mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nem is tudom... Élőben kéne meglesnem...Asszem holnap oda csörgök/megyek. Az ára szimpatikusabb mindenestre a külön indexesnek B) Ezt nem mondod komolyan, hogy nem láttál még ilyet élőben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Majd a te esküvődön többet pakolok :) Járókerettel nehezebb lesz már... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Cw alias ex-ww, Csek díz : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Járókerettel nehezebb lesz már... B) Hogy akarsz így gyereket ? Hopp.... Már tudom. De azért a hétvégén is majdnem elkalapáltak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nemmmmmúúúúgy hanem hogy külön indexes meg egybe indexest egymás mellé raknám hogy hogyan mutat... ééééTED? B) Ezt nem mondod komolyan, hogy nem láttál még ilyet élőben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nemmmmmúúúúgy hanem hogy külön indexes meg egybe indexest egymás mellé raknám hogy hogyan mutat... ééééTED? B) 4 lámpás Gsi ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Hogy akarsz így gyereket ? ... De azért a hétvégén is majdnem elkalapáltak :) Most én magyarázzam el, hogy kell gyereket csinálni? B) Nem értem mire gondolsz, nem akart engem senki kalapálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Most én magyarázzam el, hogy kell gyereket csinálni? :) Nem értem mire gondolsz, nem akart engem senki kalapálni :omg: Gyerek házasság nélkül ? Ez a koncepciód ? :) Szilvi csak úgy poénból kitalálta ugye ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nem kell hogy állítható legyen,de sparco csak ilyet gyárt.Ha esetleg kicsit be van dölv a tornyod és arra a méretre csináltatod akkor pont nem ér semmit aze egész.....Én kicsit sokkalom a lakatos álltal csinált toronymerevítőért a 25000ft-t ha ennyiért vagy még olcsóbban is kapok olyat ami biztos hogy megfellő minőségü és a méret is jó. 25-be a színre fújás is benne van ne feledd! Én sem biztos hogy vele csináltatom akkor, de gagyit sem akarok venni, (amolyan sorozatgyártottat).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Hát sokáig jutottunk, indítás még nem volt, mivel még toldani kell a benyacsövet, meg 1-2 apróság van még. Pár nap és indul :) Amúgy ma kicsit összeraktam a vasat hát így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/070805/aut_m_k_sz_l...ltoltes.hu_.jpg kép 1 kép 2 kép 3 kipuff 1 kipuff 2 kipuff 3 kipuff 4 hát ennyi nekem nagyon tetszik B) ugyanaz mint a többiek...... beszarás, oan szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Gyerek házasság nélkül ? Ez a koncepciód ? B) Szilvi csak úgy poénból kitalálta ugye ? :) A koncepció under construction :omg: Miről beszélsz? Mi volt Szilvivel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ....ugyaznaz.... ....beszarás.... Az, de azért levegőt vegyél záros határidőn belül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 jah hátsódob csere mennyibe fáj Lender bácsiéknál? azt pont nem találtam az oldalukon...... Ma kapott zöldkártyát a vas...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ....Miről beszélsz? Mi volt Szilvivel? :).... Mr. Memória, ott magyarázta tegnap B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Az, de azért levegőt vegyél záros határidőn belül :) B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 25-be a színre fújás is benne van ne feledd! Én sem biztos hogy vele csináltatom akkor, de gagyit sem akarok venni, (amolyan sorozatgyártottat).. Bár ha belegondolok lehet jobb a gagyi, gyenge, mert ha törik az egyik oldal, legalább nem megy el a másik is. Úgy is csak dísznek kell! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Mr. Memória, ott magyarázta tegnap B) Na ez nekem kimaradt. Mit magyarázott? :) Valakinek nem tetszett, hogy házassági ajánlatot tettem neki, annak fejében hogy leszokik a cigiről? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ....jah hátsódob csere mennyibe fáj Lender bácsiéknál? azt pont nem találtam az oldalukon.... Telefon, e-mail nem játszik nálad így 2007ben ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Bár ha belegondolok lehet jobb a gagyi, gyenge, mert ha törik az egyik oldal, legalább nem megy el a másik is. Úgy is csak dísznek kell! B) A sparco meg a lexmaul is piros,az pont jól mutatt a gsi motortetébe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 A sparco meg a lexmaul is piros,az pont jól mutatt a gsi motortetébe :) Teljes mértékben meggyőztél egyébként, azt veszek B) Nem csináltatok inkább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Telefon, e-mail nem játszik nálad így 2007ben ? :omg: :) B) :) 20-25 krómvéggel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Bár ha belegondolok lehet jobb a gagyi, gyenge, mert ha törik az egyik oldal, legalább nem megy el a másik is. Úgy is csak dísznek kell! B) Azt gondolnám, hogy a gagyi ugyanúgy átadja. Azért nem celuxxxxxxxal vannak azok sem felfogatva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Na ez nekem kimaradt. Mit magyarázott? :) Valakinek nem tetszett, hogy házassági ajánlatot tettem neki, annak fejében hogy leszokik a cigiről? :) Látod ez az. Magyarázhat neked az ember B) Majd elmondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Lacee!!! Találtam olyan képet amin olyan kipufogó van amit kinéztél elöször. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Majd elmondom. Yo :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts