B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Lacee!!! Találtam olyan képet amin olyan kipufogó van amit kinéztél elöször. http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...n/1356271_4.jpg Ez nagyon gáz szerintem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ez nagyon gáz szerintem! :) Mi is erröl beszéltük le.Szerintem is csúnya astrán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ez a dob nem kicsit gáz, hanem nagyon. Ezen meg még lóg is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 :) B) :) 20-25 krómvéggel együtt. csak gondoltam elöbb megkérdezem itt, és dob is van másik, nem tom h proexéknél vagy náluk legyen megejtve a dolog.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Valami csúcsgóréval szeretnék matrica ügyben beszélni B) Elméletileg max holnap már klubtag leszek, és érdeklődnék hogy csütörtökre elképzelhető-e hogy kapok szélvédő matricát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 MIlyen matricára gondolsz? opelclub.hu, vagy gsi-s? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Valami csúcsgóréval szeretnék matrica ügyben beszélni B) Elméletileg max holnap már klubtag leszek, és érdeklődnék hogy csütörtökre elképzelhető-e hogy kapok szélvédő matricát? :) Ez attól függ hogy András kijön a lurdyhoz vagy sem.Mindjárt küldök neki pü-t és megkérdezm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ez attól függ hogy András kijön a lurdyhoz vagy sem.Mindjárt küldök neki pü-t és megkérdezm. Nagyon rendi vagy, pénteken elutaltam a lóvét ma nézte emy és nem jött még meg de holnap tuti, csak már frankón várom hogy legyen matricám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 MIlyen matricára gondolsz? opelclub.hu, vagy gsi-s? :) Gsi szerintem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 A sparco meg a lexmaul is piros,az pont jól mutatt a gsi motortetébe :) hat nem is tudom nekem ez a piros téma nem jön be igy nezett ki mikor megvettem a Lexmault és most Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Gsi szerintem :) Na jó, de a Gsi, az külön biznisz... opelclub.hu meg ugye 5e-s tagsági mellé alap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 hat nem is tudom nekem ez a piros téma nem jön be igy nezett ki mikor megvettem a Lexmault http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/torony/IMG_2151_s.JPG és most http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/toro...G_0162_1600.JPG A piros gyertya takaróhoz pont illik a piros.Szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Na jó, de a Gsi, az külön biznisz... opelclub.hu meg ugye 5e-s tagsági mellé alap. Ezt már megbeszéltem Csabával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 A piros gyertya takaróhoz pont illik a piros.Szerintem :) van itt meg 1 fekete is ami nem neked kellett volna ? ami az elsö képen is van !! és akkor már nem is illik a toronymerevitöd a képbe B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ezt már megbeszéltem Csabával B) na ezt nem tudtam. :) Tényleg! Csaba! Melyik szintű tagságit rendezted? Csak kíváncsi vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 MIlyen matricára gondolsz? opelclub.hu, vagy gsi-s? :) Észre se vettem a hsz-ed, bocsi B) természetesen GSI-s Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Na jó, de a Gsi, az külön biznisz... opelclub.hu meg ugye 5e-s tagsági mellé alap. Te kérdezted, hogy melyiket szeretne én csak leírtam a tippem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 na ezt nem tudtam. B) Tényleg! Csaba! Melyik szintű tagságit rendezted? Csak kíváncsi vagyok. :) Cosmo klubkártya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 van itt meg 1 fekete is ami nem neked kellett volna ? ami az elsö képen is van !! és akkor már nem is illik a toronymerevitöd a képbe :) A fekete a múlté... B) .Amúgy én is szeretném ha fekete lenne a szelepfedél és sárga a gyertyatakaró,és akkor már a toronymerevítőnek is sárgának kellene lennie,de szerintem ez már csak jövöre lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Cosmo klubkártya! thx a választ! B) akkor lesz 2 szép rendszámkereted is, meg lesz opelklub.hu matricád is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 hat nem is tudom nekem ez a piros téma nem jön be igy nezett ki mikor megvettem a Lexmault http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/torony/IMG_2151_s.JPG és most http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/toro...G_0162_1600.JPG Nekem itt nem stimmel, vagyis elfér ez a merevítő a légtömegmérőnél lévő doboznál(gyári)? nem tudom mi annak a neve, mert ezeken a képeken nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nekem itt nem stimmel, vagyis elfér ez a merevítő a légtömegmérőnél lévő doboznál(gyári)? nem tudom mi annak a neve, mert ezeken a képeken nincs. mindennek el kell férnie mert ez kimondottan astra gsi-hez lett gyártva.Sonique-é ráadásul lexmaul.... Az enyém ilyen. mondom én hogy jól áll neki a piros :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Az sfi dobozra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Az sfi dobozra gondolsz? Igen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Igen! :) pont amiatt van benne szerintem az a törés a toronymerevítőben....Mert úgye ha felette lenne akkor meg nem tudnád lecsukni a gépháztetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts