J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Milyen moci van ebben a ládában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Milyen moci van ebben a ládában? Sztem Béjemwé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Semmi vész, amikor mondod hogy guruljak át akkor megyek, püzz vagy msn vagy mail amit akarsz. Jah kiderült hogy egész pontosan a hátsó dobom égett ki de ugy elég csúnyán és ezért van repedt fazék hangja az autónak, nem fúj ki sehol( még:) ) Úgyhogy most hátsó dobot, véggel együtt keresek... ha valakinek van akkor nyugodtan szóljon :) Lacee boccs hogy nem jelentkeztem, tőlem még mindig mehet a csere csak még időpontot nem tudok mondani neked. Max péntek du..... Tomi+Diny+István, amit elfújt a szél sátrat Blitzen azt Obiban és Praktikerben is 7rongyé lehet kapni, Tescoban meg nincs. Viszont Baumaxban van 4-ért, ma elmegyek és veszek. Tomi meg Diny adtak bele egy-egy rongyot (ráadásul maguktól), a korrektség kedvéért István Tőled is elkérem ha beleegyezel és délután elgurulok újpestre vagy xviibe megvenni http://www.baumax.hu/Content.Node/produkte...s_flugblatt.php itt van a 21. oldalon még ha nem is 2*3-as, de van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 ha kijössz csütörtökön lurdyhoz odaadom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Semmi vész, amikor mondod hogy guruljak át akkor megyek, püzz vagy msn vagy mail amit akarsz. Jah kiderült hogy egész pontosan a hátsó dobom égett ki de ugy elég csúnyán és ezért van repedt fazék hangja az autónak, nem fúj ki sehol( még:) ) Úgyhogy most hátsó dobot, véggel együtt keresek... ha valakinek van akkor nyugodtan szóljon :) Van Dinytől vettem 3ért, de nem kellett (mert meghegesztették az enyimét), GYÁRI komplett kétkockavéges egész jó állapotú háccsódob. Érik a pénteki hekkelés B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Albert!Ti sem jöttek a repnapra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hát Proex bácsiék 28-at mondtak cak-pak (új garis dob+új vég+szerelés) úgyhogy ha lehet akkor majd rálesnék arra a dobra B) Van Dinytől vettem 3ért, de nem kellett (mert meghegesztették az enyimét), GYÁRI komplett kétkockavéges egész jó állapotú háccsódob. Érik a pénteki hekkelés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Albert!Ti sem jöttek a repnapra? Őszintén szólva nem olvastam (mostanig) a kecsófórumot. Csak a magam nevében nyilatkozhatok, a többiekében nem: Sajna nem tudok menni, jövő péntektől bajnokság van és arra edzünk 7végén. Hát Proex bácsiék 28-at mondtak cak-pak (új garis dob+új vég+szerelés) úgyhogy ha lehet akkor majd rálesnék arra a dobra Lacee a dob jó úgyhogy csak bátran :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Megvettem ma a szelepszár-szimeringeket (gyárit) na most ma derült ki hogy egyik drága jó szerelő barátom sem ér rá az elkövetkező 2 hétben. Valaki hozzáértő nem vállalná el kicserélni? Természetesen nem ingyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Coupe! Ezt láttuk pénteken hazafelé... Ez meg ugyan nem magyar...de elég brutko...ja és a végén meg ott a videó, mert a másik kocsiból kameráztak...bár csak a végén van a crash... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Megvettem ma a szelepszár-szimeringeket (gyárit) na most ma derült ki hogy egyik drága jó szerelő barátom sem ér rá az elkövetkező 2 hétben. Valaki hozzáértő nem vállalná el kicserélni? Természetesen nem ingyen! :) Senki? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ismerősöm cserélt nemrég XE mocis Calibrán szelepszár szimmeringeket a hengerfej leszedése nélkül. Csinált valami speckó cumót a gyertyák helyére és felső holtpontra tekerte a dugattyút az éppen aktuális hengernél. Nem vállalná el az enyémet is az ismerősöd, na persze ha Pesti, mert az enyémek nem érnek rá 1-2 hétig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hát szerintem itt nem nagyon fogja senki megcsinálni neked...főleg, hogy célszerszám nélkül szopedli a dolog...mi nem vagyunk szerelők, csak fanoljuk a típust... