gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Tegnap telóval gyorsan lekaptam. Nem messze tőlünk hordják fel rá az üvegszálat. Oldalt nagy méretben. Hátsó ív. Csomi ajtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ismerős autó... Ő vette meg annó az azevjeimet...csak hátul 10 colra cserélte... szokott fórumozni is... :blush:Csabaa az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Illedelmesen megkérdeztem lefotózhatom e és azért kérdeztem azt is, hogy fémre üvegszál? :) Mondjuk azt nem mertem már megkérdezni, hogy vajon mitől nem fog az üvegszál megrepedni ha esetleg akkorát rugózik a kasztni, hogy beleér. Egyébként nagyban nyomják az üveg ipart a srácok bár eddig inkább Hondák voltak ott. Azért elég jól néz ki az a 10" hátul. Sokkal jobban mint a Coupe volt kereke. Sőt az egy roller kerék ehhez képest. :) B) Mondjuk én nem hiszem, hogy szórakoznék az üvegszálazással. Ebay-en biztos lehet szerezni olcsóbban Infiniti II spoiler szettet. Az ha jól emlékszem 10"-ra volt tervezve hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Itt is van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hát Proex bácsiék 28-at mondtak cak-pak (új garis dob+új vég+szerelés) úgyhogy ha lehet akkor majd rálesnék arra a dobra :) Ha mégse kell, és tényleg a gyári cucc, akkor kellene nekem.. Még egyben van, bár már mintha kicsit kifújna az enyém is...eléggé "avétos" már csórikám.. És gyárit keresek... (ha esetleg másnak van, az is érdekel..) B) A péntek most nekem kimarad...nyomom az igát...reggel hatig.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Reméljük fog...összemérheted magad az etalon sárga caravannal, ha az nem megy, akkor 1 szinttel visszább lépsz...jön Karcsika az 1.8, ha ez sem megy...akkor jövök én...ha én is elverlek, akkor dobd ki a mocit belőle... B) Áááá, nagyon kikaptok... jöhet a 2.0 turbó is... :) :omg: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Áááá, nagyon kikaptok... jöhet a 2.0 turbó is... :) :o B) ez azért elég nagy bátorságra vall! :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 ez azért elég nagy bátorságra vall! :) :omg: Majd megnézzük az arcát amikor az 1.9 füstókádónál is bedobja a törcsit... :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Videót!!! Videót!!! Bár Laci4 ha jól vettem ki, most pénteket kihagyja, szal valaki más vigyen kamerát!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Csak úgy is az látszódna, hogy elindulunk, aztán Csaba hírtelen eltéved a koromban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 :) B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Csak úgy is az látszódna, hogy elindulunk, aztán Csaba hírtelen eltéved a koromban... :) Ezt a hozzászólásod megmutatnám úgy 2 évvel korábban nagyon röhögtél volna! B) Téged is megcsapott a gázolajszag! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Ezt a hozzászólásod megmutatnám úgy 2 évvel korábban nagyon röhögtél volna! :) Téged is megcsapott a gázolajszag! B) A GSI sem füstölt kevésbé.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 ez azért elég nagy bátorságra vall! :) B) :) áá nehogy azt hidd :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Csak úgy is az látszódna, hogy elindulunk, aztán Csaba hírtelen eltéved a koromban... :) Füstmérgezést nem szeretnék azért kapni B) még jó hogy cseréltem a pollenszűrőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Ezzel az üvegszállal az a baj hogy sose lesz egyenes és egy fényező se fogja tudni szépen lefényezni....Az Azev az nagyon szép rajta :) , Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Kipuffra visszatérve...mert lehet hogy mégiscsak érdemes lenne egy garis újra beruháznom...majd még átgondolom... Anti! Neked mi baj volt a duállal? mert ha jól tudom egy idő után lekerült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Kipuffra visszatérve...mert lehet hogy mégiscsak érdemes lenne egy garis újra beruháznom...majd még átgondolom... Anti! Neked mi baj volt a duállal? mert ha jól tudom egy idő után lekerült... Csak annyi, hogy megtörik benne az áramlat...szívóhoz még úgy ahogy...de turbóhoz, csak egyenes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Ühüm, hát a turbósítás veszélye engem nem fenyeget :) Bár asszem a duál sem annyira most... inkább ez vagy ez a fajta izgat... Köszi! Csak annyi, hogy megtörik benne az áramlat...szívóhoz még úgy ahogy...de turbóhoz, csak egyenes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Szerintem az a megoldás ami Antinak volt az eléggé visszafogja a motort. Az első hondás cucc,inkább a második.ha gondolod hívd fel őket és kérdezd meg mennyiért csinálnak egy hátsó dobot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 A GSI sem füstölt kevésbé.... :) Na mondjuk ez is igaz,bár az nem a gázolajat ette,hanem a motorolajat! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 inkább ez vagy ez a fajta izgat... az első elég bénán néz ki Astrán......sz@rvajlingon elég sokAstrás elkövette ezt a hibát és ilyet rakattak fel.....nézd meg és döntsd el kell e neked....:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Igen olvastam hogy jópáran a Lenderhez mentetek, de ha jól emlékszem volt is negatív tapasztalat... Az árlistájuk szerint náluk is 30e ft egy új hátsó sport dob egy szebb króm véggel. Nekem nem volt bajom soha a Proex-el azért hívtam őket fel tegnap, csak nemtudom hogy, legyen az Albert féle gyári fennt, egy időre és majd később egy vadi új dob+vég vagy most az új...(bár gondolkoztam egy komplett rendszeren is már egy ideje viszont ez a dob kiégés nem volt beütemezve...de aztán le tettem a komplett rendszerről mert halk rendszert még nem hallottam...és jó lenne ha nem üvöltene az autó brutálisan...) Igazad van Hondás, de nekem tetszik , nem tudom mekkora szentségtörés lenne egy ilyen :) Szerintem az a megoldás ami Antinak volt az eléggé visszafogja a motort. Az első hondás cucc,inkább a második.ha gondolod hívd fel őket és kérdezd meg mennyiért csinálnak egy hátsó dobot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Igen olvastam hogy jópáran a Lenderhez mentetek, de ha jól emlékszem volt is negatív tapasztalat... 1 próbléma volt Albertnak,de meghallgatva a másik oldalt az se volt próbléma.....Az elsőt felejtsd el,az tényleg nagyon csúnya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 az első elég bénán néz ki Astrán......sz@rvajlingon elég sokAstrás elkövette ezt a hibát és ilyet rakattak fel.....nézd meg és döntsd el kell e neked....:) Az első olyan kályhacső feeling szerintem,a második meg izlés kérdése!Nekem bejön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts