Atommanó Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Elég sokat ettünk...mondjuk főleg én... B) ...így valszeg a 7 kilót amit ledobtam, azt kezdhetem újra...no nem volt értelmetlen a fogyesz, mert már jóval 100 felett járnék egyébként... :) Esténként mentek a koktélozások... .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 A szálloda legtetején volt a reggeli...gyönyörű kilátással...a tengerre, meg a hegy oldalán lévő várra... Én is is kitettem magamért... :) Ilyen szép volt a tenger... ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Ja...volt dzsakuzzzzi is... :o :) Aztán befejezésképpen egy szép naplemente is.. Na így már elégedettek vagytok???? B) :) :omg: Na ezt azért berakom még 1x, mert mire ide beálltam a fél falu csúnyán nézett, és majdnem a lökösöm is leszakadt... Röviden: Nagyon jól éreztük magunkat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Sziasztok! Oltári nagy problémám van a 92-es 16V C20XE GSi-mel!! Menetközben az autó motorfékez és leáll! Utána nem lehet beindítani és csak pá perc után indul be. Az autót csak szinte 2000 alatt lehet használni, mert ha kicsit oda lépek neki egyböl le áll, mintha nem kapna benzint, néha kicsit rángatja az autót. Valaki pls sűrgősen mondjon rá valamit! Benzin szűrő pár napja lett kicserélve!! Bocsi ha több helyre is beírtam, de minél elöbb kell nekem segítség! Nekem volt ugyanez, AC relé csere megoldotta. Szétvágtam a régit, két tekercsből áll, egyiken egy vezetékfonat el volt égve / szakadva / öregedve. Olyasmi jelenség volt, hogy az autó hun ment 100%-kal, hun meg motorfékezett függetlenül az adagolt gáz mennyiségétől. Mindenkinek üdvözlet, kissé rég jártam erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Hát sokáig jutottunk, indítás még nem volt, mivel még toldani kell a benyacsövet, meg 1-2 apróság van még. Pár nap és indul :hát ennyi nekem nagyon tetszik B) Mor gratula!!!! Nagyon szép lett a vas... :o remélem jól is fog menni majd...bár már láttam az első indításról is a videókat..szipiszupi... Viszont 1 dolog ami nekem kicsit szúrja a szemem...miért nem hoztátok egybe a morcosítást? Mondjuk ízlések és pofonok...ezen kívűl úgy gondolom, hogy hibátlan... Na azért nem szebb mint a kék fekete volt... :) :omg: Szóval nagyon szép lett, használd minél tovább, és vigyázz rá... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Nekem volt ugyanez, AC relé csere megoldotta. Szétvágtam a régit, két tekercsből áll, egyiken egy vezetékfonat el volt égve / szakadva / öregedve. Olyasmi jelenség volt, hogy az autó hun ment 100%-kal, hun meg motorfékezett függetlenül az adagolt gáz mennyiségétől. Mindenkinek üdvözlet, kissé rég jártam erre. Spok : AC relé csere, alapjárati moci tisztítás és ha rég volt cserélve akkor gyertya és gyújtás kábelek átvizsgálása B) esetleg egy benzin nyomás mérés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 kanna? B) Jól jöhet még..... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Ja...volt dzsakuzzzzi is... B) :) http://img3.tar.hu/atommano/size2/31927212.jpg azért ez mehetett volna a 18+ ba is :) jól le vagytok pirulva :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Igen, Gabi...volt sörözés is...mindenhol megkostóltam, a jó horvát söröt... http://img3.tar.hu/atommano/size2/31927173.jpg Gondoltam hogy nem kell csalódnom benned. Irigyellek vazze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Ja...volt dzsakuzzzzi is... B) :) http://img3.tar.hu/atommano/size2/31927212.jpg biogázjakuzzi volt? :) :omg: azért nem lehet a képen látni Dettit, mert ő már beleszédült a vízbe? :o :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Láttuk, hallotuk. mennyi hozzá egy tárcsa ? 54 - gyári első (pár) kanna? :) Ez csak kancsó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 @Anti: Néézd ezt az órát! Csak Neked... hogy jobban érezd magad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Megjöttek az 575 ccm-s Einspritzventile-k. :) Ha minden jól megy szerdától már 2 liter benyát tudok elégetni percenként. B) Beszereltem a Porsche AC-t is, az sem apró jószág... Elvileg 4.0 baron 200 liter felett tud óránként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Benzinkutat is vettél, wazeee? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Benzinkutat is vettél, wazeee? :) Saját kúthálózatom van... (be kéne házasodni valami arab sejk lányához...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 ....54 - gyári első (pár).... Hát az nem túl olcsó. Nem küldtél árakat, viszont :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 (be kéne házasodni valami arab sejk lányához...) Gondolj bele mennyi anyósod lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Gondolj bele mennyi anyósod lenne. :) Anya csak egy van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Anya csak egy van :) Mindenki egy anyától való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Anya csak egy van :) Nemértesz te hozzá. Egy arab sejknek több felesége van mint benzinkútja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Mindenki egy anyától való? Mindenkinek 1 v an nem ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 hello pityu ide néztem csak kamubol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 hello pityu ide néztem csak kamubol :) Igaziból is nézhetsz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 hello pityu ide néztem csak kamubol :) B) Neked ilyen régi regisztrációd van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 igy elsőre bonyolultvot ez a forum kavalkád ,pedig jo sok haver van itten Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts