a tied azért ilyen mert az ucsó évjárat gsi-ből... bár ezt sem tartom túl logikusnak... lehet ez itt nálam nem gsi astrához van... Lehet.. de lehet valami más paripára vagy nem tom.. az enyém ilyen: (amikor megvettem is ilyen volt rajta...ez azóta már másik..)
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Nekem akkor sem tetszik B) Ezzel a felnivel meg föleg nem.....de a gondom megint azzal van hogy feleslegesen dobálom ki a pénztaz ablakon,és ennek sose lesz vége. Nálam is így kezdődött...aztán jött, hogy inkább eladom, mert máshogy sosem lesz vége...akkor még nem értették sokan, ma már többen értik a miértet... Ja megyek futni...már 89.3 kg voltam reggel.. :)
redline Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Ja megyek futni...már 89.3 kg voltam reggel.. :) sudár leszel mint a jegenye B)
B_Csaba Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Csak nem ERRE gondolsz? Nem is tom milyen lehet B) (egyébként pont ezután volt a fennt emlitett razia.. a leggázosabb, hogy a jardoknak volt egy sima sötétitett swiftjük is.. ki tudja.. nem volt e köztünk.. Most pénteken valami videó készítés? :)
redline Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Most pénteken valami videó készítés? B) a szigetet még javában fogják bontani :)
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 1000X megbántam már hogy nem hagytam úgy ahogy vettem....Most már 2 A8asom is lenne és pont lesz@rnám hogy az Aida összeugrálja benne a bőrt..... Mindig csak a sírás.... :)
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Fura... ...télleg a Tied nem ilyen, na sebaj... lehet a tied azért ilyen mert az ucsó évjárat gsi-ből... bár ezt sem tartom túl logikusnak... lehet ez itt nálam nem gsi astrához van... De igen az Gsi astráé.
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 a szigetet még javában fogják bontani :) Tényleg??Miért arébb viszik??? :) B)
B_Csaba Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 a szigetet még javában fogják bontani :) Remélem nem, de ha mégis, akkor marad a váci úti kút, na meg a váci út.....B)
coupe Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Mindig csak a sírás.... :omg: Ha nekem is 4 autóm lenne,egy szót nem szólnék.... :o B) :) Szerezz inkább cali turbó vagy vectra féknyergeket..... :)
B_Csaba Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 A múlt hét pénteken is jó volt az OMV aztán kimentünk a 2/a-ra de jöttek a zsaruk nem tudott csak egy összkerekes golf és egy turbós bömös menni egy szépet B) na meg driftelt egy jót a bömös pont bele a zsaruk orrába, meg is büntették valami ócska dologra, nehogy már.... na mindegy és kimentünk az auchan mellett lévő akármi nevezetű kétsávos útra :) 1-2 bömös, egy 1.6 VTI meg a Nissan suny GT ezek ismerősek a hajógyáriról... nagyvonalakba ennyi, hajnal kettőkor hazalépegettünk... ui: a nagy szám az az volt hogy aki tankolni akart jönni a kútra az nem tudott, sőt beállni sem :) annyian voltunk
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Hát vidám vagyok. :) 1.0-1.1 fix 1.3 overboost. Röviden: AZTAKURVA:)
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Nálam is ez a projekt futott...vigyázz az overboostra...vagy csináltatok booscut-ot??? Hasznos dolog, csak kormánymegfejelős a dolog... :)
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Nálam is ez a projekt futott...vigyázz az overboostra...vagy csináltatok booscut-ot??? Hasznos dolog, csak kormánymegfejelős a dolog... :) Nem. Forgatni kell, akkor nem tölt be 1.3nál többet. De holnap lesz boost controller finomítás, azzal még kisebb lesz a over. Végre van az az érzés, hogy veszem el a gázt, de gyorsul. Olyan mint nálad volt. Édes. B)
redline Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 próbálok utánnaolvasni, hogy mi is egészen pontosan ez az overboost dolog de az internet most keveset segít...ahol a turbók működéséröl cikkeznek ott nem nagyon említik.....segítsen már valaki lécci :)
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 próbálok utánnaolvasni, hogy mi is egészen pontosan ez az overboost dolog de az internet most keveset segít...ahol a turbók működéséröl cikkeznek ott nem nagyon említik.....segítsen már valaki lécci :) Az overboost az túltöltést jelent. A fix üzemi nyomáshoz képest szállít több levegőt a turbó, így nő a nyomaték és a lóerő, de csak ideiglenesen. Emiatt simul a nyomatékgörbe, rugalmasabb lesz motor, meg ilyenek.
opel16v Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Főnöknél a csővázas evoban 2bar üzemi nyomás mellett 2,5bar overboost van :) Igaz annak a belövése először kitermelt két kuka turbót is. B)
Tom Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 :) Hát aki megteheti... B) Padon volt már mérve?
opel16v Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Hát aki megteheti... B) Padon volt már mérve? Hát ja, de most nagy a csend... nemtom hogy áll a két autó a törés után :) Valszeg mérték, mert Karesz mondta hogy maxon 800LE, viszont vissza kellett venni 550-re, hogy frankó legyen a versenyeken.
opel16v Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Kellemes jószágok lehetnek...:) Én csak a 300LE-s rali EVO9-et próbáltam, de nekem az is életreszóló élmény marad B) Az astra is raliautó ugye... de ezzel nem összehasonlítható :)
Recommended Posts