B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Estleg próbáld meg ott is és akkor lesz összehasonlítási alapod :) Hát lehet hogy kifognék egy szerelmes szerelőt és kicserélné még a szélvédőt is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Köszi szépen! Komolyan mondom, ritka ügyes keze van! Ui: remélem, azért hamar megoldódik az olajgondod. B) Én is remélem, de lehet hogy Kaszkadőrrel fogok nekilátni, hegesztő van és csinálunk mi speckó szerszámot, és akkor majd akinek kell megcsináljuk, legalább lesz valami tapasztalatunk, és akkor nem lesz gond segíteni a GSI társakon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 "Szia édes! Ha hosszú, magányos éjszakáidon álom nélkül forgolódsz, hívj nyugodtan, találunk elfoglaltságot! Gyere velem a kert végébe szelepszárszimeringet cserélni! ha más nem is, a dugattyúk holtponton lesznek, meglátod! Puszi, várom hívásod!" :) Elhangzott: Részlet Sörös Sándor "Így szereltek ti" című művéből B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A srás Esztergom-Kertvárosban lakik. Kb. 100 méterre az autód régi gazdájától. De úgy biztos nem vállaná el,hogy odaviszed és egyből. Hát köszi, nem hiszem hogy oda levinném az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Repülőnapra nem jön senki? :) De én mindenképp szeretnék lemenni. Kb 6 éve akarok visszamenni a laktanyámba és megnézni egy rep napot. Miért annyira érdekes, hogy ki megy? Lesz valami? (nem olvasom a Kecsó topikot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Pénteken valami megmozdulás? :) bevesztek a csapatba? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Pénteken valami megmozdulás? :) bevesztek a csapatba? B) talán még lesz sziget,szerintem induljunk ki ebböl.....9kor szoktunk találkozni a szentendrei esso kúton.A befelé jövő oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 De én mindenképp szeretnék lemenni. Kb 6 éve akarok visszamenni a laktanyámba és megnézni egy rep napot. Miért annyira érdekes, hogy ki megy? Lesz valami? (nem olvasom a Kecsó topikot) Én tuti megyek a régi kollegákat b@sztatni,meglátjuk majd kecsóról kik jönnek!Corsawolf is tuti jön,mert ő is itt raboskodott! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Én tuti megyek a régi kollegákat b@sztatni,meglátjuk majd kecsóról kik jönnek!Corsawolf is tuti jön,mert ő is itt raboskodott! :) Hát ha a körletet nézzük a vizes blokkal akkor tényleg raboskodás volt. Egyébként nekem bejött így vissza tekintve bár csak talán 3 hónapot voltam ott a többit itt Érden. Mégiscsak jobb saját ágyban aludni minden este. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hát ha a körletet nézzük a vizes blokkal akkor tényleg raboskodás volt. Egyébként nekem bejött így vissza tekintve bár csak talán 3 hónapot voltam ott a többit itt Érden. Mégiscsak jobb saját ágyban aludni minden este. B) Mondhat bárki bármit,aki volt katona mind csak a szépre emléxik és a murva nagy marháskodásokra! :) Tamás!Te a Losinak nem voltál katonatársa?Mintha nekem úgy rémlene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Pénteken valami megmozdulás? B) bevesztek a csapatba? :) Legalább megnézzük milyen állapotban is van az a moci... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Legalább megnézzük milyen állapotban is van az a moci... :) Na végre valami történik már! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Mondhat bárki bármit,aki volt katona mind csak a szépre emléxik és a murva nagy marháskodásokra! :) Tamás!Te a Losinak nem voltál katonatársa?Mintha nekem úgy rémlene... De! Ő egy évfolyammal felettem járt oda. De részéről nem volt szivatás meg a többi örektől sem aki a mi körletünkben volt.Viszont volt helyette más aki nem volt 100-as. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Reméljük fog...összemérheted magad az etalon sárga caravannal, ha az nem megy, akkor 1 szinttel visszább lépsz...jön Karcsika az 1.8, ha ez sem megy...akkor jövök én...ha én is elverlek, akkor dobd ki a mocit belőle... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Na na én még feletted állok! :) Igaz nem sokáig mert megmarhul az OOOO is mindjárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Reméljük fog...összemérheted magad az etalon sárga caravannal, ha az nem megy, akkor 1 szinttel visszább lépsz...jön Karcsika az 1.8, ha ez sem megy...akkor jövök én...ha én is elverlek, akkor dobd ki a mocit belőle... :) Na na!Felmegyek én is lassulni akkor! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Legalább megnézzük milyen állapotban is van az a moci... :) most mér akarod ilyen gyorsan elvenni azt a kis örömét is a srácnak? :o alig jött ide és máris elüldöznéd? legalább a klubtagságit fizesse be B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Reméljük fog...összemérheted magad az etalon sárga caravannal, ha az nem megy, akkor 1 szinttel visszább lépsz...jön Karcsika az 1.8, ha ez sem megy...akkor jövök én...ha én is elverlek, akkor dobd ki a mocit belőle... B) Szigetre az 1.8al megyek :) :D Most az az abszolút befutó :) :omg: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Szigetre az 1.8al megyek :) :D Most az az abszolút befutó B) :) :omg: Na már vártam :o ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Na na én még feletted állok! :) Igaz nem sokáig mert megmarhul az OOOO is mindjárt. Nagyon rajta vagyok a szeren, de mivel jövő héten megyek Horvátországba 1 hétre így 1 hetem maradna Blitzig...az meg úgy sem jön össze...úgyhogy valszeg csak utána lesz valami a dologból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Na már vártam B) :) Most miért?????????????????? :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Tomi! Hívj fel holnap bennt vagyok...itthonról nem tok pontosat mondani...vagyis tudnék...de Te azzal nem jársz jól... :) Pü-re meg még mindig nem tok válaszolni...mert kidob az explorerből...hogy hiba van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ahham ez a Mátrix! Csak a gond van vele. :) Ok majd hívlak holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Tom!!!! Neked meg megy már a verdád??? Ha senki nem bír Csabival...akkor már csak Te vagy az utolsó reménységünk... AC volt csak? Vagy még nem derült ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts