Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
:) B) :) 20-25 krómvéggel együtt.

csak gondoltam elöbb megkérdezem itt, és dob is van másik,

nem tom h proexéknél vagy náluk legyen megejtve a dolog..........

Elküldve

Valami csúcsgóréval szeretnék matrica ügyben beszélni B) Elméletileg max holnap már klubtag leszek, és érdeklődnék hogy csütörtökre elképzelhető-e hogy kapok szélvédő matricát? :)

Elküldve
Valami csúcsgóréval szeretnék matrica ügyben beszélni B) Elméletileg max holnap már klubtag leszek, és érdeklődnék hogy csütörtökre elképzelhető-e hogy kapok szélvédő matricát? :)

Ez attól függ hogy András kijön a lurdyhoz vagy sem.Mindjárt küldök neki pü-t és megkérdezm.

Elküldve
Ez attól függ hogy András kijön a lurdyhoz vagy sem.Mindjárt küldök neki pü-t és megkérdezm.

Nagyon rendi vagy, pénteken elutaltam a lóvét ma nézte emy és nem jött még meg de holnap tuti, csak már frankón várom hogy legyen matricám :)

Elküldve
A sparco meg a lexmaul is piros,az pont jól mutatt a gsi motortetébe :)

hat nem is tudom nekem ez a piros téma nem jön be igy nezett ki mikor megvettem a Lexmault 

IMG_2151_s.JPG

és most

IMG_0162_1600.JPG

Elküldve
A piros gyertya takaróhoz pont illik a piros.Szerintem :)

van itt meg 1 fekete is ami nem neked kellett volna ?

ami az elsö képen is van !!

és akkor már nem is illik a toronymerevitöd a képbe B)

Elküldve
van itt meg 1 fekete is ami nem neked kellett volna ?

ami az elsö képen is van !!

és akkor már nem is illik a toronymerevitöd a képbe :)

A fekete a múlté... B) .Amúgy én is szeretném ha fekete lenne a szelepfedél és sárga a gyertyatakaró,és akkor már a toronymerevítőnek is sárgának kellene lennie,de szerintem ez már csak jövöre lesz.

Elküldve
Nekem itt nem stimmel, vagyis elfér ez a merevítő a légtömegmérőnél lévő doboznál(gyári)? nem tudom mi annak a neve, mert ezeken a képeken nincs.

mindennek el kell férnie mert ez kimondottan astra gsi-hez lett gyártva.Sonique-é ráadásul lexmaul....

Az enyém ilyen.

HPIM011.jpg

mondom én hogy jól áll neki a piros :)

Elküldve
Igen! :)

pont amiatt van benne szerintem az a törés a toronymerevítőben....Mert úgye ha felette lenne akkor meg nem tudnád lecsukni a gépháztetőt.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.