Rattesid Dénes Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Köszi Dini a segítséget :) Én is kösz a lehetőséget B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 Itt is van! De ez szerintem nem szép... főleg azért mert egymásra futnak az elemek(küszöb és az első, hátsó ívek). elvileg jövőhét vége felé kész lesz;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Ez a Rieger szett tényleg nem szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Nekem nagyon tetszik, egyedi. Pont az a szép benne hogy az ívre fut rá és a lökösökön folytatódik. (elfogadnám) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Van egy videokazettám amin az F Astra és azon belül a GSi (is) tesztelése és építése van, amit a gyár adott ki hivatalosan, csak az a gondom hogy nincs videóm, B) valaki nem tudná cd-re alakítani? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Van egy videokazettám amin az F Astra és azon belül a GSi (is) tesztelése és építése van, amit a gyár adott ki hivatalosan, csak az a gondom hogy nincs videóm, B) valaki nem tudná cd-re alakítani? :) Az a régi fekete tokos Astra videó? Az nekem is meg van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Az a régi fekete tokos Astra videó? Az nekem is meg van. :) Azt nem tudom, most megyek ki Kaszkadőr-nél neki van meg. Néztem bele már a videóba és hogy-hogy rázták a futóművet, meg törésteszt volt benne, meg igazából alapvető használati utasítás, csak videóban. Jólmegaszontam B) Ezt kéne valahogy cd-re varázsolni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Azt nem tudom, most megyek ki Kaszkadőr-nél neki van meg. Néztem bele már a videóba és hogy-hogy rázták a futóművet, meg törésteszt volt benne, meg igazából alapvető használati utasítás, csak videóban. Jólmegaszontam :o Ezt kéne valahogy cd-re varázsolni! Az lesz az amit a Demo mondott...az nekem is megvan :) Nagyon komoly 80-as évek vége hangulat, zöld nadrághoz barna cipő, meg rózsaszin zakó mindez megspékelve hátul lenőtt focistaséróval :) B) és ennek a ######inak magyarázza egy szerelő hogyan kell izzót cserélni az első lámpában egy 1.4es Astra mellett meg van benne piros gsi is...ebből a videóbol tudom, hogy a gsinek a gyári kipufogóján dupla kocka vég volt :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 ebből a videóbol tudom, hogy a gsinek a gyári kipufogóján dupla kocka vég volt :) Nekem még az van a gépen! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Kivi lennék rá, hogy Hajóson van-e változás a tegnapi állapothoz képest...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Az lesz az amit a Demo mondott...az nekem is megvan :) És nem tudnád ledigitalizálni? És feltolni egy FTP-re? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Kivi lennék rá, hogy Hajóson van-e változás a tegnapi állapothoz képest...... B) Na igen nagyon halgatnak a srácok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Na igen nagyon halgatnak a srácok :) Na, na, na....mit tudtok? Alakul a morrautó? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Elvileg leütöttük ezt: http://cgi.ebay.de/4x-Borbet-E-8jx17-Opel-...bayphotohosting Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Na, na, na....mit tudtok? Alakul a morrautó? :) De még mennyire, hogy alakul! Tegnap rájuk néztünk a srácokra. A vízcsövekkel gondban voltak épp akkor, de már közel volt az indítás pillanata. Ja, és hol máshol hagyhattam el a telefonom, mint Pé Mantájában? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Ja, és hol máshol hagyhattam el a telefonom, mint Pé Mantájában? B) Jösz megint egy sörrel,mert elhoztam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Elvileg leütöttük ezt: http://cgi.ebay.de/4x-Borbet-E-8jx17-Opel-...bayphotohosting gratula! készülj fel egy hátsó ív peremezésre! :) a 225/45 pont egy picit sok a gépnek. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Jösz megint egy sörrel,mert elhoztam! :) Sokkal jövök már, de megoldjuk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Elvileg leütöttük ezt: http://cgi.ebay.de/4x-Borbet-E-8jx17-Opel-...bayphotohosting jó nikkel nyomjátok :) B) "birka1981" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 jó nikkel nyomjátok :) B) "birka1981" hogy te miket észre nem veszel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Kivi lennék rá, hogy Hajóson van-e változás a tegnapi állapothoz képest...... :) Hát sokáig jutottunk, indítás még nem volt, mivel még toldani kell a benyacsövet, meg 1-2 apróság van még. Pár nap és indul B) Amúgy ma kicsit összeraktam a vasat hát így néz ki: kép 1 kép 2 kép 3 kipuff 1 kipuff 2 kipuff 3 kipuff 4 hát ennyi nekem nagyon tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Na igen nagyon halgatnak a srácok :) nem akarjuk elkiabálni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 De még mennyire, hogy alakul! Tegnap rájuk néztünk a srácokra. A vízcsövekkel gondban voltak épp akkor, de már közel volt az indítás pillanata. Ja, és hol máshol hagyhattam el a telefonom, mint Pé Mantájában? :) azt nem is írtad hogy sörrel fogadtunk? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 hu... már bánom, hogy mi nem mentünk el megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 hu... már bánom, hogy mi nem mentünk el megnézni. pedig mi szóltunk hogy gyertek mi az a 30 km ha már erre jártok. Most már akkor tényleg sokan megfordultak a klubból nálunk. Tegnap egész néphadsereg volt kint. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts