redline Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 sokat adták már el belőle és nem volt még panasz erre, de ha nálam lesz akkor nyugodtan vigyem vissza. :) B) :) :omg: :o :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 hm? :) az eladó srácnak gsi astrája van... pályázik a ködlámpáimra ... tudom hogy sablon szöveg de most reménykedem hogy nem az üzletember szólt belőle... B) :) :omg: :o :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Az eladó srácnak tényleg gsi astrája van B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 naugye hogy ugye :) ezekszerint csak nekem újdonság B) Az eladó srácnak tényleg gsi astrája van :omg: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Olyan nincs hogy egy lámpa mindkettőhöz jó... beszél az a srác hülyeségeket, de mekkorákat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 beszél az a srác hülyeségeket, de mekkorákat... Látszik, hogy GSi-s... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 hm? :) az eladó srácnak gsi astrája van... pályázik a ködlámpáimra ... tudom hogy sablon szöveg de most reménykedem hogy nem az üzletember szólt belőle... Újpesten a főnixtuningosnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Olyan nincs hogy egy lámpa mindkettőhöz jó... beszél az a srác hülyeségeket, de mekkorákat... Dehogynem. A xenon úgy olvasztja meg a búrát, hogy felvegye a maszk formáját. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Olyan nincs hogy egy lámpa mindkettőhöz jó... beszél az a srác hülyeségeket, de mekkorákat... De van! Mindkét fajtában ugyanannyira áll el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Lacee, most indulok le a műhelybe, ha gondolod gyere majd le, a portán mond hogy a 64-es műhelybe jössz! Persze ha van kedved. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 ...okés , nem ígérem hogy le tudok menni, de azért köszi. Laci4! élsz még? kipuffal mi legyen? ...frigate tuningos srác kérdezte hogy nem akarom e neki eladni a ködlámpáim. ... egyetlen kasztni elem sem áll már a gyári helyén, nem is várom el hogy díjnyertesen álljon...majd este kiderül hogy mégis milyen ez a valóságban... mondjuk ettől függetlenül van 95 előtti és utáni nózi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 ...okés , nem ígérem hogy le tudok menni, de azért köszi. Már kész vagyok a pedálfelrakással:) főnixtuningba vetted a lámpákat újpesten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 nem, nem a fonixtuningnál vettem! A frigate-nél vettem angyalföldön... Nem szoktad a fórumot visszafele olvasni ? :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 nemtudom, hogy, hogyan de a helyére raktam :) 2-2 csatit be is dugtam... a piros/feketékkel nem kezdtem semmit egyelőre, megvárom míg valaki a számba rágja este B) a helyzet fények működnek a refi is... az index és a karikák nem működnek, az útóbbira ugye megvan a válasz de az indexet nem értem ... nem áll 100%-osan stabilan 2 csavar tartja csak...és a lökös miatt sem szimetrikus teljesen de nem tartom igénytelennek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 most lehet hülyeséget írok,de a képen úgy látszik mintha nem lenne izzó az inexben :) Annyit lehet csinálni hogy a lámpa belső csavarja alá raksz alátétet akkor megemeli azt a részt....Mozogni mindig fog mert ezt sajnos csak 2 csavar fogja....kábelkötegelövel meg lehet oldani. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 egyáltalán nem biztos hogy hülyeséget mondassz ezt nem is néztem meg , feltételeztem hogy ha van a fényszórókban izzó akkor ott is van... szóval meg se lestem... de most már nem mászom le a 4.-ről B) majd csak este már :) most lehet hülyeséget írok,de a képen úgy látszik mintha nem lenne izzó az inexben :) Annyit lehet csinálni hogy a lámpa belső csavarja alá raksz alátétet akkor megemeli azt a részt....Mozogni mindig fog mert ezt sajnos csak 2 csavar fogja....kábelkötegelövel meg lehet oldani. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 egyáltalán nem biztos hogy hülyeséget mondassz ezt nem is néztem meg , feltételeztem hogy ha van a fényszórókban izzó akkor ott is van... szóval meg se lestem... de most már nem mászom le a 4.-ről :) majd csak este már B) :) :omg: :o Nincs benne index izzó...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 jóvanna :) remélem nem kell kiszednem a lámpát az izzó berakáshoz :o Ki mikor mászik lurdyhoz? B) :) :omg: Nincs benne index izzó...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 ....Ki mikor mászik lurdyhoz?.... Ki hogy ér oda :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 nem, nem a fonixtuningnál vettem! A frigate-nél vettem angyalföldön... Nem szoktad a fórumot visszafele olvasni ? :) :) De szoktam, csak akkor elkerülte a figyelmem! De elnézést kérek, hogy még 1x le kellett írnod, bocsánatodért esedezem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Esik az eső! :) Így nem lesz matrica felragasztás B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 ....Esik az eső! :).... Nem cukorhuszárkodunk. Hol van még az este ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Ne morcoskodj már. Csak mintha nem olvasnád , nekem így tűnt... nem a világ vége , na B) Esik mindjárt, ja, de a mélygarázsban gondolom nem lesz gond matricát felrakni :) De szoktam, csak akkor elkerülte a figyelmem! De elnézést kérek, hogy még 1x le kellett írnod, bocsánatodért esedezem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Nem cukorhuszárkodunk. Hol van még az este ? :) Már nem is esik! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts