B_Csaba Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Sziasztok! 12000Ft a pár... :) még nem volt autóba szerelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 És ez miféle márka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 És ez miféle márka? Német utángyártott! 17000 körül van csergőnél ha jól tudom, meg lett véve Vectrára és nem jó rá, mert ahhoz kisebb átmérőjű kell.. és ott ál egy fél éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 És ez miféle márka? eddmegleves :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Német utángyártott! 17000 körül van csergőnél ha jól tudom, meg lett véve Vectrára és nem jó rá, mert ahhoz kisebb átmérőjű kell.. és ott ál egy fél éve. Milyen motoros Vekihez vettétek ezt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Milyen motoros Vekihez vettétek ezt ? Nem én vettem, azt hiszem 1.6 Mielőtt bármi is történne, egyik kedves jó barátom (kaszkadőr)-é a féktárcsa, ma voltam kint hozzá, és meséltem neki hogy most vettem féktárcsát és betéteket előre, erre mondja hogy miért nem szóltam neki, mert neki van két új, néhány hónapja vették meg egy Vectrára és nem lett jó hozzá, így elrakta, hogy hátha kell majd valakinek, mivel nem netezik ezért én tettem fel eladásra. Egyébként ugyan ezt a tárcsákat vettem meg 2 napja a csergőben, ott az össze kollega ajánlotta hogy nagyon jó a Német utángyártot, mindenki ezt viszi a gyári legalább 10 000-el drágább és semmivel nem jobb, én kedvezménnyel vettem 15000Ft-ért, tehát 12000ft az nagyon jó ár, persze lehet venni olyan márkát amivel dicsekedhetünk csak az 30-40 ezer minimum.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 ....Nem én vettem, azt hiszem 1.6.... Na ezt kérdeztem :) Mert nem tudtam, hogy azokon kisebb a fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Milyen motoros Vekihez vettétek ezt ? Villany. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 és a másik videó:éjszakai fények Úgy látom kap benyát. :) Gratulálok a projekthez, azért ez nem volt piskóta. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Disznójó, a kipuffnak még idő kell, míg kisit rakódik, utána konszolidáltabb hangja lesz! :o Amúgy megagrat!!!!! B) Ezeknek a kipufogó rendszereknek nem lesz kisebb hangja,sőt ennél csak hangosabb lesz. :D csokinak tényleg jól néz ki a motortere,és egy az egyben olyan hangja van mint a subarunak :) :omg: Megigérte hogy csütörtökön kijön vele lurdyhoz,és ezzel jön le a Blitz-re is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 csokinak tényleg jól néz ki a motortere,és egy az egyben olyan hangja van mint a subarunak :omg: :o Megigérte hogy csütörtökön kijön vele lurdyhoz,és ezzel jön le a Blitz-re is :) amekkora lengülettel lelkesedett azt hittem nem fogja kibírni addig turbó nélkül B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Íme az életrekelés:első indítás és a másik videó:éjszakai fények hajrááá srácok ügyesek vagytok :omg: :o :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 amekkora lengülettel lelkesedett azt hittem nem fogja kibírni addig turbó nélkül :) B) Amíg nem veszi meg valaki a solexeket,addig nem tudja megvenni a turbós mocit.Szerintem erre várnak most.Ráadásul Géza turbós sedánnal szeretne jönni Abádszalókra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 ....kipufogó.... Köszi a tegnapi segítséget :) Gyorsan sikerült valamit offolni a kipuffrendszerben B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Köszi a tegnapi segítséget :) Gyorsan sikerült valamit offolni a kipuffrendszerben :omg: Nem lepődnék meg ha találtatok volna egy kopmlett rendszert a csomagtartódban B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Köszi a tegnapi segítséget :) Gyorsan sikerült valamit offolni a kipuffrendszerben B) Nincs mit.Jó volt éjjel szerelni egy kicsit :) Mit csináltál vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Nincs mit.Jó volt éjjel szerelni egy kicsit :) Mit csináltál vele? Eddig is kifújt vhol, na most már nagyon. Repedtfazékkkkkk hangja van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Eddig is kifújt vhol, na most már nagyon. Repedtfazékkkkkk hangja van :) Biztos a visszatért + lóerők miatt van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Nem lepődnék meg ha találtatok volna egy kopmlett rendszert a csomagtartódban :) B) lengülettel ? kopmlett ? Gonjaid vannak a betűkkel ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Biztos a visszatért + lóerők miatt van B) :) Számlálom őket serényen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 zsír a v6 de najon ám, grat............ Engem ma lenderbácsi lebeszélt a hatalmas kipuffró(amit vittem)l, megműtötte a régit, idegilenesen jó lesz aztán majd lesz késöbb alatta új ami talán passzol is a rendszerhez(monjuk ő egy hátsó dobra 30-35-öt mondott nem 25-öt.......) jah lett hátsó lökösöm is(fényezve), meg be lett tyúkhálózva az eleje a kocsinak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 köszönet az elismerő szavakért :) . Még van egy kis gond valószínű a gyújtással, mivel hirtelen gázadásnál ledadog. ha szépen lassan nyomom akkor nem. Érdekes. Gyertya és kábelcsere aztán meglátjuk. Ahhoz persze megint kis bontás kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 hirtelen gázadásnál ledadog. Biztos, hogy ez gyujtás gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Én nagyon szeretem a Beatboxot, főleg Killa Kela-t, Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Biztos, hogy ez gyujtás gond? nem biztos de ki kell lőni ezt is. Subi azt mondja benzinpumpát nem kell cserélni az megegyezik. Ha nem a gyújtás akkor továbbkeressük de legalább tudjuk hogy az már nem lehet. Amúgy nagyon menne a gép az érezhető már egész kicsi gázadásra húz, csakhát így még nem az igazi. De jó lesz ez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts