Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
hol van az a jobra fent vezérlőpult..?? meg mit nekem hála??

Kifújtam a légtömegmérőt azóta nem rángat,Pistának meg nem torpan a kocsija mert kicseréltük a gyújtáskábelt.

Elküldve
az ujjonc helyett kérem beirni hogy 500lo hihihi

Azt csak 150hozzászólás után lehet átírni,viszont aláírásba beraktam neked.(minden hozzászólásod alatt megjellenik) :)

Elküldve
Azt csak 150hozzászólás után lehet átírni,viszont aláírásba beraktam neked.(minden hozzászólásod alatt megjellenik) :)

köszi dikmán akkor jo lett a verda??

Elküldve

Sziasztok!

Ismét csak a segítségeteket kérném! Azokhoz szólok akiknek GSi-jükön gyári gsi rugó van. Ugyanis enyém ültetve van és kíváncsi vagyok mennyivel.

Szóval, a kerék közepétől a sárvédő tetejéig (középső alsó perem) hány centi van? (Ez a távolság bármekkora gumi-felni összeállításban megegyezik) Aki leméri nekem az hálás köszönet!

Üdv

Tomcsy

Elküldve

Egyforma eredményre ne számíts ennyi idős autóknál :)

Már egyik sincs gyári magasságban, a rugó ugyanis idővel ereszkedik, mint az anyós ránca B)

Elküldve
Egyforma eredményre ne számíts ennyi idős autóknál B)

Már egyik sincs gyári magasságban, a rugó ugyanis idővel ereszkedik, mint az anyós ránca :)

Gondoltam, de egyik F GSi sem mai darab...:)

Nekem elől: 30cm

hátul: 27,5cm

Elküldve

Tom!

Behekkeltétek már a motyókat? Turbónyomás hogy áll? Azért remélem nem hagytátok úgy...legalább egy próba erejéig... :)

Én majd két év múlva térek vissza a péntek estékbe...

B)

Elküldve
Szeva Laleeeee... :)

Tomcsy!

Nekem elöl 0cm hátul -6 cm volt a gumi és a sárvédőív között... :) B)

És téged nem rázott szét? Nem ütött fel csomószor a legóvatosabb 50es közlekedés mellett is?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.