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Senki? :) Ez egy fórum + baráti társaság. Nem minden titok őrzője és felülvigyázója B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ez egy fórum + baráti társaság. Nem minden titok őrzője és felülvigyázója :) Piiista pedig Te szereted a kihívásokat... Ja...és a hétvégére már csak illene kitalálni valamit...mert ez így nem lesz jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Hát szerintem itt nem nagyon fogja senki megcsinálni neked...főleg, hogy célszerszám nélkül szopedli a dolog...mi nem vagyunk szerelők, csak fanoljuk a típust... :) Ok B) Én azt hittem hogy azért vannak itt szerelők is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ez egy fórum + baráti társaság. És ez kizárja a szerelőket? :):D: De azért jobb hogy itt kérdeztem mint a randivonal.hu-n, nem? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ok B) Én azt hittem hogy azért vannak itt szerelők is! :) Itt már lassan mindenki az...csak a bátorság hiányzik, hogy hozzányúljunk bármi komolyabb dologhoz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Itt már lassan mindenki az...csak a bátorság hiányzik, hogy hozzányúljunk bármi komolyabb dologhoz... :) Hát ebben egyébként van valami, az én barátaim is ebből élnek,. sőt a bátyám is most már hogy autókat javítanak, és most hogy lekell szedni a vezérlést, kiszedni a vezérműtengelyt, azonnal kiderült hogy nem is érnek rá, de a szimeringeket azt megvetették velem B) A franc a talpukat :) Mindegy végül is enni nem kér, veszek bele valami olcsóbb olajat ha már eszi ennyire akkor nem etetem a 3000Ft/l olajat így is megetettem már 2litert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 És ez kizárja a szerelőket? B):D: De azért jobb hogy itt kérdeztem mint a randivonal.hu-n, nem? :) Dehogy. Csak ha nem kapsz mindenre prompt választ, az nem azt jelenti, hogy direkt nem ír senki választ, pedig tudná a megoldást :) Estleg próbáld meg ott is és akkor lesz összehasonlítási alapod :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Dehogy. Csak ha nem kapsz mindenre prompt választ, az nem azt jelenti, hogy direkt nem ír senki választ, pedig tudná a megoldást :) Estleg próbáld meg ott is és akkor lesz összehasonlítási alapod :) Nem vagyok én türelmetlen, csak szeretek itt fórumozni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 De azért jobb hogy itt kérdeztem mint a randivonal.hu-n, nem? B) Estleg próbáld meg ott is és akkor lesz összehasonlítási alapod :) "Szia édes! Ha hosszú, magányos éjszakáidon álom nélkül forgolódsz, hívj nyugodtan, találunk elfoglaltságot! Gyere velem a kert végébe szelepszárszimeringet cserélni! ha más nem is, a dugattyúk holtponton lesznek, meglátod! Puszi, várom hívásod!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 "Szia édes! Ha hosszú, magányos éjszakáidon álom nélkül forgolódsz, hívj nyugodtan, találunk elfoglaltságot! Gyere velem a kert végébe szelepszárszimeringet cserélni! ha más nem is, a dugattyúk holtponton lesznek, meglátod! Puszi, várom hívásod!" :) Hát majd csak találok rá embert, hiszen nem ingyen kérem. B) De ha még sem akkor jövőre veszek bele egy motort, vagy felújítom a hf-et. Ui: Átadtam az üzeneted Zolinak…(kaszkadőrnek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Ui: Átadtam az üzeneted Zolinak…(kaszkadőrnek) Köszi szépen! Komolyan mondom, ritka ügyes keze van! Ui: remélem, azért hamar megoldódik az olajgondod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Nem vállalná el az enyémet is az ismerősöd, na persze ha Pesti, mert az enyémek nem érnek rá 1-2 hétig. A srás Esztergom-Kertvárosban lakik. Kb. 100 méterre az autód régi gazdájától. De úgy biztos nem vállaná el,hogy odaviszed és egyből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts