Lacee Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Albertel pislogtunk mikor multkor egymás lökösét barmoltuk hogy mi az a tartály ami tök üres ,tök lukas :) és a légszűrőház alatt van közvetlenül... Valami tipp hogy mi lehet az?
coupe Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Albertel pislogtunk mikor multkor egymás lökösét barmoltuk hogy mi az a tartály ami tök üres ,tök lukas B) és a légszűrőház alatt van közvetlenül... Valami tipp hogy mi lehet az? valami rezonátor doboz,de nem kellene hogy lukas legyen :)
Lacee Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 az jó mert albert kitépte nekem :) bár már csak a "jóisten akarata" tartotta:D azért köszi hogy belinkelted! Pont tegnap volt erről a dobozról szó itt.
mélykék76 Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 ....asszem nyertek.... Szerintem azért ne add el mostani lámpádat :)
B_Csaba Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Lacee ötletén felbuzdulva, hogy összeírja mennyibe is van a GSI én is összeszedtem az alig több mint 1 hónapja vásárolt GSI-m már mennyibe is van. Hát meglepődtem, hogy már is ráment 70,100-Ft :) és hol van a vége még.... szinte még sehol nem tartok..!
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 szerintem ne számold... mert rosszul leszel egy idő után. Nekem nem GSi-m van, de a múltkori kis fejbeni számolás óta jobbnak látom, ha nem összegzem a dolgokat.
bazs Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 a műanyag búrát megolvasztja a xenon, illetve matt lesz tőle, szóval ne a legerősebb xenon pakoljam bele...(6000-est ajánlott a srác) szerintem okosodj még a témában, ha már az eladónak nem sikerült :) B) :) aztán ha már tudod, miről van szó, úgy kérdezgess, akkor nem vernek át :o én a vásárláshoz nem kellek, ha balhézni kell, akkor meg szólj nyugodtan :omg:
bazs Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Azt is mondta hogy a gyári 55wattosat ajánlja leginkább... :) a xenon hőtermelése meg kb egy 35wattosnak felel meg télen pl nem olvasztja le a jeget az üvegbúráról B)
bazs Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Hmmm köszi...és ez vajon mennyire plug'n'play? Kell vajon hozzá fúrni faragni? :) Jah, reggel láttam egy 4es fekete Golfot gsi-s kopoltyúval a géptetőn B) ez tök plugandpray, mert sima szofita-foglalatos cucc, csak neked nem ettől sárga szerintem, hanem a plexitől, amiben a foglalat is van hívd fel a Viktort, iharosból olyan 6-700 forintért vettünk anno sok calibrába abba bele a led és nem fog besárgulni, mert nem süti a hő
warwolf Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 én a vásárláshoz nem kellek, ha balhézni kell, akkor meg szólj nyugodtan B) :)
Lacee Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 ige' ez bölcs gondolat, de nem is terveztem eladni... Szerintem azért ne add el mostani lámpádat :)
redline Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Lacee ötletén felbuzdulva, hogy összeírja mennyibe is van a GSI én is összeszedtem az alig több mint 1 hónapja vásárolt GSI-m már mennyibe is van. Hát meglepődtem, hogy már is ráment 70,100-Ft :) és hol van a vége még.... szinte még sehol nem tartok..! vezérléscsere volt vétel után?
redline Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 ez tök plugandpray, mert sima szofita-foglalatos cucc, csak neked nem ettől sárga szerintem, hanem a plexitől, amiben a foglalat is van hívd fel a Viktort, iharosból olyan 6-700 forintért vettünk anno sok calibrába abba bele a led és nem fog besárgulni, mert nem süti a hő Ez magától karcolódik
bazs Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Ez magától karcolódik te most miről is beszélsz?
redline Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 te most miről is beszélsz? arról, hogy lámpabúrát is cserélek....
B_Csaba Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 vezérléscsere volt vétel után? Az még nem! De tervben van! :)
mélykék76 Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 Az még nem! De tervben van! :) Akkor jó lenne, ha minnél előbb relizálnád ezen tervedet B)
B_Csaba Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 Akkor jó lenne, ha minnél előbb relizálnád ezen tervedet B) Most mikor szelepszár szimeringeztünk, szemre nagyon jó állapotban volt a szíj, de tudom az ördög nem alszik :) Remélem még 1-2 hetet kibír, most ülést kell vennem a vezetőoldalit, na meg motortartó bakkot :omg: ui: Valakinek nincs egy zsírzója? :) (csütörtökön ha kihozná a lurdyhoz, császárság lenne) Fékmunkahengereknél vannak zsírószemek azt szeretném lezsírozni, full száraz és nem igazán akar visszatántorogni egy-egy fékezés után.
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 Most mikor szelepszár szimeringeztünk, szemre nagyon jó állapotban volt a szíj, de tudom az ördög nem alszik B) Remélem még 1-2 hetet kibír, most ülést kell vennem a vezetőoldalit, na meg motortartó bakkot :) ui: Valakinek nincs egy zsírzója? :) (csütörtökön ha kihozná a lurdyhoz, császárság lenne) Fékmunkahengereknél vannak zsírószemek azt szeretném lezsírozni, full száraz és nem igazán akar visszatántorogni egy-egy fékezés után. ??? zsírzó szemek? nem a légtelenítő csavarokat nézted annak? Most komolyan. Amúgy nem tom, de mi van az üléssel? meg a mocibakkal? mert azoktól még csak-csak elmegy a szekér, na de ha a szíj szakad, vagy a vízpumpa beáll, akkor nem fog menni.
rtomi Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 ??? zsírzó szemek? nem a légtelenítő csavarokat nézted annak? Most komolyan. He-he-he szerintem de. :) Pont a fék az aminek a környéke sem kívánja a zsírt.
B_Csaba Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 ??? zsírzó szemek? nem a légtelenítő csavarokat nézted annak? Most komolyan. A féknyergen előre és fölfelé áll egy zsírzószem, tegnap ki is vettem kitisztítani :)
Recommended Posts